Profile cover photo
Profile photo
METAL FURNITURE PLUS
17 followers
17 followers
About
Posts

Post has attachment
Nove isporuke arhivskih polica (model LSL) za odlaganje i čuvanje dokumentacije

Obimna dokumentacija je prateći deo svakog poslovanja. U svrhu odlaganja, čuvanja i efikasnog upravljanja dokumentacijom, nudimo arhivske police.

Arhivske police su mesto gde se može sigurno i efikasno pohraniti sva važna dokumentacija i predmeti. Arhivske police koristi širok dijapazon ustanova, od škola do muzeja. Naše arhivske police su izrađene od najkvalitetnijih materijala i zaštićene su otpornim slojem, koji sprečava habanje i koroziju. Velike su nosivosti i omogućavaju maksimalnu iskoristivost prostora. Posebno izdvajamo iz ponude arhivskih polica sledeće modele: LSL arhivske police, prevozne regale (za arhivsku građu) i modele arhivskih polica SUPER 1/2/3.

Za potrebe arhiviranja dokumentacije Metal Furniture Plus je isporučio i montirao arhivske police LSL: javnom beležniku Josipu Tonkoviću iz Subotice, firmi Milšped d.o.o. Beograd i kompaniji Milanović inženjering – A SIEMENS COMPANY d.o.o. Cerovac, Kragujevac.

Arhivske police, model LSL, imaju ATEST za kvalitet i nosivost polica. Izrađene su od kvalitetnog čeličnog lima i imaju 4 plastične stope po kompletu, 5 ili 6 metalnih polica nosivosti 80 kg kontinualnog opterećenja. Polja se sastoje od početnih i nastavnih jedinica. Montiranje arhivske police je šrafljenjem. Stubovi su nosivosti 1.500 kg. Svi elementi su plastificirani u boji RAL 7035.

Standardne dimenzije (VxŠxD) arhivske police LSL:
- 2000x920x320 mm
- 2000x920x420 mm
- 2000x920x520 mm
- 2000x920x580 mm

Nosivost arhivske police LSL:
- 80 kg po jednoj horizontalnoj etaži
- 100 kg po jednoj horizontalnoj etaži
- 140 kg po jednoj horizontalnoj etaži

Javni beležnik (notar) Josip Tonković je iz Subotice i član je Javnobeležničke komore Srbije.

Milšped d.o.o. Beograd je matična kuća grupacije koja posluje na tržištu Srbije od 1993. godine. Sedište kompanije je u Beogradu, a adresa poslovanja Krnješevci. Svojim kapacitetima, tehnologijom rada i kvalitetom, Milšped je danas u mogućnosti da odgovori na sve zahteve savremenog tržišta i pruži kompletnu logističku uslugu. Zahvaljujući savremenom načinu rada i organizaciji posla, Milšped objedinjuje sledeće usluge: avio, brodski, železnički i međunarodni transport, carinsko zastupanje i skladištenje i distribucija.

Nemački Siemens je početkom 2018. godine preuzeo firmu MILANOVIĆ INŽENJERING d.o.o. Cerovac, Kragujevac, te je kupovinom ove fabrike proširio svoju međunarodnu mrežu proizvođača u šinskoj industriji, ali i poslovanje u Srbiji. MILANOVIĆ INŽENJERING – A SIEMENS COMPANY od tada posluje kao deo svetskog giganta za proizvodnju šinskih vozila. Pored širokog spektra inženjerskih i proizvodnih usluga firma se specijalizovala za zadovoljenje potreba industrije šinskih vozila. Dizajn, proizvodnja i zavarivanje aluminijumskih komponenti za tela voznih kola sa primenom najviših međunarodnih standarda, jedna je od glavnih stručnih oblasti MILANOVIĆ INŽENJERING d.o.o. Cerovac. Rešenja za tretman industrijske i pijaće vode su još jedna strateška aktivnost i razvojni fokus kompanije. Dizajn i proizvodnju mobilnih ili standardnih postrojenja za prečišćavanje vode, obezbeđivanje željenog kvaliteta vode i kapaciteta kroz razvoj i implementaciju najnovije i najsofisticiranije tehnologije pripadaju ovoj oblasti specijalizacije. Zahvaljujući stalnom unapređenju poslovanja, firma je danas partnera velikog broja renomiranih kompanija širom sveta.
Add a comment...

Post has attachment
Kasetni garderobni ormani (lokeri) iz naše ponude u sportskom kompleksu Vizura Sport Beograd

Garderobni ormani, koje nudimo, mogu da se koriste u najrazličitije svrhe, te je naše prodajno tržište veoma raznoliko. Vrsta garderobnih ormana (kasetni) su do sada često imali svoje mesto u brojnim sportskim, obrazovnim, privatnim i drugim institucijama i firmama, kao mesto za odlaganje ličnih stvari.
Jedna od brojnih sportskih ustanova, koju smo opremili našim garderobnim ormanima (lokeri), model kasetni garderobni ormani (sa 9,12 i 20 kaseta), je i Vizura Sport Beograd – naš novi klijent.

Kasetni garderobni ormani (lokeri) su izrađeni od kvalitetnog čeličnog lima i zaštićeni su postupkom plastifikacije (u raznim bojama). Ovi metalni ormani (lokeri) su pogodni za opremanje različitih prostora. Varena konstrukcija obezbeđuje stabilnost, visok nivo otpornosti na spoljašnje uticaje i dobru nosivost garderobnih ormana. Zaključavaju se cilindar bravom sa dva ključa. Kasetni metalni ormani se isporučuju sa kasetama i to tako da ih može biti: 2, 3, 4, 6, 8 i 9 kaseta.
Dodaci ovoj vrsti garderobnih ormana su:
- klupica sa drvenim sedištem,
- dodatne police (unutar kabine) za odlaganje stvari.

Vizura Sport Beograd je zajednički naziv za sportsko-poslovne objekte i profesionalne sportske klubove, koji se nalaze u njenom sastavu. Sportski objekti se nalaze na teritoriji opština Novi Beograd i Zemun, a odbojkaški i košarkaški klubovi Vizura članovi su prvih saveznih liga Srbije. U sastavu sportskog kompleksa košarkaške akademije Vizura nalaze se: profesionalna sportska dvorana „Vizura Sport“ sa svim pratećim sadržajima, sportska dvorana „Mala Vizura“ prilagođena za treninge i utakmice mlađih kategorija, teretana opremljena sa svim profesionalnim spravama i rekvizitima (za profesionalno i rekreativno vežbanje),medicinski centar za fizioterapiju i rehabilitaciju, kao i fitnes sala.
Add a comment...

Post has attachment
Garderobni ormani po HACCP standardu u kompaniji DELMES INT d.o.o. Prijepolje

Metal Furniture Plus je do sada opremio veliki broj poznatih srpskih kompanija, koje su lideri u svojim oblastima rada na našem tržištu, ali i šire. Jedna od takvih, kao naš novi kupac, je i kompanija DELMES INT d.o.o. Prijepolje, koju smo opremili našim garderobnim ormanima po HACCP standardu i to dvodelnim i trodelnim.

Garderobni ormani iz naše ponude su izrađeni od kvalitetnog čeličnog lima i zaštićeni su postupkom plastifikacije i pogodni su za opremanje prostora klijenata različitih delatnosti. Vrsta garderobnih ormana rađena po zahtevima HACCP standarda omogućava, u skladu sa samim HACCP standardom, sistem kontrole procesa proizvodnje i distribucije prehrambenih proizvoda. Ispunjenje ovog standarda daje mogućnost korišćenja garderobnih ormana u svim preduzećima i ustanovama koje imaju dodira sa ma kojom vrstom prehrambenih proizvoda. Korišćenje garderobnih ormana po HACCP standardu našim kupcima osigurava uspešnost primene mera bezbednosti hrane u segmentu koji se odnosi na odlaganje odeće (civilne i radne) svih zaposlenih. Konstrukcija ovih ormana je takva da imaju kosi krov i postavljeni su na nogice, izrađeni su od čeličnog lima, varene su konstrukcije i imaju brojne dodatke.

DELMES INT d.o.o. Prijepolje je osnovano 2011. godine. Osnovna delatnost firme je proizvodnja kakaoa, čokolade i konditorskih proizvoda. Proizvodima “Ovako” kompanija je pridružila i sopstveni proizvod – čokoladni keks “Tako“. Tokom poslovanja, firma konstantno širi asortiman proizvoda u cilju osvajanja evropskog tržišta, kao i ostvarivanja poslovne saradnje sa partnerima iz Saudijske Arabije.
Add a comment...

Post has attachment
Nove isporuke naših magacinskih polica – model SUPER 1/2/3

Metal Furniture Plus iz Beograda nudi širok asortiman magacinskih polica. Izrazito niska cena i kratko vreme isporuke i montaže, te velika lepeza različitih modula, čine ovaj sistem regala najprodavanijim na našem tržištu. Magacinske police mogu da se kombinuju sa modularnim kontejnerima ili plastičnim kontejnerima (Plastic Line), kao poseban segment. Ovako dobijeni sistemi su namenjeni odlaganju rasute i vijčane robe i posebno se naručuju. U okviru ponude metalnih polica, posebno ističemo prodaju sledećih modela: magacinske LSL police, magacinske police SUPER 1/2/3 i konzolne police (za skladištenje predmeta kao što su: drvene ploče, metalne ploče, plastični i metalni profili, nameštaj i druga roba različitog volumena).
Model magacinskih polica SUPER 1/2/3 smo isporučili i montirali, uz punu logistiku, firmama: JKP Gradska čistoća Beograd i JKP Beograd put Beograd.

Modeli magacinskih polica pod nazivom SUPER 1/2/3 su dizajnirani tako da zadovolje potrebe skladištenja robe od lagane do robe srednje težine. Montaža i demontaža je veoma jednostavna i laka – montaža bez vijka. Ovi modeli magacinskih polica su izrađeni od profilisanog pocinkovanog lima, sa mogućnošću podešavanja visine polica na svakih 33 mm. Sistemi SUPER 1/2/3 imaju bogatu dodatnu opremu, koju čine: fioke, separatori, nosači, paneli, kontejneri, montažna vrata, međuspratna gazišta, stepeništa.

JKP Gradska čistoća Beograd se smatra osnovanim 1884. godine, na osnovu raspoloživih spisa u kojima se ovakav vid organizacije i delatnosti pominje. JKP Gradska čistoća se bavi sakupljanjem, iznošenjem i transportom otpada kao primarnom delatnošću. JKP Gradska čistoća pruža uslugu sakupljanja, iznošenja i transporta komunalnog otpada na teritoriji Beograda i prigradskih naselja korisnicima koji su svrstani u tri grupe: domaćinstva, velika i mala privreda. Pored krupnog otpada, Služba vrši i redovno odvoženje i baštenskog otpada.

JKP Beograd put Beograd je osnovala Skupština grada Beograda 1953. godine kao direkciju za puteve grada Beograda. Osnovna delatnost je održavanje ulica i puteva Beograda. JKP „Beograd put“ u okviru svoje delatnosti vrši redovno i periodično održavanje oko gradskih ulica, opštinskih puteva, puteva drugog reda sa saobraćajnom opremom, puteva u nadležnosti lokalne samouprave i putnih objekata (mostova, podzemnih pešačkih prolaza, pasarela i drugih putnih objekata). Takođe se bavi i postavljanjem i održavanjem signalizacije, kao i poslovima projektovanja i izrade tehničke dokumentacije, izrade geodetskih podloga i geodetska merenja, vođenja katastra saobraćajne signalizacije i izdavanje potrebnih izvoda i izdavanja saglasnosti za vangabaritni prevoz.
Add a comment...

Post has attachment
Hutchinson iz Rume opremljen novom količinom garderobnih ormana sa „Z“ vratima

Metal Furniture Plus se trudi da kvalitetom svojih proizvoda, brzom isporukom i pristupačnim cenama održava uspostavljene kontakte sa svojim postojećim kupcima, ali i intenzivno širi tržište osvajajući nove klijente. Potvrda uspešne strategije poslovanja je i nastavak saradnje sa firmom Hutchinson Ruma isporukom nove količine garderobnih ormana sa „Z“ vratima.

Garderobni ormani sa Z vratima su model metalnih ormana iz grupe lokera, namenjenih odlaganju odeće. Garderobni ormani sa Z vratima su specifični po tome što su vrata dizajnirana u obliku slova Z. Odlikuje ih, pored kvaliteta, visok nivo stabilnosti i otpornosti, ali i multifunkcionalnost – dizajnom odgovaraju kako standardnim zahtevima u opremanju prostora, tako i specifičnim zahtevima kupaca.

Svi naši garderobni ormani su izrađeni od kvalitetnog čeličnog lima i zaštićeni su postupkom plastifikacije (u raznim bojama). Ovi metalni ormani su pogodni za opremanje različitih prostora, od škola do sportskih dvorana. Varena konstrukcija obezbeđuje stabilnost, visok nivo otpornosti na spoljašnje uticaje i dobru nosivost garderobnih ormana. Vrata ormana su sa ventilacionim otvorima, a po potrebi i sa staklenim prozorčićem. Zaključavaju se cilindar bravom sa dva ključa. Metalni ormani iz ove kategorije obuhvataju: STANDARD garderobne ormane, kasetne garderobne ormane, garderobne ormane izrađene po HACCP standardu, garderobni ormani po HACCP standardu sa staklenim vratima i ormani za čistačice.

Proizvodna hala „HUTCHINSON“ nalazi se u Srbiji u industrijskoj zoni opštine Ruma. Ukupna površina od 9.000 m² je podeljena u tri sekcije: proizvodnja, upravni deo i skladište. Svi radovi na izgradnji objekta su završeni decembra 2015. „HUTCHINSON“ je vodeći francuski proizvođač guma za bicikle (BMX, Junior, MTB, Cyclo Cross itd.). Firma je osnovana 1953. godine u Francuskoj, a danas posluje u preko 20 zemalja sveta, uključujući Evropu, Severnu i Južnu Ameriku i Aziju.
Add a comment...

Post has attachment
Naši metalni ormani u firmi Many Agrovet d.o.o. Beograd

Pored standardne ponude metalne opreme (metalne police i metalni ormani) Metal Furniture Plus se bavi i proizvodnjom metalne opreme „po meri kupca“. Metalna oprema “po meri kupca” je izrađena kao odgovor na pojedinačni zahtev kupca i prilagođena je njegovim specifičnim potrebama i vrsti delatnosti. Proizvodnja ovakve opreme se oslanja na dosadašnje standarde kvaliteta u proizvodnji metalne opreme, kao i logistiku Projektnog biroa firme Metal Furniture Plus. Na zahtev kupca i dostavljene dimenzije za opremu, kao i karakteristika prostora u kom će ona biti smeštena, uz zajednički dogovor, Projektni biro daje najbolje idejno rešenje. Nakon toga se otpočinje sa procesom proizvodnje metalne opreme “po meri kupca” i vrši se isporuka, u dogovorenom roku, na adresu kupca.
Naš novi kupac je kompanija Many Agrovet d.o.o. Beograd, koju smo opremili metalnim ormanima za lekove, kombinujući karakteristike postojećih metalnih ormana i individualnog zahteva našeg novog kupca.

Metalni ormani za lekove su varene izrade sa dvokrilnim vratima, koja se otvaraju za 180°. Unutrašnju opremu ovih ormana čine 4 pomerljive police, koje su podesive po visini, a u skladu sa željama i potrebama kupca. Dvokrilna vrata su sa trosmernim mehanizmom zatvaranja. Desna vrata su opremljena ručnom cilindričnom bravom sa dva ključa. Metalni ormani za lekove su plastificirani u RAL 7035 (svetlo siva).

Many Agrovet d.o.o. Beograd je osnovan 1992. godine kao privatno preduzeće sa 100% domaćeg kapitala. Na početku svog rada firma je imala delatnost samo iz oblasti agrara, da bi tokom poslovanja delatnost bila proširena na program laboratorijske opreme i program aditiva i sirovina za prehrambenu industriju. Proizvodno-prodajni program firme čine: laboratorijska oprema, garden program i aditivi i sirovine. Many Agrovet je ekskluzivni zastupnik nekoliko renomiranih svetskih proizvođača: Palsgaard A/S iz Danske, Sensus iz Holandije i Olam kompaniju.
Add a comment...

Post has attachment
Magacinske police LSL u firmi Termoplast d.o.o. Beograd

Firma Metal Furniture Plus d.o.o. iz Beograda se bavi proizvodnjom i prodajom metalne opreme. Naš asortiman čine: arhivski ormani, alatni ormani, arhivske police, knjižne police, magacinske police (LSL, SUPER 1/2/3 i konzolne police), garderobni ormani, ormani za čistačice, ormani za oružje, paletni regali (SUPERBUILD, SUPERBO 4/5/6), drive-in regali, prolazni regali, protočni regali, trgooprema, sigurnosna oprema (sigurnosni ormani i sefovi), žičane ograde (za metalne police), oprema za muzeje, urbani mobilijar (park klupe, žardinjere, kante za otpatke), skejt parkovi. Novina u našoj ponudi je proizvodni program „PO MERI KUPCA“, dizajniran tako da odgovori na sve specifične potrebe i pojedinačne zahteve u proizvodnji metalne opreme.
Naš novi kupac magacinskih polica, model LSL, je firma Termoplast d.o.o. Beograd.

Magacinske police LSL imaju ATEST za kvalitet i nosivost polica. Magacinske LSL police su izrađene su od kvalitetnog čeličnog lima i imaju 4 plastične stope po kompletu, 5 ili 6 metalnih polica nosivosti 80 kg kontinualnog opterećenja. Polja magacinskih polica LSL se sastoje od početnih i nastavnih jedinica. Montiranje LSL police je šrafljenjem. Stubovi su nosivosti 1.500 kg. Svi elementi su plastificirani u boji RAL 7035. Standardne dimenzije (VxŠxD) magacinske police LSL: 2000x920x320 mm, 2000x920x420 mm, 2000x920x520 mm, 2000x920x580 mm. Nosivost magacinske police LSL: 80 kg po jednoj horizontalnoj etaži, 100 kg po jednoj horizontalnoj etaži, 140 kg po jednoj horizontalnoj etaži.

Termoplast d.o.o. Beograd je firma koja se već 20 godina bavi proizvodnjom tehničke plastike u pločama, šipkama, cevima, tankozidim crevima i izradom gotovih mašinskih delova, zaptivnih materijala (klingerit, pletenice, termo-izolacione ploče). Proizvodni asortiman firme čine: tehnička plastika, zaptivni materijali, gumeno-tehnička roba, industrijska creva i izrada gotovih mašinskih delova (mašinska obrada).
Add a comment...

Post has attachment
Nastavak saradnje sa Srpskom akademijom nauka i umetnosti (SANU), Beograd

Metal Furniture Plus je do sada opremio veliki broj akademskih institucija u Srbiji metalnim nameštajem, u skladu sa potrebama pojedinačnih kupaca.
Sa SANU Beograd imamo uspešnu saradnju, koju smo nastavili isporukom i montažom metalnih ormana za velike formate.

Ormani za nacrte su deo muzejske opreme iz naše ponude, koji su namenjeni arhiviranju dokumenata velikog formata A1 i A0. U ormanima za nacrte se mogu odložiti sledeća dokumenta: razni planovi, nacrti, mape, skice, crteži, projekti itd. Pored sigurnog čuvanja, metalni ormani za nacrte olakšavaju i upravljanje ovom vrstom muzejske građe u smislu njihovog lakšeg sortiranja i korišćenja.

Ormani za nacrte imaju:
- teleskopske vođice fioka,
- sistem koji onemogućava izvlačenje fioka iz ramova,
- sistem protiv izvrtanja fioka.

Ormani za nacrte su varene metalne konstrukcije i imaju posebnu pogodnost – mogućnost postavljanja ormana jedan na drugi, što je izuzetno korisno zbog racionalnog korišćenja raspoloživog prostora.

Karakteristike metalnih ormana za nacrte:
- zaključavanje centralnom cilindar bravom,
- plastificirani u boji RAL 7035,
- izrazito izdržljiva metalna konstrukcija,
- nosivost pojedinačne fioke do 40 kg,
- unutrašnje dimenzije fioke (VxŠxD) su: 45 x 1005 x 710 mm,
- mogućnost postavljanja unutrašnjih pregrada, kako bi se fioka koristila i za dokumenta manjih formata.

Srpska akademija nauka i umetnosti (SANU) je nacionalna akademija i najistaknutija akademska institucija u Srbiji, osnovana 1841. godine, koja se bavi aktivnostima naučnih delatnosti i projekata, ostvaruje saradnju među akademijama iz zemlje i inostranstva, organizuje načne skupove, a u novije vreme angažuje se i oko opštih problema društvene zajednice. Odeljenja SANU su sledeća: za matematiku, fiziku, geo-nauke, medicinu, istoriju, društvene nauke, tehničke nauke, hemijske i biološke nauke, za jezik i književnost, za likovne i muzičke umetnosti. U okviru Srpske akademije nauka i umetnosti, postoji i Biblioteka. Fond Akademijine biblioteke obuhvata oko milion i petsto hiljada knjiga: publikacije iz svih oblasti nauke i umetnosti, posebne zbirke starih i retkih knjiga, legati i posebna biblioteke, kartografske zbirke, zbirka referativne literature, zbirka mikrofilmova i fototeka sa preko 5000 fotografija. Oko 75% fonda Biblioteke čine izdanja na stranim jezicima. Biblioteka prikuplja, čuva i stavlja na raspolaganje čitaocima sva izdanja Akademije i njenih instituta, izdanja inostranih akademija nauka i univerziteta, slavističkih centara i drugih naučnih ustanova. Biblioteka, u okviru svoje delatnosti, često organizuje promocije Akademijinih izdanja, kao i dela autora članova Akademije.
Add a comment...

Post has attachment
Kasetni garderobni ormani za firmu Weiss light d.o.o. Ugrinovci

Metalna oprema koju Metal Furniture Plus nudi zadovoljava potrebe poslovanja firmi najrazličitijih delatnosti. To je moguće zbog širokog asortimana ponude metalne opreme. Kvalitet metalne opreme upotpunjen je brzinom usluge i profesionalnim odnosom prema kupcima.

Weiss light d.o.o. firmi iz Ugrinovaca su, u ovoj seriji isporuke metalne opreme, montirani kasetni ormani sa 8 i 12 kaseta, neophodni za odlaganje civilne i radne odeće zaposlenih.

Kasetni ormani pripadaju grupi garderobnih ormana. Kasetni ormani su izrađeni od kvalitetnog čeličnog lima i zaštićeni su postupkom plastifikacije (u raznim bojama). Ovi metalni ormani su pogodni za opremanje različitih prostora, od škola do sportskih dvorana, pa i benzinskih pumpi. Varena konstrukcija obezbeđuje stabilnost, visok nivo otpornosti na spoljašnje uticaje i dobru nosivost. Kasetni metalni ormani se isporučuju sa kasetama i to tako da ih može biti: 2, 3, 4, 6, 8 i 9 kaseta. Dodaci ovoj vrsti garderobnih ormana su: klupica sa drvenim sedištem i dodatne police (unutar kabine) za odlaganje stvari.

Weiss light d.o.o. Ugrinovci je prva srpska fabrika LED sijalica i jedina kompanija u regionu kojoj je primarna delatnost proizvodnja LED rasvete. U pogonu u Ugrinovcima se obavlja kompletna proizvodnja od početnih sirovina do finalnih proizvoda: sijalica tipa E27, E14, GU10, LED traka i LED cevi. WEISS Light proizvodnju čine: sektor za razvoj i nove tehnologije, sektor za izradu alata i kalupa za proizvodnju kućišta i difuzora, sektor za proizvodnju ambalaže i pakovanja, sektor sa p’n’p mašinama za proizvodnju upravljačkih jedinica i LED štampanih ploča, sektor za asamblažu gotovih proizvoda, sektor kontrole kvaliteta, sektor za reciklažu.
Add a comment...

Post has attachment
Naši arhivski i kartotečni ormani u kompaniji Transcom Worldwide d.o.o. Beograd

Arhivski ormani su namenjeni čuvanju dokumentacije i arhivske građe. Varene su izrade sa dvokrilnim vratima, koja se otvaraju za 180°. Unutrašnju opremu arhivskih ormana čine 4 pomerljive police, koje su podesive po visini, a u skladu sa željama i potrebama kupca. Dvokrilna vrata su sa trosmernim mehanizmom zatvaranja. Desna vrata su opremljena ručnom cilindričnom bravom sa dva ključa. Arhivski ormani su plastificirani u RAL 7035 (svetlo siva). U svrhu čuvanja važnih dokumenta, MFP nudi sledeće modele arhivskih ormana: model AO – 920, model AO – 1200, kartotečni ormani i ormani za nacrte.

Metal Furniture Plus je opremio arhivskim ormanima (model AO-920 i kartotečni ormani) kompaniju Transcom Worldwide d.o.o. Beograd .

Arhivski orman AO – 920 je namenjen za čuvanje arhivske građe, koja se javlja u različitim oblicima: papir, mikrofilm, CD, audio i video kasete. Čvrste je metalne konstrukcije, plastificirane u RAL 7035.
Karakteristike arhivskog ormana AO-920: spoljne dimenzije (VxŠxD): 1950x920x420 mm, broj korisnika: 1, težina (cca. kg): 59, zaključavanje: 1.

Kartotečni ormani se koriste za odlaganje visećih mapa ili dokumenata A4 formata u ležećem položaju. Rađeni su varenom metalnom konstrukcijom. Fioke kartotečnih ormana su sa teleskopskim vođicama i onemogućavaju izvlačenje fioka iz ramova.
Kartotečni ormani imaju sistem protiv prevrtanja popunjenih fioka, a zaključavanje fioka je centralnom cilindar bravom. Plastificirani su u RAL 7035.
Spoljne dimenzije (VxŠxD) kartotečnih ormana su: 1320x420x620 mm.

Transcom Worldwide d.o.o. Beograd je kompanija koja se bavi pružanjem usluga iz kruga delatnosti pozivnih centara. Transcom je švedska multinacionalna kompanija koja posluje širom sveta, poseduje bogato internacionalno iskustvo, ekspertizu u upravljanju projektima iz različitih grana industrije. U Srbiji posluje od 2014. godine. Na globalnom nivou, Transcom je vodeća kompanija za pružanje različitih usluga putem pozivnih centara u svetu.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded