Profile cover photo
Profile photo
haida othman
180 followers -
Jadilah diri sendiri, cuba perbaiki kelemahan diri dan terserah untuk orang menerima kita seadanya
Jadilah diri sendiri, cuba perbaiki kelemahan diri dan terserah untuk orang menerima kita seadanya

180 followers
About
haida's posts

Post has attachment
NOVEL TERBARU SUAMIKU TAK GENTLEMAN
Assalamualaikum. Jangan lupa dapatkan novel terbaru daripada saya, bertajuk Suamiku Tak Gentleman :) Boleh pesan terus di Penerbitan Fajar Pakeer. Terima kasih :)

Post has attachment
ORANG GAJI
Assalamualaikum. Nak inform yang, karya terbaru daripada saya bergenre seram akan berada di pasaran sempena Ekspo Buku Malaysia pada 14hb Disember 2016 nanti. Untuk yang meminati genre seram, boleh dapatkan novel saya bertajuk Orang Gaji di booth Penerbitan...

Post has attachment
JEJAKA MACAM DIA :)
Assalamualaikum semuanya.. ni la cover rasmi untuk Jejaka Macam Dia. Amacam? Cun tak? Mestilah cun kan.. insya Allah akan keluar untuk bulan April ni. Mulai minggu kedua macam tu dah boleh cari kat kedai2 ya. Kalau nak confirm memang dapat, order terus kat ...

Post has attachment
TAJUK BARU :)
Nak habaq..sebelum ni karya saya yang bertajuk My Mr. Gentleman tu, secara rasminya sudah ditukar kepada Jejaka Macam Dia :) Insya Allah akan keluar tidak lama lagi di bawah Penerbitan Fajar Pakeer. Jangan lupa dapatkan tau? Tq ^_^

Post has attachment
HEY MR. BODYGUARD, I LIKE YOU!
P/S: Since ada di antara mereka yang tak ada wattpad dan susah nak ikut cerita ni, saya pos ke sini untuk bab pertama. Cerita ni pada asalnya diletak tajuk, Hey Abang Bodyguard I Like You tapi saya ubah seperti yang sedia ada sekarang ni. Watak Alisya yang ...

Post has attachment
NAK HABAQ!!!
Mulai hari ni, saya akan aktif di Wattpad. Semua cerita2 baru, teaser2 dan semunyalah boleh dibaca kat sana ya.. Nak follow saya, tu..kat atas sebelah kiri nampak button tu? Tekan je, hehe.. Terima kasih atas sokongan semuanya selama ini. Nak baca cerita te...

Post has attachment
TEASER MY MR. GENTLEMAN
Nak belanja lagi..selagi boleh belanja, kita belanja ya.. My Mr. Gentleman, scene si penggoda yang masih tak putus harapan.. feel free to drop ur comment ya.. “I tahu you lelaki normal kan? Takkanlah waktu I peluk you tadi, you langsung tak rasa apa-apa? Ja...

Post has attachment
MY MR GENTLEMAN
“Awak jangan Luth!” ujar Durrah dengan nada amaran.             “Jangan apa sayang?” balas
Luth Zafir. Terdengar tawa kecil yang sudah dilepaskan oleh lelaki itu.             “Jangan buat macam nilah!
Awak ingat awak tu pandai sangat? Awak ingat awak boleh ...

Post has attachment
MY MR. GENTLEMAN BAB 2
Pagi itu, Alisya yang baru sahaja memakirkan keretanya di tempat parkir itu
mula mencapai beg tangan yang berada di tempat duduk di sisi kirinya. Tangannya
mula menggagau satu bekas bedak kompak Mac yang disimpan di dalam beg Chanel
itu.             Wajah y...

Post has attachment
MY MR. GENTLEMAN 1
Deringan telefon yang terletak di tepi sebuah radio Sony yang berwarna hitam di ruang tamu menarik perhatian Durrah yang sedang menonton filem Confession of a shopaholic di laptopnya. “Kacau!” bukan setakat berdesis geram, sempat lagi Durrah menjeling sebel...
Wait while more posts are being loaded