Profile cover photo
Profile photo
AMPA Escola Mogent
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
Us convidem a fer el xafarder a la nova pàgina de l'AMPA amb un disseny renovat i nous continguts!
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
El pròxim dissabte dia 18 de juny no us podeu perdre la Festa de final de curs. 🎉🎉🎉
Jocs gegants, tallers, inflables, circuits, escuma... un grapat d'activitats per passar una tarda divertida! I per acabar bé la festa, un fantàstic sopar de germanor!
Us esperem a partir de les 4 de la tarda al patí de l'escola! No hi falteu!!!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Benvolgudes famílies:
 
El passat dimarts 31 de maig es va reunir el Consell Escolar (principal òrgan de govern de l’escola on es troben representats famílies, AMPA, direcció del centre, professorat, personal d’administració i serveis i ajuntament) per valorar les propostes de les empreses candidates a gestionar el servei de menjador i monitoratge del curs 2016/2017. La proposta seleccionada finalment per consens va ser “Centre Català d’Educació- Menjadors Escolars (CCE-ME)”.
 
Recordar-vos que aquesta proposta ens ofereix producte fresc, de proximitat i ecològic donant valor també a la presentació del plat i referent al lleure proposa joc lliure acompanyat, activitats i tallers relacionats amb ecologia, medi ambient i sostenibilitat.
 
Les condicions econòmiques són les mateixes que hem tingut durant aquest curs.
 
Informar-vos que les votacions que es van fer el passat 4 de maig als socis de l’AMPA eren per saber quina proposta havia de defensar el nostre representant al Consell Escolar, el president de l’AMPA.  La proposta que va sortir majoritària a les votacions dels socis de l’AMPA no era una opció vàlida ja que el departament d’educació fixa un preu màxim per menú i aquesta empresa superava el que indica el departament. Evidentment en el moment de fer les votacions la comissió de menjador i per tant l’AMPA, no teníem aquesta informació. És per aquest motiu pel qual el Consell Escolar no va poder valorar aquesta opció ja que va quedar descartada.
 
Des del Consell Escolar es va fer una valoració de les dues propostes viables i es va decidir per consens, sense votació directa, que la proposta que tenia més punts positius és l’empres CCE-ME.
 
Aquesta propera setmana ens reunirem direcció, empresa CCE-ME i AMPA per definir tots els punts del servei i si teniu propostes de millora respecte el servei actual o idees ens ho podeu fer arribar al correu de l’AMPA que és info@ampamogent.cat.
 
Per últim dir que us anirem informant dels passos que anem fent.
 
Atentament,
Comissió menjador
JUNTA AMPA MOGENT
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Estem fent catifes. Mireu què maques!

Ja quasi acabada! Està quedant genial! Molt bona feina!!!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-05-29
11 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Els alumnes de l'escola ahir van tenir una visita molt especial dels nens i nenes del Coro Safari, de l'escola d'Entebbe a Uganda.
L'Ampa els ha convidat a dinar a l'escola.
Esperem que hagin disfrutat de la visita.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-05-28
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
CATIFES CORPUS. Dia 29 de maig veniu a fer la catifa del Mogent a partir de les 8. Hi haurà esmorzar i podeu quedar a dinar. Si voleu quedar a dinar, apunteu-vos a info@ampamogent.cat
Photo
Add a comment...

Post has attachment
El 23 d’abril és una Diada esplèndida, un dia de sortir al carrer, passejar, regalar, compartir i demostrar la profunda estima que tenim per les nostres tradicions per això L'Ampa de l'escola mogent os desitja un feliç Sant Jordi 2016.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hola famílies,

Si encara no heu recollit el vostre carnet del Club de l'Ampa, ja podeu passar a buscar-lo per al despatx.

Us anirem informant dels diferentes establiments col.laboradors.

Teniu més informació a www.ampamogent.cat, a l'apartat Club de l'ampa.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded