Profile cover photo
Profile photo
Anna-Karin Grönberg
552 followers -
Människa i sina bästa år som försöker hänga med i svängarna. Jag är snäll och stolt över det ! Delar lite varierat. Ibland handlar det om m
Människa i sina bästa år som försöker hänga med i svängarna. Jag är snäll och stolt över det ! Delar lite varierat. Ibland handlar det om m

552 followers
About
Posts

I vilket yrke sitter man i snygga kläder, med en laptop på ett Café och pratar i telefon? Ett sånt jobb vill jag ha!
Add a comment...

Väldigt tyst från V just nu. Alla andra partier har uttalat sig. Vad kommer de att säga? 🤔
Add a comment...

Post has attachment
Hushållsosten var slut och jag tänkte att jag ger "finostarna" från jul en chans, de var inte öppnade.

Vi vet ju alla hur ost kan stinka. Jag tog av plasten och tänkte att det smakar nog bättre än det osar. Det gjorde den kanske, men lukten hade etsat sig fast; det gick inte! Nu luktar mina händer och jag kan inte tvätta bort det. Tur att man vabbar idag och inte ska träffa människor 😱
Photo
Add a comment...

Facetime, Skype, Duo och alla dessa "livemeddelanden" måste ju vara funktionerna från helvetet. Själva grejen med att kommunicera digitalt är ju att man slipper visa sig. Jag kan vara oduschad, eller rent av ha kommit ur duschen och inte fått kläder på mig, och ändå kunna svara på meddelanden och prata i telefonen. Så slipper man ha ögonkontakt också; mycket bättre!
Add a comment...

Jag var på Ica och skulle köpa ägg. Hittade dem inte och frågade personalen, utan framgång. Istället sa han:
-Jag ska sätta på dig i köttdisken!

Flydde snabbt därifrån och på något sätt fick jag äggen med mig. Det var bara det att de kläcktes och det var kycklingar i dem, när jag kom hem. Alla utom ett; det sista innehöll en hundvalp istället! 😂
Add a comment...

Post has shared content

Toy'sRus:

Om jag ska se det rent egoistiskt så har vi köpt presentkort till barnen där, som nu verkar kunna användas, men så var det inte sagt från början. Barnen kommer dessutom bli jätteledsna när deras favoritaffär ska stänga. Så ligger det ju granne med mitt jobb och det är aldrig bra för ett handelsområde om butiker måste upphöra.

Om jag inte ska vara egoistiskt så är det nu anställda som snart blir utan jobb och samtidigt får ta skit från rabiata kunder. Och jag vet att föräldrar är de värsta kunderna, som kunde stå och hota 18-åringar på McDonalds för att Nalle Puh var slutsåld. Själv jobbade jag hellre natt med fulla människor, då slapp man dem.

Det är också tråkigt när verksamheter måste upphöra, vad det nu beror på. Just denna kedja har det ju gått dåligt för på andra ställen i världen, så i detta fall beror det nog inte på dålig företagspolitik. Dagarna innan julafton gapade legohyllorna tomma där och det har jag aldrig tidigare varit med om där. Sånt brukar inte båda gott.

Man får hoppas att det på något mirakulöst sätt går att rädda. Men informationen är knapphändig.
Add a comment...

Post has shared content
Give a man a fish and you feed him for a day; teach a man to fish and you feed him for a lifetime.

But if you decide to teach someone to fish as way for them to put food on the table, make sure they don't starve during the time you teach them.

Also, please make sure they have access to a boat and/or a beach to fish from, and some kind of fishing equipment.

And that the body of water isn't depleted because of overfishing or substances that are hazardous to the environment.

Also make sure that the region is suitable for fishing all around the year.
Photo
Add a comment...

Alla har vi olika åsikter och vi röstar olika, inget konstigt med det. Men jag blir så oändligt trött på påståendet att de som röstar på sossarna gör det för att de är lata. Varför skulle de vara det? För att de inte driver egna företag? Stå för era egna åsikter istället, men kom inte med massa fördomsfulla påståenden som inte stämmer!
Add a comment...

Katrina Janouch ja. Extremhögern tog emot henne med öppna armar. Som många andra tjejer växte jag upp med Vecko-Revyn, såpass ytlig var jag, och där förekom utlämnande artiklar om hennes uppväxt och relationer. Ett liv med mobbing, även om hon kunde stå på sig, och sen stökiga män. Sen uttalar hon sig i ungersk TV, eller hur det nu var, och ett drev drogs igång mot henne i Sverige. Kvar stod "Stå upp för-grupperna" ivrigt påhejande, ett ställe där hon kanske fått den kärlek som hon ofta har saknat?

Detta är inget försvarstal, alla vet att jag står så långt från henne som det går att stå, bara en förklaring. Människor vill tillhöra och är beredda att gå långt för att få göra det, till och med kriga, döda och dö själva.

En annan person, omvänd nazist, blev bemött med hat och oförlåtelse när hon gick ut med detta, hur många lämnar den rörelsen om man vet att sånt väntar?

Visa dessa människor att det finns alternativ! De behöver inte befinna sig i sällskap med unkna värderingar, vi kan finnas där för dem om de kommer på bättre tankar 🙂
Commenting is disabled for this post.
Wait while more posts are being loaded