Profile cover photo
Profile photo
Vicath EQ ApS
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment

Uheld kan ske for selv den bedste, hvis det går lidt for stærkt.
Vi plejer her i huset at sige ”at man ikke må blive syg af at gå på arbejde” både fordi det har store konsekvenser for den enkelte medarbejder, og fordi det også betyder tab for virksomheden. I bedste fald skal man have det godt med at gå på arbejde, og går man glad hjem har alle fået noget godt ud af dagen :)

En rapport fra Arbejdstilsynet, som gennemgår arbejdsulykkerne i perioden 2011-2016 viser, at antallet af ulykker er status quo. Man skal tilbage til 80’erne og 90’erne for at se reelle store fald i arbejdsulykkerne. Desværre ses der en stigning fra 2015 til 2016 i dødsulykker fra 27 til 33 personer.

Dem, der oftest kommer galt afsted er unge og nye medarbejdere svarende til 1/3 af ulykkerne. De fleste og mest alvorlige ulykker sker ved påkørsel på arbejdspladsen, fald og snublen, fald fra højde, nedfaldne genstande og ved forkert belastning af kroppen f.eks. løft.

Det kan f.eks. undgås med god planlægning, god sidemandsoplæring og en systematisk tilgang til arbejdsmiljø og sikkerhed, så det ”at vi skal sikkert hjem igen” er en tydelig del af virksomhedens arbejdskultur.
#pasgodtpådigogdine
Photo

Post has attachment
Mange bruger det meste af arbejdsdagen udendørs. Det er dejligt, når det er godt vejr :) Men det betyder også, at man udsættes for rigtig meget uv-stråling hver dag. Der er dog heldigvis en masse ting, du selv kan gøre for at beskytte dig selv og din krop, når du arbejder i solen :) Tjek f.eks. UV-indekset. Når det er over tre, er solbeskyttelse nødvendigt f.eks. tøj og kasket, der dækker eller brug af solcreme og læbepomade med solfaktor. Det er også en god idé at holde frokostpause i skyggen.
#pasgodtpådigogdine
Photo

Post has attachment
Sommerferien nærmer sig for mange :) Vi ønsker derfor alle en skøn sommer med dejligt vejr og gode mennesker omkring jer.
Vi har åbent i hele juli måned også, så giv os blot et kald, hvis der er noget vi kan gøre for jer :)
Photo

Post has attachment
Vi har vores dygtige kemiingeniørpraktikant, Caroline fortæller: ”Det er spændende og meget lærerigt at være i praktik hos Vicath EQ. Du bliver hurtigt en del af dagligdagen i en virksomhed med mange forskellige opgaver. Du får lov til at være med i lidt af det hele, og sidder ikke blot på kontoret, men er også med på opgaver ude på virksomheder. Det giver et rigtig godt indblik i den praktiske anvendelse af den teori, som du har arbejdet med på kontoret. Indtil videre har jeg været med på opgaver omkring arbejdsmiljø, miljø, fødevaresikkerhed og kvalitet.”
Dejligt at høre at Caroline får noget ud af det - det gør vi også - hun er lynskarp og fyldt med gode spørgsmål :)
Photo

Post has attachment
Påsken er lige om hjørnet - vi har åbent mandag, tirsdag og onsdag i denne uge. Rigtig god påske, når du kommer dertil :)
Photo

Post has attachment
RSPO certificeret palmeolie er ikke så tosset endda! Det er et sted at starte og fortsætte med at forbedre palmeolieindustrien. For bønderne forsvinder arbejdet og for industrien er det heller ikke let at ændre recepter mv., når man går væk fra at anvende palmeolie. RSPO er relativ enkel at håndtere, og kan let køres ind i det daglige arbejde med fødevaresikkerhed og sporbarhed. Del gerne, så vi kan få spredt de gode nyheder! #pasgodtpådigogdine
https://verdensbedstenyheder.dk/nyheder/miljoeorganisationer-baeredygtig-palmeolie-bedre-ingen-palmeolie/

Post has attachment
Vi har ledt og ledt efter den rette person med speciale i fødevaresikkerhed til at hjælpe i vores team med at udvikle, opbygge og implementere fødevaresikkerhedssystemer såsom BRC, IFS, FSSC 22000, ISO 22000 m.fl.
Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Lærke Schick som fødevaresikkerhedsrådgiver. Lærke har allerede været i gang her et stykke tid, og det går strygende. Velkommen til Lærke!
Photo

Post has attachment
Efter et par dage med BRC storage and distribution audit, blev en af vores mange dygtige kunder indstillet til certificering med et rigtig godt resultat :D Idag kom de lige forbi med en kurv med chokolade og andet godt. Så bliver man glad! For det betyder også, at vi har leveret godt som et team her fra Vicath EQ og i samarbejde med kunden. Et godt resultat kommer ikke kun med god rådgivning og et godt system men også med en virksomhed, som virkelig vil certificeringen. Tillykke her fra :D
Photo

Post has attachment
Kender du det med at affaldssortere – du vil egentlig gerne men der er bare så mange måder at gøre det på. Der er hjælp på vej :) Et nyt landsdækkende system til privat og erhverv fra miljøstyrelsen, KL og Dansk Affaldsforening kan måske hjælpe bedre på vej. Det forventes at give en meget bedre genanvendelse – nu er det blot spændende at se, hvor mange kommuner der melder sig til i takt med, at de ajourføre deres affaldsplaner. Mange håber vi – det er da en god idé at bruge og genbruge ressourcerne :)
Det er nogle flotte ikoner – måske de kan bruges der hvor du er? #pasgodtpådigogdine
Photo

Post has attachment
Vi har haft et fantastisk år her i Vicath EQ, hvor vi har nydt tiden med ”gamle” som nye kunder. En stor og hjertelig tak skal lyde til de dygtige medarbejdere, som har været med gennem året på små som store opgaver. Hold op hvor har det været spændende at være med i! Om det har været IT, arbejdsmiljø, miljø, fødevaresikkerhed eller kvalitet – så har det været sjovt og lærerigt!
Julen og hjerternes fest nærmer sig med hastige skridt og der er blot tilbage at ønske alle en glædelig jul og godt nytår <3 #pasgodtpådigogdine og vi ses i 2017 :D
Photo
Wait while more posts are being loaded