Profile

Cover photo
Eva Andreu
Works at suara cooperativa
Attended la farigola del clot
86,569 views
AboutPostsPhotosVideosReviews

Stream

Eva hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.

People
Work
Employment
 • suara cooperativa
  2000 - present
Basic Information
Gender
Female
Story
Tagline
Happiness is a way of travel, not a destination
Education
 • la farigola del clot
  egb
 • juan de austria
  bup i cou
 • EUTSB
  treball social
Relació qualitat preu dolenta. Preu elevat per estar relativament aprop de París (30m en rodalies). Serveis bruts a les 9 del matí. Sense piscina ni cap atractiu més enllà de la ubicació.
Public - 6 months ago
reviewed 6 months ago
No espereu un càmping, és una associació de campistes que gestiona un tros de terra. Un dels dos "blocs de serveis" és una barraca, amb els seus palets i la seva ràfia. Sempre bruts. Les pròpies persones que gestionen el xiringuitu estan de festa a les 2 de la matinada...a qui li pots dir? Per EVITAR DE TOTES TOTES.
Public - 11 months ago
reviewed 11 months ago
Parcel.la correcta, gespa verdíssima. Serveis sempre nets i sense cues. Relació qualitat preu excepcional (2 adults i 2 nens uns 20€ per nit). Wi-Fi molt bons, gratuïta i amb cobertura a tot el càmping.
Public - 12 months ago
reviewed 12 months ago
Parcel.les correctes, serveis justets. El millor, la piscina municipal a 100m amb entrada lliure per campistes, coberta, climatitzada, amb tobogans i onades
Public - 12 months ago
reviewed 12 months ago
24 reviews
Map
Map
Map
Parcel.les grans i planes, els arbustos de separació malmesos. Serveis correctes, nets i sense cues. Un únic bloc per tot el càmping. Piscina correcta. Ç i bar-restaurant agradable. Està en una zona desolada.
Public - 12 months ago
reviewed 12 months ago
Vam treure uns 30 taps de cervesa i unes 50 burilles de cigarreta de la parcel·la abans de poder acampar. Gespa verdíssima. Serveis gairebé correctes, sempre amb cues i pagant l'aigua calenta (no et pots dutxar amb aigua freda, o sigui que al final pagues si o si). Sistema de pagament mitjançant "clau" que no permet anar-se a dutxar a la mateixa hora. Molt enfocat al públic de temporada de l'altra banda de la carretera.
Public - 12 months ago
reviewed 12 months ago
Tren a cinc metres de la parcel·la, difícil d'acostumar-s'hi. Per la resta, correcte
Public - a year ago
reviewed a year ago