Profile cover photo
Profile photo
Events4all
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Kunsten at tænke ud af boksen.

En kunst mange der siger de er gode til, men som få rent praktisk formår at gøre i en situation.

At side fast i rutiner og "rutine tanker" er noget der dræber effektiviteten og kreativiteten i hverdagen.

Både som person når man føler at man sidder fast i dagligdagen og ikke når sine ønsker og mål.
Måske med tanker som, Jeg kan ikke gøre .... fordi at jeg har fejlet før. Eller, jeg tror ikke det kan lade sig gøre fordi ....

Men også i en virksomhed når man ønsker at opnå et resultat, men igen og igen forsøger sig med de samme metoder og ideer som man hele tiden har benyttet.

Børn er et godt eksempel på personer der får kreativiteten og ideerne til at blomstre.
De ser hver gang problemer og udfordringer med nye og friske øjne, ganske enkelt fordi at de aldrig har oplevet problemet før.

Jeg bliver især inspireret af den måde børn eksperimentere helt åbenlyst med alt de kommer i nærheden af, og stiller spørgsmål til alt de ser omkring sig. De antager ikke resultatet på forhånd, og gør det til deres virkelighed. De eksperimentere på alle tænkelige måder, og suger læring, nye ideer og spørgsmål til sig, om alt hvad de oplever.

Det kan derfor være en ide, både hvis man som person syntes at man er kørt fast og ikke kommer nærmere sig de mål man har sat sig, men også som virksomhed, at få friske øjne til at se på et problem der har stået på længe.

Ganske enkelt fordi hjernen forsøger at løse et problem med kendte løsninger, og derfor sjældent formår "At tænke ud af boksen."

Så næste gang i står med et problem eller en udfordring i ikke syntes at kunne finde løsningen på, Så spørg jer selv, "Hvad ville en person der aldrig havde set problemet før gøre?"

Hvad har jeg af viden om problemet, hvad har jeg af ressourcer, og i hvor mange forskellige kombinationer kan disse bruges?

Et godt eksempel er min egen løsningen fra i morges, da mit udstødnings ophæng knækkede, og det eneste jeg havde var grene, strips, eller kasserede klatre karabiner til rådighed.

Og skulle det gå helt galt, så kan man altid kontakte nogen der kan hjælpe med at se på udfordringen med friske øjne.

Ellers kan du blive inspireret på, www.events4all.dk
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded