Profile cover photo
Profile photo
Стойне Василев
Създател на най-големия сайт за лични финанси и собствен бизнес SmartMoney.bg
Създател на най-големия сайт за лични финанси и собствен бизнес SmartMoney.bg
About
Posts

Post has attachment
✅✅✅На 21 октомври 2018 година стартира шестото издание на единствената в България Академия по лични финанси и инвестиране, като има много нови неща.

🔰🔰🔰Екипът на SmartMoney.bg работи здраво през последните месеци, за да получиш една още по-добра академия, с повече практически казуси и повече полезна информация.

➡️➡️➡️Запиши се сега, защото местата са ограничени и свършват много бързо.⬅️⬅️⬅️
Add a comment...

Post has attachment
🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️„Искам да постигна финансова свобода“, „Не искам цял живот да работя за някой“, „Когато стана богат, ще лежа по цял ден“ – всеки от нас е чувал поне веднъж в живота си тези думи.📘

🔰🔰🔰В тази статия ще ти разкажа за най-важните неща, които трябва да знаеш по тази тема, за да вземеш правилно и информирано решение за себе си.✅
Add a comment...

Post has attachment
🔰Книгата ми "Умни пари" е вече по книжарниците.🔰

📗📙📘Тя е първият практически наръчник по лични финанси и инвестиране в България и е за теб, ако:

✅Имаш желание да повишиш финансовата си грамотност и да живееш по-добре.
✅Нямаш достатъчно свободно време, за да се грижиш за управлението на своите пари.
✅Търсиш инвестиции с по-висока доходност от тази по банковите депозити.

➡️➡️➡️Книгата може да се намери в по-големите книжарници или може да се поръча директно от издателство Сиела на http://bit.ly/umnipari.

🌍През септември ще има официално представяне в София и турне в страната, където ще давам автографи.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
✅✅✅Тази статия не е за парите и бизнеса, а за мечтите. За онези съкровени желания, които преследваме цял живот, но само малцина стигат до тях.

🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️Ще ви разкажа каква е за мен разликата между цели и мечти (не е това, което си мислите), какъв съм искал да стана като малък, към какво съм се стремял досега и как виждам бъдещето си (без кристална топка). Отделете 10 минути от своето ценно време, за да помечтаете с мен.
Add a comment...

Post has attachment
🌍☔🌩️Почти всяка година у нас гледаме репортажи по централните новини на телевизиите за наводнения и други природни бедствия, за пострадали къщи и за хора, които искат държавата да им помогне да си възстановят щетите. И така до следващата година, когато тези събития отново се повтарят.

🚨🚨🚨Може и вие да чакате някой друг да се погрижи за вас, но ако искате да разчитате предимно на себе си и да защитите дома си от силата на природата, тази статия е за вас.
Add a comment...

Post has attachment
🎉🎉🎉Днес съм ви подготвил една изненада. Тази статия е от Борис Христов и екипа на 356labs, които са създали презентациите за първичното публично предлагане на акции от Градус АД.

🔰🔰🔰Както знаете, резултатът беше впечатляващ и сега ще научите 5️⃣️ урока за ефективни и работещи презентации от второто по-големина IPO в България, когато търсим финансиране за нашите идеи.
Add a comment...

Post has attachment
🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️„Какви лични финанси, като аз получавам малка заплата и не мога нищо да спестявам?”, „Кажи ми как да инвестирам с 400 лева на месец?”, „Добре звучи, но за хора с пари”. Сигурно ви е познато? Или вие имате подобни мисли?

🔰✅🔰В тази статия ще ви дам няколко полезни насоки как да се справяте с финансите си, дори да получавате малка заплата. Прочете я, дори да си мислите, че няма смисъл и вие си „знаете най-добре”.
Add a comment...

Post has attachment
🔰🔰🔰Да се греши е човешко и всеки от нас го е правил. Въпросът е какво правим след това – дали те ни карат да се откажем, повтаряме ги непрекъснато или се учим от тях.

🚨🚨🚨В тази статия ще ви представя 5 финансови грешки, които интелигентните хора не допускат два пъти.
Add a comment...

Post has attachment
🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️„Трябват ми много пари, за да инвестирам“ – всеки от нас го е чувал. И както всеки мит, той се разпространява със скоростта на светлината и спира много хора да предприемат действия, за да накарат парите им да носят по-висока доходност от нулевите лихви по банковите депозити.

✅✅✅В тази статия ще опровергая с примери това клише и ще ти представя 5️⃣️ инвестиции, с които може да изградиш с времето добро портфолио от активи, като отделяш само по 1️⃣️0️⃣️0️⃣️ лева на месец.
Add a comment...

Post has attachment
🔰🔰🔰Наскоро, едно момче ме попита дали мога да синтезирам всичко, което съм научил в моя живот за парите и тяхното управление, в някакви прости правила, които да могат да се приложат от всеки, независимо от неговото образование или текущо състояние.

🚨🚨🚨Това се оказа голямо предизвикателство, но резултатът е една от най-добрите и подробни статии, които съм писал. Искам да отделите само 10 минути от вашето време, а в замяна ще ви дам 20-годишен опит. Мисля че е честна сделка.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded