Profile cover photo
Profile photo
Стойне Василев
Създател на най-големия сайт за лични финанси и собствен бизнес SmartMoney.bg
Създател на най-големия сайт за лични финанси и собствен бизнес SmartMoney.bg
About
Posts

Post has attachment
🔥🔥🔥През миналата година над половината от компаниите в американския индекс S&P500 са вече в мечи пазар. Това е силен показател, че сме в края на настоящия икономически цикъл. Колкото и да не ни се вярва, ефектът от това ще се усети и в България през следващите години.

🚨В тази статия ще споделя няколко практични съвета как да се подготвим максимално добре за този период.

➡️ https://www.manager.bg/komentari/po-vsichko-lichi-idva-krayat-na-tozi-ikonomicheski-cikl-kak-da-podgotvim-nashite-pari
Add a comment...

Post has attachment
🔥🔥🔥През последните години съм участвал в десетки събития, на които хора представят проектите си и търсят финансиране или друг вид подкрепа. В много случаи, идеите имат потенциал, но презентацията им е толкова лоша, че почти никой не разбира за какво става въпрос, а какво остава да вложи парите си в тази идея.

🚨В това ръководство ще ви споделя 8 стъпки, които ще направят от вашата 10-минутна бизнес презентация истински магнит за привличане на потенциални инвеститори или партньори.

➡️ https://smartmoney.bg/kak-da-predstavim-biznes-ideqta-si-pred-investitori-rukovodstvo/
Add a comment...

Post has attachment
🐻📉-📈🐮Рано или късно когато навлезем в света на инвестициите се сблъскваме с два много често употребявани термина, а именно Бичи и Мечи пазар.

🔴Клкни тук и разбери какво представляват: https://smartmoney.bg/bichi-i-mechi-pazar/
Add a comment...

Post has attachment
🔥🔥🔥Ако сме решили да се храним здравословно къде ще отидем – при диетолог или в месарски магазин? Предполагам при специалиста по хранене, защото той ще ни предложи хранителен режим, който е съобразен с нашите нужди, докато месарят ще ни предложи само месо.

🚨Така накратко може да се опише разликата между финансов консултант, който работи за дадена компания и независим финансов консултант. Нека разгледаме различните видове консултанти, за да ни е по-лесно да изберем такъв, когато имаме нужда.

➡️ https://smartmoney.bg/zavisim-ili-nezavisim-finansov-konsultant-koi-da-izberem/
Add a comment...

Post has attachment
🔥🔥🔥Колко време отделяш, за да планираш бъдещето ти и как да финансираш големите ти цели? Не много, нали? Личният ти финансов план е като пътна карта на живота ти и като GPS, който ти показва накъде да вървиш, за да постигнеш това, което искаш.

🚨В този мини наръчник, стъпка по стъпка, заедно с теб ще създадем твоят индивидуален и цялостен финансов план, който ще ти е отправната точка за бъдещето. Да започваме!

➡️ https://smartmoney.bg/kak-da-suzdadesh-lichen-finansov-plan-stupka-po-stupka/
Add a comment...

Post has attachment
🔥🔥🔥Началото на всяка година е време да направим равносметка за изминалите 12 месеца и поставим целите си за следващите. 2018 година беше най-успешната за мен в професионално отношение, но това си имаше съответната цена.

🚨Каня те заедно да направим едно пътешествие назад във времето, за да видиш с моите очи изминалата година. Затегни колана. Потегляме.

➡️ https://smartmoney.bg/2018-godina-za-men-fokus-umni-pari-i-burnaut/
Add a comment...

Post has attachment
😘😘😘Получавам често имейли от хора, които са превърнали страстта си в бизнес, но не знаят какво да правят, след като премине първоначалния ентусиазъм. Въпреки, че всичко изглежда както трябва, нещата не се получават, а продажбите са епизодични.

🚨Аз бях в същото положение и в тази статия ще ви разкажа какво може да направим, за да имаме силен старт в бизнеса.

➡️ https://smartmoney.bg/startirah-biznes-no-ne-se-poluchava-kakvo-da-pravq/
Add a comment...

Post has attachment
🤔💰💵Обмисляш да започнеш да инвестираш?
Прочети сега кой е най-важният показател, на който първо обръщат внимание всички СМАРТ инвеститори (без значение дали ще инвестират в акции, имоти, Forex или друго.)
👉Кликни тук: https://smartmoney.bg/kakvo-oznachava-likvidnost/
Add a comment...

Post has attachment
🔥🔥🔥За разлика от училище, където ни преподават урока и след това ни изпитват, то в живота е точно обратното – първо сме подложени на тест, от който научаваме важни уроци.

🚨За мен, 2018 година беше пълна с подобни ситуации, като част от тях потвърдиха разбиранията ми за света, а други ги разбиха на пух и прах.

➡️В тази статия ще ти разкажа за тези 5 истини за живота и парите, които научих през последните 12 месеца. 🔰
Add a comment...

Post has attachment
🔥🔥🔥Попитахте ни за конкретен отговор на въпроса: "Как мога да инвестирам в акции, обяснете ми стъпка по стъпка?"

✅Ето го и нашия отговор: В тази статия са представени конкретните стъпки, които трябва да следваме, когато искаме да инвестираме в акции. С цел да отговорим максимално подробно на вашия въпрос, сме обяснили как става инвестицията в акции както на българския, така и на чуждестранния пазар.

👉Прочетете тук: https://smartmoney.bg/kak-moga-da-si-kupq-akcii/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded