Profile cover photo
Profile photo
Kamsiah Yusoff
68 followers
68 followers
About
Kamsiah Yusoff's posts

Post has attachment
Terap Pine Forest
Terap Pine Forest Terap merujuk pada Kampung Terap iaitu kampung en suami papantanda  nak masuk ke Terap Pine Forest    aksi 3 beradik  sekumpulan rombongan pengantin sedang shooting   sangat sesuai utk mereka yg  sukakan aktiviti lasak ada anak sunagi yg m...

Post has attachment
Lavender Garden
Saya tak mampu nak menapak naik ke Lavender Garden ni so jadi penunggu dalam kereta bersama suami   hanya budak 2 org tu ja yg naik keatas ni gambar2 yg dibawa turun utk tatapan emaknya kau kunci cintaku..didalam hatimu.. kami singgah kat sini otw nak balik...

Post has attachment
Kea Farm
Kunjungan ke Cameron tak lengkap rasanya jika tak menyelit dicelah2 kesibukan manusia di Kea Farm tp oleh kerana kunjungan saya pada bulan puasa tak ramai manusia membeli belah kat situ walau ditawarkan murah sekalipun saya tetap tak membelinya tp Alia terp...

Post has attachment
3D Museum,Cmaeron Highlands
3D art museum Cameron Highlands, Malaysia dibuka secara rasminya pada 17 August 2015  muzium ini terletak di level 2, nova complex, di cameron square... tiket masuk RM18 dewasa. kanak2 dibawah 90cm masuk percuma ya kasut mesti ditanggalkan jom bergambar hin...

Post has attachment
WW : Jambu dan Sentul
Dibeli di R&R Bukit Gantang RM6 utk 12 biji kiranya sebiju RM2 ni buah kembar ni dikira sebiji ke 2 biji..:)  sedap jika ditabur serbuk asam lps tu letak dalam peti sejuk  buah sentul ni pun berharga rm2 sebiji buah jenis kacukan isinya tebal,gebu dan manis...

Post has attachment
Cameron Square,Cameron Highlands
Assalamualaikum dek masalah kesihatan En suami pulak telah kembali ke Kulim blog ni saya biarkan bersawang saya mengalami bengkak di kaki hingga ke betis dah 3,4 kali darah diambil doctor kata masalah kolestrol yg tinggi terpaksa bersolat duduk atas kerusi ...

Post has attachment
Sudu & Garfu Candy Crush @ KFC
Kata Alia,dia ada suprise utk emak.. semasa membuat pesanan kfc,saya cuma tunggu dimeja tup2 bila pesanan sampai tu dia... ada 4 corak sudu dan garfu Candy Crush (dia tau saya pemain tegar candy crush) dengan setiap pembelian RM 30  anda layak membeli satu ...

Post has attachment
Kejutan Hari Ibu Oleh Anak2...
Kelmarin Alia keje syif pagi pukul 6-3 ptg dan dia wasap saya nak bawak mak keluar kat satu tempat malam nnt saya tak beri apa2 respon.. lepas solat magrib beriya2 dia mengajak saya kelaur berbagai pujuk rayu kerana saya enggan keluar malam2 saya menyuruhny...

Post has attachment
Kafe Roti Bakar
Dengan selera makan kejap ok..kejap tak.. saya suka melayan selera makan bila ada selera nak makan jimat masa,jimat tenaga heehee Pagi semalam melayan selera bersama anak2 kat Kafe Roti Bakar,Giant bersarapan sekaligus makan tengahari sekali tu dia..tengokl...

Post has attachment
Sakitnya Tu Disini
Khamsi 11 hb yg lepas saya da temujanji dgn doktor di Klinik kesihatan Kulim saya kesana seawal jam 7 pagi sampai2 ja dah hampir 50 org yg dok tunggu sedangkan kaunter dibuka jam 8 pagi ok..letak ja kad..dan mula lah sesi menunggu sambil mengantuk.. tiba gi...
Wait while more posts are being loaded