Profile cover photo
Profile photo
AboutHotelier. com
4 followers -
Diagital Marketing for Hotels | New Generation Hotels
Diagital Marketing for Hotels | New Generation Hotels

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Νέα έξυπνη Λειτουργία “Future Flex Dates» στο Price comparison tool

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών εγκαταλείπουν τη διαδικασία κράτησης στο site ενός ξενοδοχείου, με επικρατέστερη δικαιολογία το: «δεν βρήκα διαθέσιμες ημερομηνίες», ή φεύγει όταν δει την τελική τιμή, ενώ το 87% δηλώνει ότι σκέφτεται να επιστρέψει στην κράτηση. Πάμε να δούμε τι μπορεί να κάνει ένα website ξενοδοχείου γι’ αυτό:

Γιατί οι πελάτες εγκαταλείπουν;
Φέυγουν όταν δουν την τελική τιμή. Αυτό τους κάνει να θέλουν να συγκρίνουν με άλλα sites πριν αγοράσουν, αλλά και να συνειδητοποιήσουν ότι τα travel sites έχουν την κακή συνήθεια να προσθέτουν τέλη και επιβαρύνσεις, κατά τη διάρκεια της κράτησης.

Ο άλλος λόγος – ενημέρωση διαθέσιμων ημερομηνιών – ίσως να είναι μια λογική εξήγηση για να φύγει από το site και να ψαξει να βρει ημερομηνίες σε άλλα sites.

Τι σας προτείνουμε ?
Σύγκριση και εμφάνιση online τιμών μεταξύ δύο ευρών ημερομηνιών
Αρκετά καταλύματα χάνουν εύκολα πελάτες, όταν ένας επισκέπτης που μπαίνει στην ιστοσελίδα του καταλύματος, δεν βρίσκει εύκολα διαθεσιμότητα, τιμές ή προτεινόμενες διαθέσιμες μελλοντικές ημέρες για αναζήτηση – διαμονή.
Η νέα έξυπνη λειτουργία του Price comparison tool “Future Available flex dates”, της Abouthotelier, βελτιώνει αισθήτα αυτήν την αναζήτηση του επισκέπτη , πριν ακόμα μεταφερθεί ή φύγει ο επισκέπτης από την ιστοσελίδα σας.

Πως γίνεται αυτό?

Ας υποθέσουμε ότι είστε εσείς ο πελάτης και μπαίνετε μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα του καταλύματος, όπου σήμερα το κατάλυμα δεν έχει διαθεσιμότητα ή τιμές.
Σε αυτή την περίπτωση η νέα λειτουργία, θα εμφανίσει στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας, τις δημοφιλείς διαθέσιμες μελλοντικές ημερομηνίες και τιμές, με έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

α) με βάση τα κριτήρια αναζήτησης και κλικ που έχουν κάνει προηγούμενοι επισκέπτες στην σελίδα του καταλύματος
β) με βάση τις επόμενες “συγκεκριμένες” διαθεσιμες ημερομηνίες που εσείς θέλετε να εμφανίσετε.
γ) με βάση την πραγματική εικόνα μελλοντικών διαθέσιμων ημερομηνιών

Τι θα πετύχετε με αυτο?
Αρχικά θα αναγνωρίσουν οι επισκέπτες της σελίδας σας, την άμεση και έυκολη ενημέρωση για την πραγματική εικκόνα της διαθεσιμότητας και τιμών του καταλύματος σας.
Έπειτα θα τους διευκολύνετε να προχωρήσουν σε απευθείας κράτηση με ένα απλο΄βήμα, με μια λιγότερη αναζήτηση με ένα ισχυρό εργαλείο άμεσης εμφάνισης τιμών το «price check widget» και όλα αυτά μέσα απο το website σας.
Επιπλέον θα αναλύσετε τις αναζητήσεις των επισκέπτων σας καισε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία σας επισκεφτούν ξανά, θα τους εμφανιστεί το μήνυμα αναγνώρισης αναζήτησης όπου θα τους οδηγεί απευθείας στις επιλεγμένες ημερομηνίες που είχαν αναζητήσει!

Ποιος είναι ο σκοπός
Σκοπός όλων αυτών, είναι φυσικά η σωστή εμπειρία άμεσης κράτησης που πρεπει να έχουν οι επισκέπτες σας. Η εμπειρία που βρίσκουν σε μεγάλα δίκτυα πωλήσεων ή κανάλια (Booking.com, Expedia.com, κτλ,) αλλά όχι στην ιστοσελίδα σας….,μέχρι σήμερα.

Θέλετε λοιπον να μετατρέψετε πραγματικά τους επισκέπτες σας, σε απευθείας κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας?
Θέλετε να μεταφέρετε στους επισκέπτες σας, την πραγματική εικόνα online τιμών, διαθεσιμότητας και σχολίων, πριν ακόμα φύγουν απο την ιστοσελίδα σας?

Η Abouthotelier με το προιόν Price comparison tool «Ratestrip», σας δίνει αυτή την δυνατότητα στον κατάλληλο χρόνο με το σωστό κόστος.
Ενημερώθείτε για τις επιπλέον δυνατότητες τις Hotel Manager πλατφόρμας στο τηλέφωνο (+30 2103000921) ή στείλτε email στο sales@abouthotelier.com.
Photo

Post has attachment
Η Abouthotelier θα βρίσκεται και φέτος στο 100% Hotel Show 2017!

Ανάμεσα σε καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο του Digital Marketing για ξενοδοχεία, θα βρισκόμαστε και φέτος στο 100% Hotel Show στις 17-20 Νοεμβρίου 2017,στο MEC Παιανίας.
Με άμεσες και σύγχρονες λύσεις για το κατάλυμα σας, η Abouthotelier είναι η μόνη εταιρεία Digital Marketing καταλυμάτων που έχει ολοκληρώσει σύγχρονες μεθόδους, με εργαλεία που στοχεύουν στην ανάδειξη και την προώθηση των direct (απευθείας) κρατήσεών σας.

Η ομάδα μας, με εξειδικευμένες γνώσεις στον κλάδο του τουρισμού και των online πωλήσεων, σας περιμένει να γνωριστούμε και να συζητήσουμε απο κοντά για τα προϊόντα που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας και θα εκτοξεύσουν τις πωλήσεις σας!

Νέες και καινοτόμες προτάσεις που θα αυξήσουν τις απευθείας κρατήσεις σας! Δημιουργία ιστοσελίδων με σύγχρονο design, εργαλείο σύγκρισης τιμών, εργαλείο σύγρισης reviews, εύκολη διαχείρηση των κρατήσεων σας με την εφαρμογή Hotel manager και αποτελεσματικές στρατηγικές διαδικτυακής προώθησης του καταλύματος σας!

Μπορείτε να κλείσετε από τώρα το ραντεβού σας μέσω της ιστοσελίδας της Hotel show και να συζητήσουμε ξεχωριστά τις ανάγκες σας.

Θα μας βρείτε στα περίπτερα OB5 - 0B6.
Photo

Post has attachment
Hotel Manager by Abouthotelier & Retargeting Marketing "Ratestrip.com"

Γνωρίστε την πλατφόρμα Hotel Manager by Abouthotelier & Retargeting Marketing "Ratestrip.com", η οποία θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας: να γνωρίσετε τους επισκέπτες σας και να τους μετατρέψετε σε πελάτες!

Μέσω της υπηρεσίας Retargeting Marketing η πλατφόρμα Hotel manager της Abouthotelier.com σας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για:
- να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες
- να αποκτήσετε περισσότερα leads και να τα γνωρίσετε καλύτερα
- να οργανώνετε και να διαχειρίζεστε κάθε αλληλεπίδραση (interaction) από ένα σημείο.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας, για να μάθετε περισσότερα.
Photo

Post has attachment
Ακόμα να βάλεις SSL?Η Google σε τιμωρεί και δεν δίνει ώθηση στο website σου!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ από τον Ιανουάριο του 2017 όσα domains δεν έχουν SSL θα «τιμωρούνται» με την εμφάνιση της ένδειξης “Not secure” σε όσους χρήστες χρησιμοποιούν τον Chrome Browser.

Οι περισσότεροι χρήστες ήδη γνωρίζουν ότι για να κάνουν online αγορές ή να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία σε κάποια σελίδα, πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι η σύνδεση τους είναι ασφαλής. Πως το κάνουμε αυτό? Ελέγχουμε εάν υπάρχει ενεργοποιημένο το SSL-πιστοποιητικό ασφαλείας- όπου ταυτόχρονα εμφανίζεται και το πράσινο λουκετάκι δίπλα στο URL της σελίδας
Η Google τιμωρεί τα website που δεν έχουν SSL

Η Google, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια του internet και ανακοίνωσε ότι απο τον Ιανουάριο του 2017, θα τιμωρεί όλα τα sites που δεν έχουν εντάξει το SSL κρυποτγράφηση στο URL τους. Επομένως κάθε χρήστης που θα επισκέπτεται την ιστοσελίδα σου μέσω Chrome browser, θα του υποδεικνύει ότι ένα site δεν είναι κρυπτογραφημένο, και συνεπώς μη ασφαλές, με ένα κόκκινο “Χ” στο λουκετάκι δίπλα στο URL της σελίδας.

Ο Chrome μέχρι σήμερα εμφανίζει:

- ένα εικονίδιο με μια λευκή σελίδα όταν δεν υπάρχει πρωτόκολλο ασφαλείας
- ένα πράσινο λουκετάκι στα site που είναι ασφαλή και έχουν ‘https’ και
- ένα λουκετάκι με κόκκινο “Χ” πάνω του όταν υπάρχει πρωτόκολλο αλλά κάτι δεν πάει καλά στη σελίδα.

Ποια θα είναι η νέα αλλαγή;

Όλοι οι διαδικτυακοί χρήστες, όταν θα επισκέπτονται μια μη ασφαλή σελίδα(δηλαδη που δεν θα έχει SSL), θα βλέπουν δίπλα στο URL, ένα κόκκινο σημάδι "Χ" και θα καταλαβαίνουν αμέσως ότι η σελίδα δεν είναι ασφαλής, δηλαδή δεν έχει SSL!

Έτσι η Google, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των σελίδων και την κρυπτογράφηση των πάντων στο διαδίκτυο. Με αυτόν τρόπο θα διασφαλίζει τα προσωπικά στοιχεία των υποψηφίων αγοραστών και θα προστατευεί τους χρήστες σε σελίδες οι οποίες δεν είναι αληθινές!
Photo

Post has attachment
Επιλέξτε τον τρόπο που θα φτιάξετε την ιστοσελίδα σας!

Στο άρθρο αυτό θα παρουσιάσουμε και θα αναλύσουμε διαθέσιμους τύπους ανάπτυξης ιστοσελίδων, με βάση τις απορίες που έχουμε συλλέξει από τους πελάτες, καθώς & τα συστήματα που χρησιμοποιούν οι ιστοσελίδες για την ανάπτυξή τους.

Τα συστήματα χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες: τα Custom CMS και τα Open Source CMS.

Τι εννοούμε όταν λέμε «Custom CMS»;

Με τον όρο custom αναφερόμαστε στις ιστοσελίδες εκείνες που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από το μηδέν και με βάση τις ανάγκες που έχει ο κάθε πελάτης. Ο κώδικας της σελίδας γράφεται από την αρχή από τον developer. Μπορεί να φτιαχτούν είτε σε κάποιο ανοικτό είτε σε κάποιο κλειστό τύπο CMS. Έχουν την δυνατότητα να ενσωματώσουν όσες επεκτάσεις χρειαστείτε μελλοντικά, αλλά κάτα κύριο λόγο αυτό γίνεται σωστά, μόνο από τον υπεύθυνο κατασκευής του site, επειδή πρέπει να υπάρχει μια συνοχή στον κώδικα που έχει γράψει ο ίδιος. Με λίγα λόγια για κάθε έργο πρέπει να «παντρεύεστε» τον developer που το έχει αναπτύξει.

Πρόκειται για ιστοσελίδες που δημιουργούνται πάνω στις ανάγκες σας και πάντα με βάση τις εικαστικές σας επιθυμίες όσο περίεργες κι αν είναι...

Τι εννοούμε όταν λέμε «Open Source CMS»;

Με τον όρο Open Source CMS αναφερόμαστε στα συστήματα ανοικτού τύπου με τα οποία μπορούμε να διαχειριστούμε το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας και πλέον και το design της επιλογής σας. Διακρίνονται για την ευελιξία τους και τη δυνατότητα να ενσωματώσουν όσες επεκτάσεις χρειαστείτε μελλοντικά. Σας δίνουν ακόμα τη δυνατότητα να προσθέτετε γρήγορα και εύκολα όσες εφαρμογές θεωρείτε απαραίτητες για το site σας. Δημιουργούν λοιπόν, ένα ιδανικό και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, κάτι που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και με τον καλύτερο τρόπο και το πώς σας βλέπει η Google.
Το βασικότερο; Δε χρειάζεται να αγοράσετε κάποια άδεια για να τα χρησιμοποιείτε και οι αναβαθμίσεις που γίνονται σε μηνιαία βάση τα καθιστούν απόλυτα ασφαλή.


Ποια συστήματα περιλαμβάνονται στα ανοιχτά λογισμικά CMS;

Συστήματα όπως το Drupal, το WordPress, το Magento, κ.α ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία αλλά διαφέρουν μεταξύ τους σε πολλά σημεία. Το wordpress είναι αυτό που επιλέγεται από τους περισσότερους και θεωρείται πιο αξιόπιστο. Και τα υπόλοιπα όμως είναι εξίσου αξιόλογα.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο, το WordPress είναι το διασημότερο CMS (Content Management System) για websites αυτή τη στιγμή. Το 51% των sites παγκοσμίως που χρησιμοποιούν CMS είναι κατασκευασμένα με WordPress -δηλαδή ένα στα δύο!

Πηγή: trends.builtwith.com


Πόσο θα μου κοστίσει; Custom ανάπτυξη ή Open Source ?

Open Source
Εάν επιλέξετε να αναπτύξετε την ιστοσελίδα σας μ’ ένα ανοιχτό CMS σίγουρα το κόστος είναι χαμηλότερο από το να επιλέξετε ένα custom CMS. Αλλά και η διαδικασία θα είναι φανερά λιγότερο χρονοβόρα από ότι στο custom Cms.
Κάποια πρόσθετα έξοδα που θα δαπανήσετε είναι για τα πνευματικά δικαιώματα της ιστοσελίδας αλλά και για τις αλλαγές και επεκτάσεις που μακροπρόθεσμα θα χρειαστεί να κάνετε στη σελίδα σας.

Custom
Το custom θα σας κοστίσει περισσότερο και ορίζεται αποκλειστικά από τον υπεύθυνο κατασκευής του site. Στα Custom CMS δεν υπάρχει κάποια βασική τιμή για κάθε επέκταση που θα χρειαστεί ο πελάτης, οπότε δε θα μπορείτε να γνωρίζετε από πριν τι θα πληρώσετε. Το σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να «δεθείτε» με την εταιρεία που σας το κατασκευάζει, αφού ο κώδικας που χρησιμοποιείται, είναι μοναδικός για κάθε εταιρεία ή τουλάχιστον έτσι συνηθίζεται.

Πολύ σημαντική η κατάταξη στη Google!

Για να μπορούμε να είμαστε σε μια καλή θέση στη μηχανή αναζήτησης της Google, θα πρέπει να φροντίζουμε γι’ αυτό ήδη από το στάδιο της κατασκευής της. Η Google ενημερώνεται διαρκώς και αλλάζει συχνά αυτά που απαιτεί από τις ιστοσελίδες για να εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις της. Σίγουρα ένα Custom CMS δεν είναι κατάλληλο για να το πετύχουμε 100%, αφού δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τη Google εάν δεν ακολουθεί τις αλλαγές της. Οπότε είναι υποχρεωμένη η επιχείριση να ξοδεύει διαρκώς σε νέες προσθήκες ή διορθώσεις που πρέπει να γίνονται στον custom κώδικα.

Προσοχή λοιπόν στην παγίδα των Custom sites. Είναι λογικό ότι πολλοί πελάτες δε γνωρίζουν τη διαφορά και επιλέγουν αυτό τον τρόπο για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας τους. Επηρεασμένοι από τους πωλητές που τους προσεγγίζουν δε σκέφτονται ότι εγκλωβίζονται και το να θέλουν μελλοντικά να πάρουν την ιστοσελίδα τους είναι αδύνατο αφού τα δικαιώματα ανήκουν στον κατασκευαστή της.
Ακόμα όμως και αν θέλουν να προσθέσουν κάτι στην ιστοσελίδα τους όπως ένα E-shop θα δυσκολευτούν πολύ και θα χρειαστεί να δαπανήσουν πολλά χρήματα για να το πραγματοποιήσουν.

Είναι τα Custom websites στην πραγματικότητα «custom» από την αρχή;

Πολλοί ισχυρίζονται πως όχι αλλά ότι είναι στην ουσία αντίγραφα των ανοικτών συστημάτων με παραλλαγές στον κώδικα. Μπορούν λοιπόν πολλοί developers να δημιουργήσουν ένα custom cms και στη συνέχεια να το “πειράζουν” και να πουλάνε αυτό που έφτιαξε ξανά ως custom ή κομμάτια που πουλήθηκαν σε προηγούμενους πελάτες. Κανείς βεβαίως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν αυτό ισχύει πραγματικά αφού οι κώδικες των ιστοσελίδων είναι αποκλειστικά στα χέρια των κατασκευαστών τους.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε για τις μελλοντικές σας επιλογές. Τώρα είναι στο χέρι σας να επιλέξετε τους συνεργάτες που θεωρείτε ικανούς και αξιόπιστους για την ηλεκτρονική ανάπτυξη της επιχείρισής σας.

Το support τμήμα της Abouthotelier.com είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία σας.
Photo

Post has attachment
10 απλές συμβουλές για να τραβήξεις την προσοχή στον Παγκόσμιο Ιστό!!!

SEO (search engine optimization) είναι, η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης.

Ο ευκολότερος τρόπος εύρεσης μια ιστοσελίδας είναι μέσω των μηχανών αναζήτησης (πχ. Google, Bing, Yahoo), χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις κλειδιά (τα γνωστά keywords). Αυτές μπορεί να είναι το όνομα μιας εταιρείας ή ενός ξενοδοχείου, η κατηγορία υπηρεσιών (πχ κατασκευή ιστοσελίδων), κάποιο συγκεκριμένο προϊόν κ.τ.λ.

1. Κατά βάσει φρόντισε το site σου έτσι ώστε να είναι απλό και φιλικό στον χρήστη. Υπογράμμισε ότι, η θετική εμπειρία του χρήστη μεταφράζεται σε περισσότερο χρόνο στο site και άρα σε επιπλέον πόντους στην SEO κατάταξη.
2. Αν επιθυμείς να συμπεριλάβεις κάποιο keyword στο domain name σου, προτίμησε να το τοποθετήσεις στην αρχή του.
3. Επικαιροποίησε τις σελίδες σου και τσέκαρε για broken links που χρειάζονται διόρθωση, μέσα σε αυτές. Εδώ μπορεί να σε βοηθήσει και το Google Webmaster Tools, αφού αναφέρει τα broken links που το google bot έχει εντοπίσει στο site σου. Εναλλακτικά, για CMS, υπάρχουν και σχετικά plugins, όπως το Broken Link Checker για το WordPress.
4. Φτιάξε μικρούς τίτλους μέσα στις σελίδες: 6 με 8 λέξεις είναι ικανοποιητικές.
5. Φρόντισε την ποιότητα στη σχεδίαση του περιεχομένου. Δημιούργησε σωστά κείμενα, χωρίς ορθογραφικά και τυπογραφικά λάθη! Κάνε τον χρήστη να διαβάσει όλο το κείμενό σου μέχρι το τέλος.
6. Συμβουλέψου το Google Webmaster Tools, για να εντοπίσεις τα κατάλληλα keywords που δημιουργούν περισσότερη κίνηση στο site σου. Πρόσεξέ τα, αλλά έχε υπόψη ότι θα υπάρχουν και άλλα keywords που οι υποψήφιοι πελάτες σου μπορεί να χρησιμοποιούν στις αναζητήσεις τους, αλλά που δεν εμφανίζονται στο Google Webmaster Tools, γιατί το δικό σου site πιθανό να μηνέχει καλή θέση σε αυτές τις αναζητήσεις.
7. Ονόμασε μια εικόνα με keywords που την περιγράφουν ακριβώς. Σκέψου πώς θα την εξηγούσες σε κάποιον που δεν μπορεί να τη δει, και επίλεξε τις καταλληλότερες λέξεις.
8. Πρόσθεσε ένα plugin για SEO στο site σου, όπως για παράδειγμα το Yoast SEO για τα WordPress sites. Έτσι, θα έχεις τον άμεσο έλεγχο των metadata, που παίζουν σπουδαίο ρόλο στα rankings.
9. Κάνε συχνά posts στους λογαριασμούς σου στα social media και κράτα τους πάντα όσο το δυνατό πιο ενημερωμένους.
10. Πρόσθεσε social sharing buttons στο site σου. Βοήθησε τον χρήστη να μοιραστεί άμεσα το περιεχόμενοπου του προκάλεσε το ενδιαφέρον.

Μη σταματάς να αναζητάς νέες πρακτικές και συμβουλές για SEO και πρόσεχε να προσαρμόζεσαι στα δεδομένα που συνεχώς αλλάζουν και ανανεώνονται.
Photo

Post has attachment
Πώς θα βελτιώσετε τις εικόνες του site σας;

Οι εικόνες είναι το πρώτο πράγμα που εντοπίζουμε σε μια ιστοσελίδα. Όσο πιο ελκυστικές είναι και σχετικές με το περιεχόμενο, τόσο μεγαλύτερη απήχηση θα έχει και το κατάλυμα που προωθούμε. Το αποτέλεσμα; Περισσότερα conversions!

Συγκεντρώσαμε για σας μερικά tips που θα πρέπει να ακολουθήσετε για τη βελτίωση των εικόνων σας.

- Επιλέξτε τις κατάλληλες εικόνες ανάλογα με τα προϊόντα που πουλάτε

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τις σωστές εικόνες που θα αναδεικνύουν το κατάλυμά σας. Μην ξεχάσετε μια σωστή και σύντομη περιγραφή του!

-Φωτογραφίες με συνέπεια

Φροντίστε να είναι οι εικόνες σας ομοιόμορφες και να ταιριάζουν με την γενικότερη αισθητική του website σας.

-SEO και στις εικόνες

Κάντε το απαραίτητο SEO και στις εικόνες της σελίδας σας με τα κατάλληλα alt-tags και ανεβείτε στα κορυφαία αποτελέσματα εικόνων στις μηχανές αναζήτησης.

-Mobile Friendly Εικόνες

Φροντίστε για τη σωστή εμφάνιση των εικόνων σας σε smartphone και tablet. Τα images σας πρέπει να φορτώνουν γρήγορα και να ανταποκρίνονται σε κάθε συσκευή.

-Δημιουργείστε μοναδικές εικόνες

Προσθέστε τη δικιά σας πινελιά και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό!
Photo

Post has attachment
Έλεγχος για GOOGLE PENALTY – Testing Negative SEO

Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία χρόνια για το Negative SEO. Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα? Θα πρέπει να ανησυχούμε?

Ισχύει ότι λόγω των πολλών αλλαγών στον αλγόριθμο της Google το site σας πιθανόν να έχει «χτυπηθεί» από Negative Seo.

Negative SEO συμβαίνει όταν κάποιος ανταγωνιστής ή Spammers προσπαθεί να μειώσει την κατάταξη ενός site στις μηχανές αναζήτησης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους αυτό μπορεί να επιχειρηθεί. Επίσης, είναι γεγονός πως πολλά sites με προβλήματα τεχνικά έχουν χάσει κατατάξεις λόγω της αλλαγής αλγόριθμου Google Panda, από τη στιγμή που η Google απαίτησε περισσότερα αναφορικά με την ποιότητα του περιεχομένου και την τεχνική αρτιότητα.

Όσο πιο ανταγωνιστικός είναι ένας κλάδος τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες, μιας και τα SEO & AdWords budgets είναι αυξημένα για ευνόητους λόγους.

Πώς θα αντιμετωπίσω ένα Negative Seo?

Με έλεγχο. Το πρώτο βήμα διαχείρισης του προβλήματος από πλευράς σας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχουν κάνει όντως στο site σας Negative SEO. Ελέγξτε επίσης, πόσο σοβαρός είναι ο κίνδυνος να χάσετε κατατάξεις ή να εξαφανιστείτε εντελώς από τα αποτελέσματα της Google.

Επαλήθευση. Για να το εξακριβώσουμε λοιπόν χρησιμοποιούμε καινοτόμα επαγγελματικά εργαλεία SEO που δείχνουν εάν υπάρχουν Negative Backlinks προς το Site σας και πόσο πολύ κινδυνεύετε.

Αποκτώντας την υπηρεσία Ελέγχου για Google Penalty της AboutHotelier, εκμεταλλεύεστε την τεχνογνωσία και την εμπειρία των SEO Experts της AboutHotelier, οι οποίοι θα μελετήσουν με μεγάλη προσοχή το Backlink της ιστοσελίδας σας για να βρουν για τυχόν Penalty από τη Google.

Για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τον έλεγχο θα σας ζητήσουμε πρόσβαση στο Google Webmaster Tools και το Google Analytics. Αν δεν διαθέτετε τα προαναφερθέντα θα σας δείξουμε εμείς για το πώς να τα αποκτήσετε αμέσως.

Κατόπιν του ελέγχου Google Penalty & Negative SEO θα σας δοθεί αναφορά των αποτελεσμάτων καθώς και μια λίστα από 10 ενδεικτικά Negative Backlinks προς το Site σας.

Αν κι εσείς το επιθυμείτε, εμείς μπορούμε με μία συνεδρία 30’ να σας συμβουλεύσουμε και να σας δείξουμε τι κινήσεις χρειάζεται να κάνετε για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού.

Εάν τυχόν το site σας αποδεδειγμένα διατρέχει υψηλό κίνδυνο για Google Penalty σάς προσφέρουμε την ασυναγώνιστη για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσία "Negative SEO Fix with Backlink Profile Cleaning".

Για πληροφορίες και παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Photo

Post has attachment
Εφαρμογή Mobile Concierge. Αποκτήστε τη δική σας εφαρμογή για κινητά & tablet

Είναι γεγονός πλέον ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ταξιδιωτών έχουν στραφεί από τον επιτραπέζιο υπολογιστή στη χρήση των κινητών τους για τον σχεδιασμό των ταξιδιών και των διακοπών τους. Το ποσοστό αυτών των χρηστών συνεχίζει να αυξάνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Οι μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων συνήθως πιο γρήγορα εισάγουν νέες τεχνολογίες εξαιτίας του αυξημένου προϋπολογισμού Marketing και πόρων που έχουν στη διάθεσή τους. Τα μικρότερα και ανεξάρτητα ξενοδοχεία, ωστόσο, έχουν την τάση να πιστεύουν ότι μια εφαρμογή «concierge», είναι χρήσιμη μόνο για μεγαλύτερα ξενοδοχεία, και θέτουν συχνά μια κοινή ερώτηση, «έχω κάτω από 50 δωμάτια, γιατί χρειάζομαι μια concierge εφαρμογή για το ξενοδοχείο μου;»

Παρακάτω παρατίθενται ενδεικτικά κάποιοι τρόποι με τους οποίους η χρήση της εφαρμογής i-hotel App θα συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων σας και θα ωφελήσει την επιχείρησή σας:

- Αύξηση Κρατήσεων
- Προώθηση Υπηρεσιών
- Εύκολο και γρήγορο Setup
- Διαχείριση πολλών ξενοδοχείων
- Ενδυνάμωση της Εμπιστοσύνης των Πελατών
- Διαδραστικός Χάρτης για τους Πελάτες σας και Αύξηση των Εσόδων σας μέσω πώλησης χώρου διαφήμισης σε τοπικές επιχειρήσεις

Επικοινωνήστε άμεσα με τους πελάτες με τον πλέον σύγχρονο και εξελιγμένο τρόπο!

- Άμεση επικοινωνία μέσω chat για την ολοκλήρωση των αιτημάτων.
- Άμεση αποστολή προσφορών μέσω push notification system και αμφίδρομης επικοινωνίας.
- Αποστολή Passbook cards για την επιβράβευση της διαμονής τους με Loyalty points και νύχτες διαμονής.
- Παρουσίαση του καταλύματοςμε έξυπνα εργαλεία.

Διατηρήστε τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας!

Η ομάδα της Abouthotelier.com θα χαρεί να σας ενημερώσει για τις δυνατότητες της mobile concierge εφαρμογής και να σας προτείνει ιδέες για την βελτιστοποίηση των πωλήσεων σας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας ή στείλτε το μήνυμά σας στο «support@abouthotelier.com» και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Photo

Post has attachment
Ποιο είναι το ιδανικό social network για το κατάλυμά σας;

Αρκετές επιχειρήσεις σήμερα, όπως και καταλύματα διεθνώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα social networks χρησιμοποιούν τα για να προωθήσουν το brand name τους και τις υπηρεσίες που διαθέτουν και προσφέρουν. Πολλοί όμως ιδιοκτήτες ξενοδοχείων αντιμετωπίζουν πρόβλημα για το ποια από τα social networks θα πετύχουν καλύτερα την στρατηγική marketing τους και όχι μόνο.

Εσείς, ποιο θεωρείτε ως το πλέον ιδανικό για την επιχείρησή σας; Ας κάνουμε λοιπόν, μια επισκόπηση των πιο ευρέως διαδεδομένων social media, προκειμένου να επικεντρωθούν εκεί οι προσπάθειές σας για digital marketing, με βάση τα δεδομένα που τρέχουν σήμερα.

Facebook: ο βασιλιάς των social

Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως το Facebook είναι ένα μέσο επικοινωνίας με το οποίο ο μέσος χρήστης του διαδικτύου είναι εξοικειωμένος. Eλάτε σε απευθείας και ανθρώπινη επαφή με τους users σας και γεφυρώστε μέσα από τις σελίδες σας τυχόν χάσματα στις σχέσεις σας με τους πελάτες. Ασχοληθείτε με τα social profiles σας σωστά και θα εκπλαγείτε από το πόσο σταθερές σχέσεις μπορούν να δημιουργηθούν μέσα από εκεί. Με 1.39 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες να περνούν περίπου 20 λεπτά στο κοινωνικό δίκτυο ανά επίσκεψη, το Facebook αποτελεί τον κυρίαρχο παίκτη στα social media. Όλο και περισσότεροι διαφημιζόμενοι επιλέγουν το Facebook σαν την ιδανική πλατφόρμα διαφήμισης. Αυτό όμως ταυτόχρονα, αποτελεί και μειονέκτημα καθώς προκύπτει κορεσμός στο advertising, αφού όλοι οι διαφημιστές στοχεύουν στο ίδιο κοινό.

Twitter: άμεσο και πολλά υποσχόμενο

Επενδύστε στο Twitter και εκμεταλλευτείτε τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει στο brand σας.

Το μεγαλύτερο ατού του Twitter για τους διαφημιστές σε σχέση με τα υπόλοιπα social networks, είναι ότι μπορεί να προσεγγίσει πελάτες τη στιγμή που είναι έτοιμοι να αγοράσουν. Και μπορεί οι 140 χαρακτήρες να σας φαίνονται λίγοι, όμως πολλοί χρήστες δεν πτοούνται στο να γράψουν τι θέλουν και τι χρειάζονται: και αυτά είναι που οι διαφημιστές θέλουν να μάθουν.

Pinterest – Instagram: η φωτογραφία rules!

Και τα δυο κοινωνικά δίκτυα, θεωρούνται ανερχόμενα αν και ήδη διαθέτουν μια τεράστια βάση δεδομένων: 47 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες μηνιαίως μέσα στο 2015 για το Pinterest και 60 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες στο Instagram.

Η πλειοψηφία των χρηστών του Pinterest αποτελείται από γυναίκες και λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι οι γυναίκες διαθέτουν περισσότερο χρόνο για καταναλωτικές δαπάνες και για διοργάνωση ταξιδίων, είναι κάτι που οι διαφημιστές μπορούν να εκμεταλλευτούν. Όσον αφορά το Instagram, η λογική του advertising είναι η πάνω-κάτω η ίδια με αυτή του Pinterest. Μια φωτογραφία ή ένα video μερικών δευτερολέπτων, είναι το μέσο που οι marketers θα χρησιμοποιήσουν για να προσελκύσουν πελάτες.

Η ομάδα της Abouthotelier.com θα χαρεί να σας ενημερώσει για τις δυνατότητες που προσφέρει το Social Media Marketing.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο «+30 210 3000 920» ή στείλτε το μήνυμά σας στο «support@abouthotelier.com» και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Photo
Wait while more posts are being loaded