Profile cover photo
Profile photo
Sproet Studio
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Mordillo – Awwwards

"This special honor is given to websites that achieve a high score in our user vote, and will bring you greater visibility and prestige with an entry in our Honorable Mentions section. Receiving an Honorable Mention also carries 100 Status points.

If awarded a high enough score, the site will be placed in a queue to appear as “Site of the Day”. It will also be included in our book “The 365 Best Css Websites Around The World” in 2014"

Lees meer
Add a comment...

Post has attachment
Webdesign | Plat of realistisch?

Vorig jaar heeft zich een ontwerp revolutie voorgedaan. De strijdende partijen: plat of realistisch ontwerp. Lang was realistisch ontwerp met zijn diepte en schaduw effecten de standaard. Google toonde zich al een tijdje plat. De update van afgelopen jaar van Apple op de Iphones liet zien dat Apple ook plat gaat. De gloss verdween van de icoontjes en het ontwerp van de interface werd plat. Een ludieke website over deze strijd tussen plat en realistisch is www.flatvsrealism.com.

Lees meer
Add a comment...

Post has attachment
Is jouw website anno 2014?

Het is belangrijk dat je website er qua ontwerp er modern uitziet. Het is ten slotte je visitekaartje. Een ouderwets ontwerp = een ouderwets bedrijf. Niet alleen qua ontwerp, maar ook qua functionaliteit moet je website voldoen aan de eisen van nu. Is je website goed leesbaar op een smartphone of tablet? Tonen je plaatjes wel scherp op een retina scherm?

De website check list

Hieronder een check list van de laatste trends
Add a comment...

Post has attachment
Website | Korting voor starters

In het 1ste kwartaal van 2014 stijgt het aantal startende ondernemers met 13%. Voor deze groep heeft Sproet Studio een speciaal starters-tarief: een template-website vanaf € 950,- .

Voor Starters

Ben jij ook voor jezelf begonnen en sta je minder dan een jaar ingeschreven bij de KvK? Dan krijg jij 25% korting op de bouw van een jouw website!

Zie hier voor meer informatie 
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded