Profile cover photo
Profile photo
Nur Honey
47 followers
47 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Cabaran dalam PhD... bagaimana nak atasi?
Sekarang ni dah jam 2 pagi, aku dok ketuk keyboard lagi. otak rasa macam tak boleh nak shut down sebab tadi tengah dok menulis dengan bersemangat... tetiba dah sampai masa balik umah. huhuhu... ni mata dah start mengantuk... nak kena masuk tido la jawabnya....
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Jalan-jalan di Bangkok : Part 1
Sedar tak sedar dah dekat setahun Honey x update blog hihihi... ni bukan kategori bersawang dah ni tapi boleh kata dah masuk kategori berhutan... Ok la.. azam tahun ni nak update balik blog. banyak sebenarnya aktiviti tahun lepas tak update... nanti honey u...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Oh My Framework!!!!
Fuhhhh bersawang gila blog nih... dah dekat 3 bulan x jenguk.. x update.... dan x mengarut hihihii.... Ada banyak sebab sebenarnya aku jadik camnih... Sebab No 1 ialah handphone aku dah jadik gelong skrg nih nak masuk 3 bulan. jadi xleh nak amik gambo... tu...
Add a comment...

Post has attachment
Jalan2 ke Tasik Putrajaya
Dah lebih setahun pindah ke Bangi tapi first time bawak budak2 ni jalan2 kat tasik putrajaya... Tempat ni memang best dan cantik. Sebelum kitorang tgk matahari terbenam kat sini kitorang layan main bubble dulu kat dataran..... Best sangat sampai terlupa nak...
Add a comment...

Post has attachment
Jang Ok Jung... Live In Love
Lepas habis proposal defend... aku layan marathon drama korea ni... Jang Ok Jung.. Two thumbs up... memang best giler... Sebenarnya Jang Ok Jung ni adalah kisah benar gundik raja korea zaman 1670-an dulu... Tapi drama ni memang sangat menarik sebab dicerita...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded