Profile cover photo
Profile photo
AHP Volkswagen / Audi / Skoda
3 followers
3 followers
About
AHP Volkswagen / Audi / Skoda's posts

Post has attachment
Mirë se vini në Volkswagen
Mirë se vini në AHP, Partner Juaj i autorizuar nga Volkswagen AG

AHP Partneri juaj per Volkswagen gjendet në Rrugen Prizen-Korishe Km 2. Ne kemi hyrë në tregun Kosovar dhe Shqiptar në vitin 2002 me një vizion të qartë për të sjellë eksperiencën e Volkswagen në fushën e komunikimit, shitjes dhe shërbimeve të passhitjes.
Të gjithë sukseset në AHP janë fryt i eksperiencës më të mirë me Klientelen tonë besnike dhe sherbimeve prosfesionale nga Volkswagen Team.
Servisi në AHP është një aset i rendesis se veçantë.

Diagnostikim kompiuterik për çdo problem të automjetit shkurton në mënyrë drastike kohën e riparimit dhe jep një siguri maksimale që çdo problem që haset në mjet gjen përgjigjen e duhur.

www.ahp-vw.eu
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Volkswagen Tiguan i Ri

Highlights.
Kualitet i lartë në çdo detail.
Ju do ta shihni se edhe ne çeshtjen teknike Tiguan i Ri prinë perpara, ku dizaini progresiv theksohet dukshem.

Nje numer i madhë i Asistentsystemeve, teknologjis moderne dhe lidheshmeria e gjerë per ma shume komfor, siguron ma shume mundesi per kenaqesi ne çdo ngasje.

Motoret
2.0 TSI BlueMotion Teknologji 4MOTION 132 kW (180 KF), 7-Shpejtsi
2.0 TDI SCR BlueMotion Teknologji 110 kW (150 KF), 6-Shpejtsi Manual 
2.0 TDI SCR BlueMotion Teknologji 4MOTION 110 kW (150 KF), 7-Shpejtsi DSG: 110 kW (150 KF)
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
AHP L.L.C

Volkswagen Partner i autorizuar në Prizren nga Volkswagen AG për shitjen e Automjeteve të reja, mirëmbajtjen e tyre, punimin e karroseris, llakimin, shitjen e pjeseve Origjinale si dhe paisjeve percjellese për automjete.

Volkswagen Vertragspartner in Prizren der Volkswagen AG für Neuwagenverkauf, Fahrzeugwartung, Karosseriearbeit, Lackiererei, Originalteileverkauf und Fahrzeugzubehör.
Photo
Wait while more posts are being loaded