Profile cover photo
Profile photo
Huda Maisa
71 followers
71 followers
About
Posts

Post has attachment
RESEPI AYAM GORENG BEREMPAH
Bulan ramadhan kali ini memang  jarang pergi ke bazar @ param sebab tak lalu dan tak tahu nak beli apa. Kalau beli pon banyak yang terbazir dan tidak habis sebab tak kena dengan selera.  So, kali ini lebih suka untuk masak sendiri juadah berbuka puasa.  Wal...

Post has attachment
MOMMY'SIGNATURES 1ST GIVEAWAY BY EYRASAHA
KLIK -> MOMMY'SIGNATURES 1st Giveaway by EyraSaha Sedapnya. Sedapnya. Nak sangat dapat giveaway ni....

Post has attachment
SIMPLE GIVEAWAY: FROM BINTULU WITH LOVE
KLIK -> SIMPLE GIVEAWAY: FROM BINTULU WITH LOVE Suka sangat pic segmen Iola. Comel sangat sampai nak join segmen :) Syarat-syarat yang super duper easy : 1. follow blog  Iola  dan  Mellya  (baru) 2. Tekan mana-mana iklan yang muncul (thanks) 3. copy banne...

Post has attachment
SEGMEN BLOGWALKING RAMADHAN BERSAMA MISYA
KLIK --> Segmen Blogwalking Ramadhan bersama Misya Segmen Blogwalking Ramadhan Bersama Misya Syarat penyertaan : 1 . Create 1 entry bertajuk  Segmen Blogwalking Ramadhan bersama Misya  , copy paste banner di atas dalam entry anda dan backlink kan ke entry...

Post has attachment
the blood sugar factor: glycemc index vs glycemic load
source:  gi vs gl

Post has attachment
Fat And Glycemic Index
for my reading...... Fat And Glycemic Index: The Myth Of “Complex Carbohydrates” (This article is Part III of a series on carbohydrate addiction. Each part stands alone, but I recommend starting with Part I, “ Why You’re Addicted To Bread “, as it explains ...

Post has attachment
The Score Cupid Dash 2015
Bersenam sambil bercinta? I tahu.. bercinta semua orang mahu... tapi bila sebut bersenam mesti malas. Kan? Kan? Tapi kalau dapat bersenam sambil bersama yang tercinta mungkin ada semangan sikitkan =) All this while, mmg i excercise seorang diri je. Hubby me...

Post has attachment
Fat2Fit: Senaman Dance Aerobic
ok dok mencari workout lain today. so terjumpa dengan video dance aerobic by refitrev.com. mmg menarik dan sangat happy laa kalo dapat folo all the step. video senaman yg hepiii jer. tp i ni lemah dlm step yg fast. tpaksa slow motion kan sket before can mas...

Post has attachment

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded