Profile cover photo
Profile photo
Aishah syayus
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
testimoni dari pengguna Voodoo skincare
ini adalah antara testimoni dari pengguna voodoo skincare sendiri tau..anda boleh baca da tgk sendiri kesannya.. pasti rak kan rugi kalau guna voodoo ni.... untuk maklumat lanjut pasal skincare voodoo ni korang boleh tgk dkt instagram dan fb page aku ni ye....

Post has attachment
santai di taman botani putrajaya
adui ni semua cerita dalam draf..dah lama baru lah nak godek2 update kat sini... x silap aku ni cerita pertengahan tahun lepas.. ada lah dalam sebulan tu papa dia free so mmg kitorang berjalan jelah setiap minggu..bawa anak2 merasa berkhelah dan main kat ta...

Post has attachment
VOODOO SILK WHITENING ESSENCE MASK
➤kaya dengan protein polypeptide yang terkandung dalam Syn-Ake @ Snake Venom untuk kesan BOTOX serta-merta !! ➤berkepekatan 5x ganda daripada krim venom biasa ➤silk fiber mask di reka khas dengan teknologi teknik ' Ultra Slim Silk Mask ' dengan senipis 0.01...

Post has attachment
Voodoo Amezon Deep Cleansing Makeup Removers
️ Fungsi utama  ➡satu-satunya pencuci muka yang mengandungi SYN-AKE@Sintetik Snake Venom, 5x ganda kesan uplift seakan-akan BOTOX kepada kulit wajah ➡membersihkan makeup walaupun yang telah dipakai lama ➡menyingkirkan sel kulit mati . ➡mencerahkan melanin-m...

Post has attachment
Voodoo Cleopatra Cooling Herbal Soap
➽ sesuai untuk kulit wajah yang berjerawat degil dan serius ➽ berasaskan herba-herba terpilih yang berkualiti tinggi , mujarab dan mampu merawat masalah jerawat yang sangat serius ➽membantu memcerahkan serta memudaratkan parut degil dan bekas jerawat ➽ kuli...

Post has attachment
AROMATIC ROSE FACIAL SPRAY BY VOODOO
Aiyoh.....tengok tu AROMATIC ROSE FACIAL SPRAY BY VOODOO Apa yang best sangat dengan Spray muka ni???? yg paling best spray muka ni lain tau dgn brand lain dipasaran...sebab salah satu bahan dia adalah  SYN AKE VENOM !!! 😁😁. TIADA SPRAY MUKA JENAMA LAIN D...

Post has attachment
berkelah di taman layang - layang
jarang sangat nak ada masa bawa budak2 ni berkhelah sbb papa nya pn payah nk dapat cuti....kalau nak harap kan aku je bawa bdk2 ni mmg x lah.. x mampu aku nak handle 2 sekali.. adik dia mmg lasak mmg xde lah..kalau wardah senang sikit sbb dah paham bahasa h...

Post has attachment
lawatan sekolah ke balai bomba
ni cerita tahun lepas sekolah wardah bua lawatan ke balai bomba. mama baru berkesempatan nak bercerita tahun ni..haa nampak mcm bz sgt je x sempat nk bercerita ye..hehhe mama dok peram dalam draf je..ni ada masa baru nak cerita semula... kalau ikutkan sekol...

Post has attachment
testimoni voodoo skincare
itu adalah antara respon pengguna voodoo skincare.. mcm aku, aku pun guna gak voodoo ni..alhamdulillah sekarang aku perasan ada peruahan dkt kulit wajah aku..dan arini kan ada kawan yg tegur kulit aku makin berseri hahaha... ok ape2 korang boleh jengah ig a...

Post has attachment
TAHUN BARU SEKOLAH BARU
dah masuk minggu ke2 sekolah baru nak update cerita pasal kakak wardah.. tahun 2017 kakak wardah dah berumur 6 tahun.. tahun ni aku tukarkan sekolah tadika dia.. x nak teruskan tadika lama..bukan sebab x bagus tp disebabkan jauh so aku amik keputusan utk tu...
Wait while more posts are being loaded