Profile cover photo
Profile photo
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΔΒ
4 followers
4 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι,

Για τις Aγιες Hμέρες του Πάσχα απευθύνουμε θερμές και εγκάρδιες ευχές στα Μέλη μας και στους φίλους του Συνδέσμου Διαβιβάσεων.

Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν τη σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά μας με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη.

Χρόνια Πολλά Χαρούμενη, Ευλογημένη Πασχαλιά Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους !!!!!!

Για το ΔΣ/ΣΑΑΔΒ
Ο Πρόεδρος


Δημήτριος Κουτρουμάνης
Υποστράτηγος ε.α.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Αγαπητοί Φίλοι,

Η 25η Μαρτίου,είναι η μεγάλη μέρα του Ελληνισμού. Κάθε χρόνο οι σκέψεις μας στρέφονται με υπερηφάνεια προς την ιστορική εκείνη ημέρα, όταν οι προγονοί μας ύψωσαν την σημαία της επανάστασης κι άρχισαν τον γιγάντιο,άνισο και μακροχρόνιο αγώνα για την ελευθερία της πατρίδας. Η μέρα αυτή σηματοδοτεί την απαρχή του Νεοελληνικού κράτους, αυτού που όλοι οφείλουμε να υπηρετούμε.

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε στις σκέψεις μας είναι στα παιδιά μας που "φυλάττουν Θερμοπύλες" στον Έβρο, στα νησιά και στη Κύπρο. Επίσης τα δύο παιδιά μας που κρατούνται σε κατάσταση ομηρίας στις Τουρκικές φυλακές και αξιώνουμε την επιστροφή τους. Σήμερα που για μια ακόμη φορά ο Παντουρκισμός με την πλέον απαίσια του μορφή ρίχνει βαριά την σκιά του πάνω από το Αιγαίο και την Κύπρο και απειλεί αμφισβητόντας τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, είναι υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα τους και με την στάση μας να υποβοηθούμε την κινητοποίηση όλων των υγειών δυνάμεων του έθνους για την υπεράσπιση των ιερών της φυλής μας.

Η αγάπη προς την πατρίδα δεν είναι εθνικισμός. Είναι υποχρέωση.του κάθε υγιώς σκεπτόμενου ΄Ελληνα και Ελληνιδας. Η προσήλωση μας στις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού για ελευθερία, δημοκρατία και όλες τις ευγενικές αξίες, που η φυλή των Ελλήνων δίδαξε με τον αγώνα της στον πολιτισμένο κόσμο είναι υποχρέωση όχι μόνο προς τους προγόνους αλλά και σε αυτούς που θάρθουν να υπηρετήσουν τα ιδανικά της φυλής.

Ο Σύνδεσμος Διαβιβάσεων εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες !Για το ΔΣ/ΣΑΑΔΒ

Υπγος εα Δημήτριος Κουτρουμάνης
Πρόεδρος ΣΑΑΔΒ
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Ο Σύνδεσμος ΔΒ και στο twitter. Ακολουθήστε μας.
https://twitter.com/syndesmosdb
Add a comment...

Post has attachment
Την Πέμπτη 6 Απρ 2017 στο χώρο του Μουσείου Διαβιβάσεων παραδόθηκε από το πάντα δραστήριο μέλος του Συνδέσμου μας Ταξχο ε.α. Χρήστο Νοταρίδη, στον Υνδντη ΔΔΒ/ΓΕΣ Ταξίαρχο Γεώργιο. Μαστοράκη και βρήκε την θέση του ανάμεσα στις υπόλοιπες συσκευές του Μουσείου, η Συσκευή Ελέγχου Γραμμών ΕΕ-65.
Ο Σύνδεσμος ΔΒ συγχαίρει τον κο Χρήστο Νοταρίδη για την ευγενή του χειρονομία. Ισχυροποιεί την ποιότητα του Μουσείου Διαβιβάσεων, του δικού μας Μουσείου, με τα νέα εκθέματα που φέρουν μνήμες της ιστορίας του Όπλου μας. Υπενθυμίζουμε ότι ένας από τους σκοπούς του Συνδέσμου μας είναι και η προβολή του Όπλου που υπηρετήσαμε και αγαπήσαμε, πέρα από πρόσωπα και από προσωπικές πικρίες.

Προβάλουμε την ενέργεια αυτή ως παράδειγμα προς μίμηση και προσκαλούμε τα μέλη μας που έχουν ανάλογα εκθέματα και επιθυμούν να τα δωρίσουν στο Μουσείο ΔΒ, να μας το γνωρίσουν. Ο Σύνδεσμος ΔΒ δύναται να μεσολαβήσει στην παράδοση και την επιβράβευση των δωρητών.

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα μας www.saadb.gr, την οποία σας υπενθυμίζουμε να επισκέπτεστε για να ενημερώνεστε. Σε ότι αφορά το Μουσείο μας και για όσους είστε χρήστες του facebook σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει και η σελίδα μας " Μουσείο και Ιστορία των Διαβιβάσεων " με πλούσιο υλικό και με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

https://www.facebook.com/GRSIGNALS/
Photo
Photo
8/4/17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded