Profile cover photo
Profile photo
Ipsos Romania
30 followers -
Ipsos - The Home of Researchers
Ipsos - The Home of Researchers

30 followers
About
Ipsos Romania's posts

Post has attachment

Post has attachment
Liber la cumparaturile de Crăciun: 47% dintre români au afirmat că vor cheltui fără să îşi facă griji, în timp ce 48% au declarat că vor pune bani deoparte special pentru cheltuielile de Crăciun. 110 euro este suma medie pe care au planificat-o românii pentru cadourile de Crăciun în acest an, potrivit unui studiu Ipsos pentru ING Bank.

Post has attachment
Cel mai nou studiu Ipsos Research, in exclusivitate pentru Magazinul Progresiv: Peste două treimi dintre români consumă cu precădere vin autohton (69%), în timp ce 31% preferă vinul de import. Vinul românesc este consumat în special de către bărbați, cu educație medie și vârstă mai ridicată (peste 40 de ani).

http://www.magazinulprogresiv.ro/articole/rom%C3%A2nii-nu-%C8%99i-cunosc-prea-bine-vinurile

Post has attachment
Ioana Mucenic, Agentia de comunicare si branding Pastel: "Research-ul pe care l-am facut anul trecut [cu Ipsos Research] ne-a determinat sa grabim o idee pe care o aveam mai de mult timp. De la inceputul anului, am renuntat la departamentele clasice dintr-o agentie. In momentul de fata, suntem singura agentie de comunicare care nu are departamente de client-service, PR, creatie, productie etc."
http://www.iqads.ro/articol/30702/insider-2007-2014-schimbari-in-business-ul-de-creatie-ioana-mucenic-daca-pana

Post has attachment
Pe 9 octombrie, in cadrul Trade Round Table, conferinta organizata de revista Magazinul Progresiv, Dorian Cazacu (Head of Quantitative Research) a vorbit participantilor despre trecutul, prezentul si viitorul comertului online in Romania: "67% dintre cumpărătorii online fac achiziţii cel puţin o dată la trei luni. 28% declară o frecvenţă lunară de cumpărături online sau chiar mai mare (cel puţin o dată pe lună). Valoarea achiziţiei medii din online este de 85 de euro (în jur de 380 de lei), iar electronicele şi produsele IT se regăsesc cel mai mult în coşul virtual de cumpărături, La polul opus, alimentele au o incidenţă de doar 5% în coşul de cumpărături din online."
http://www.magazinulprogresiv.ro/articole/care-este-%E2%80%9Cre%C5%A3eta%E2%80%9D-pentru-o-prezen%C5%A3%C4%83-profitabil%C4%83-%C3%AEn-comer%C5%A3ul-online

Post has attachment
Romanii ar plati, in medie, 35 RON pentru o sticla de vin. Acesta e doar una dintre concluziile celui mai recent studiu Ipsos Research, realizat pentru HRB Expert si Magazinul Progresiv. Ramaneti conectati, revenim pe subiect!
http://www.hrbexpert.ro/articol/2454/Horeca_vitrina_producatorului_de_vin.html

Post has attachment
STUDIU IPSOS RESEARCH: Unul din trei respondenți (29%) nu știe că are o pensie administrată privat, deși deține un astfel de produs, iar tendința este și mai accentuată în rândul tinerilor cu vârsta de până la 25 de ani (cu un procent de 38%), arată studiul realizat de ING Pensii în luna iunie 2014, 'Cât de des se gândesc românii la pensie' și prezentat în cadrul unei conferințe de presă.
http://www.romanialibera.ro/economie/companii/romanii-cred-ca-statul-trebuie-sa-le-asigure-pensii-decente-350862

Post has attachment
Ipsos Research a realizat, în parteneriat cu IAA România, un studiu cantitativ desfăşurat în timpul Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia cu privire la eficienţa reclamelor difuzate în timpul meciurilor şi al emisiunilor sportive dedicate CM 2014. În studiu au fost evaluate 30 de reclame din mai multe industrii, în special FMCG.
http://www.iaa.ro/Articole/Analize/Brandul-salveaza-o-executie-slaba-insa-o-executie-buna-nu-poate-salva-un-brand-vulnerabil/7084.html 

Post has attachment
Pe rfi.ro (93.5 FM), Alina Stepan, Managing Director Ipsos Research, in dialog cu Luca Niculescu astazi, de ziua nationala a Frantei. Cat de francofoni mai sunt romanii? Studiu Ipsos Research Romania in exclusivitate pentru Radio France Internationale.
PhotoPhotoPhoto
2014-07-14
3 Photos - View album

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded