Profile cover photo
Profile photo
Hana Chie
thepolarishana.blogspot.com
thepolarishana.blogspot.com
About
Posts

Post has attachment
Motivation Words #8
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Confidence isn't walking into a room thinking that you're better than anyone. . It's walking and knowing that you don't have to compare yourself with others. . You're not above anyone, You're not below anyone. . That...
Motivation Words #8
Motivation Words #8
thepolarishana.blogspot.com

Post has attachment
Terkurung!!!
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Holla!!! . First of all,Hana nak ucapkan selamat berpuasa kepada korang-korang yang memanfaatkan hari ini untuk puasa Arafah!!! ^_^ Yeahhh esok raya!!! Hehe actually,cuti-cuti sebegini pun Hana still bizai layan kare...
Terkurung!!!
Terkurung!!!
thepolarishana.blogspot.com

Post has attachment
Hectic Weeks
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Holla!! Knock! knock! who's there? Hana is here!! hehehe >_<  . Whoaaaa this missing girl is finally here! phewww?!! :P . Ok lah Hana nak cepat ni.So tak nak mengarut lebih-lebih.Kang ada yang tekan butang X kat tepi...
Hectic Weeks
Hectic Weeks
thepolarishana.blogspot.com

Post has attachment
Encourage the good deeds
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Bagi Hana berdakwah itu,adalah satu cara untuk kita berterima kasih atas segala rahmat free yang Allah bagi tak putus-putus.At the same time ia merupakan satu tanggungjawab. . . Memikirkan perkara di atas membuatkan ...
Encourage the good deeds
Encourage the good deeds
pululudreams.blogspot.com

Post has attachment
I am a Fighter!!
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Holla! . Fuhh! 2 minggu tak update! patutlah sendu semacam ja PV blog ni >_< alhamdulillah,Hana ada ja ni.Tengah bizai pikir masa depan dengan Mr.STPM :3 hehehe . So what had I through for the past 2 weeks? . Honestl...
I am a Fighter!!
I am a Fighter!!
pululudreams.blogspot.com

Post has attachment
Hana Chie commented on a post on Blogger.
Nak sebijik!! ^^
Musim Buah Durian
Musim Buah Durian
warisanpetani.blogspot.com

Post has attachment
Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Holla!!! . Pada sisa-sisa akhir cuti Raya dan dikala diri dibelenggu dengan homework a.k.a assigntment yang tak siap-siap lagi,Hana menyempatkan diri untuk join segment dari kakak blogger yang super famous which is,....

Post has attachment
Hana Chie commented on a post on Blogger.
Cantik ni kalau tanam depan rumah! ^^
Pokok Kantan Merah
Pokok Kantan Merah
warisanpetani.blogspot.com

Post has attachment
Mat Ri Ye!!
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Holla! . Di kesempatan yang tak berapa nak sempat ni,Hana nak ucapkan Mat Ri Ye!!! Af Ir Tin,da ca log Na .hahaha :P ucapan ikhlas daripada Uchux Raver *Pepandai lah translate sendiri :P Btw,jangan tanya mana oh oh t...
Mat Ri Ye!!
Mat Ri Ye!!
pululudreams.blogspot.com

Post has attachment
COMEBACK GIVEAWAY by BYZURA HALIFAH
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Holla!!! Jom teman Hana support GA super awesome ni ^^ .Hadiah pun boleh tahan best :3 hehe so klik banner tertera sepantas kilat kalau tak nak rugi ok?! ^^ . Mangsa tag  Kak Zarini Ismail *yang baik hati lagi ibu mi...
Wait while more posts are being loaded