Profile cover photo
Profile photo
Joost Verbruggen - Freelance dtp-er
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Steuntje in de rug nodig? Dat kan toch iedereen gebruiken.

…als de werkdruk in uw bedrijf tot grote hoogte oploopt, en er (even) behoefte is aan een extra DTP’er die u – spreekwoordelijk- om een boodschap kunt sturen. Ik werk goed, snel en volgens afspraak. Samen klaren we de klus, samen halen we de finish. Dit maakt zeer snel reageren (bijna) altijd mogelijk.
Wilt u meer informatie? Bel, mail of schrijf mij. U krijgt de informatie van uw keuze direct van mij toegestuurd. Wie ik ben? Mijn naam is Joost Verbruggen. Via mijn bedrijf Designservice lever ik DTP – capaciteit op momenten dat dat nodig is. Als de werkdruk weer eens tot grote hoogte oploopt bijvoorbeeld. Maar ook bij tijdelijke afwezigheid van eigen personeel, onder andere ziekte of vakantie. Ik beschik over een eigen studio en ben bereikbaar via alle gangbare communicatiemiddelen. Te duur? Ook voor de kleine beurs is Designservice aantrekkelijk. Mijn portfolio bekijken? Dat kan natuurlijk óók. Op http://www.designservice.nl of op Facebook: https://www.facebook.com/designservice.nl vindt u een overzicht van mijn recente werk. Is uw belangstelling gewekt? Ik hoop dat we elkaar snel persoonlijk mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,
Freelance dtp-er Joost Verbruggen
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Motion3
Het is sportief, nieuw en verfrissend. Het is een winkel een studio en een beleving. Voor kleding, schoenen, running, yoga, personal&small group training en many more...
Concept & ontwerp nieuwe merkidentiteit Motion3:
Liesbeth Ronden van Liesbeth Ronden Creative Packaging Design (http://www.liesbethronden.nl/)
Uitwerking en technische realisatie diverse uitingen
POS, folder, advertenties, posters en labels: Joost Verbruggen (designservice)
Voor meer info: http://www.motion3.nl/
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-09-03
11 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Seminar Adobe (gratis)
Op dinsdag 30 september wordt de nadruk gelegd op de revolutionaire ontwikkeling in de Creative Cloud. Wat is er verandert sinds de laatste versie van de Adobe Creative Suite?
Meer info? https://cn14netherlands.creativecloud.adobeevents.com/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Penotti, een van de bekendste Broodbeleg merken van Nederland, komt met iets nieuws. Penotti Cookie Notti.

Dit is een overheerlijke Speculoospasta bereid met de originele Belgische speculoos cookies. Heerlijk smeuïg en makkelijk smeerbaar. Lekker om met het hele gezin van te genieten!

Concept en design: Danny Klein (FiftyEightWest)
Grafische realisatie: Joost Verbruggen (Designservice)
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-09-03
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
De Zuivelmakers is een nieuwe naam.

Zij maken toetjes die je het liefst elk moment van de dag eet. Toetjes is dan ook eigenlijk niet de juiste omschrijving. Zuivel om van te smullen past beter.

Concept en design is van Liesbeth Ronden Creative Packaging Design
Grafische ondersteuning is verleend door Designservice

Kijk voor meer info: http://www.dezuivelmakers.nl/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Terug van weggeweest: de vernieuwde Katja Oeries!

Al 100 jaar maakt Katja de beste snoep- en dropproducten. Oeries vormden de basis van de klassiekers van nu. Katja vindt het daarom hoog tijd om de Oeries nieuw leven in te blazen met de Oeries Drop en Oeries Aardbei. De vernieuwde Oeries bevatten uitsluitend natuurlijke kleur- en smaakstoffen en zijn vrij van dierlijke gelatine. Dit is ideaal voor vegetariërs of mensen die vanwege hun geloofsovertuiging sommige snoep en drop niet kunnen eten. Het vernieuwde design is gemaakt door Danny Klein van FiftyEightWest. Het werktekentraject is uitbesteed aan Designservice. Kijk voor meer info op: http//:www.katja.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Duo Penotti introduceert: Duo Penotti MAXI chocoladehagel
Duo Penotti heeft onlangs Duo Penotti MAXI chocoladehagel geïntroduceerd . Dit zijn extra grote MAXI korrels voor een maximale smaak van de boterham. Duo Penotti MAXI chocoladehagel is verkrijgbaar in 2 smaken: Melk/Wit en Puur/Wit.
Met de unieke, dubbele strooi-opening komt de hagel in twee kleuren gescheiden uit de verpakking, voor een dubbel lekkere boterham.
In Duo Penotti MAXI chocoladehagel zitten dubbel lekkere Duo Penotti figuurtjes (Piccolino’s) van echte chocolade. De Piccolino’s zijn verkrijgbaar in 3 overheerlijke smaken: Melk, Puur en Wit.
Duo Penotti MAXI chocoladehagel is bereid met de beste, 100% natuurlijke ingrediënten.
Concept en ontwerp: Danny Klein (FiftyEightWest)
Grafische ondersteuning: Joost Verbruggen (Designservice)
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded