Profile cover photo
Profile photo
kak pb
919 followers -
Redha atas ketentuanNya, pasrah setelah berusaha
Redha atas ketentuanNya, pasrah setelah berusaha

919 followers
About
kak pb's posts

Post has attachment
Public
Hemmm.....dah bnyk dengar.... 

Post has attachment
Selamat hari raya...
Assalamualaikum sahabat blogger yang dikasihi semua. Maaf kerana begitu lama tidak berkunjung ke blog sahabat. Banyak masalah tentang blog kakpb sekarang ni. Rindu nak bersua dengan sahabat blog di alam maya. Sempena Ramadhan yang akan berakhir tak lama lag...

Post has attachment
Pine Resort Kundasang, mengubat rindu
Tahun ni kakpb  tak balik semenanjung sebab banyak urusan.  Ada hikmah rupanya. Menguruskan pertukaran  sekolah anak tu makan masa berminggu juga. Pertukaran dari negeri ke negeri dan dari daerah ke daerah. Alhamdulillah dah selesai. Kasut dengan baju je be...

Post has attachment
Gempa di Tawau kelmarin, bertaburan barang rumah saudara kawan ku disana.....mudah mudahan tiada gempa susulan. 
Photo

Post has attachment
Kek Pisang Marble
Assalammualaikum..... Follower hilang?? Takde hal punya. Hehe....lama betul kak pb menghilang. Alasan? Tablet masuk bengkel 😣 ntah berapa minggu tu. Kakpb update ringkas je ni. Sebenarnya banyak maklumat dalam tu. Gambar dah upload tapi lupa sumbernya. Min...

Post has attachment
Kami doakan dari kejauhan moga semuanya dipermudahkan urusan... 

Post has shared content
Dah lama tersebar kisah budak ni kan? 

Post has attachment
Top tudung Neelofa sekarang kan? Jom cuci mata kat zalora :-)

Post has attachment
Baru mencuba produk ni, ada sesiapa yg pernah amalkan, boleh kongsi dgn saya.... 
Photo

Post has attachment
Simple Hijab
Kakpb rasa ramai dah yang follow Instagram/Facebook SimpleHijab. Kalau dah follow tu,baik daftar sbg ah!i. Tak kena bayar pun. Kakpb yakin mesti adik2 dan kaum hawa suka. Kakpb share link ni  Simplehijab .
Wait while more posts are being loaded