Profile

Cover photo
aRz MoHa
Works at aRzMohdHaniffa Photography
Attends UiTM
Lives in Malaysia
40 followers|14,928 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

aRz MoHa

Shared publicly  - 
 
Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru
Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru Salam.... alhamdulillah berkesempatan untuk join segmen yang diperkenalkan oleh Blogger Hasrul Hassan yang rajin memeberi tips dan panduan terutamanya kepada blogger baru. Saya boleh dikenali sebagai aRz (atau se...
 ·  Translate
1
Add a comment...

aRz MoHa

Shared publicly  - 
 
Kepada yang masih mencari videographer sekitar KL, Putrajaya dan Selangor untuk hari bersejarah anda
 ·  Translate
Kepada yang mencari Videografer Perkahwinan kawasan Putrajaya/Selangor/Kuala Lumpur KyazStudio DSLR Film Maker, Wedding Videografer Untuk maklum balas yang lebih pantas, click SINI anda akan terus disambungkan kepada fb emp...
1
Add a comment...

aRz MoHa

Shared publicly  - 
 
tarik balik post yang sebelum ni...lagu dari video clip tu macam tak brapa sesuai....
apapon terima kasih semua rakan blogger dan rakan dari bidang lain yang byk beri tunjuk ajar.....
Terima Kasih semua

I'm Appreciate It
 ·  Translate
1
Add a comment...

aRz MoHa

Shared publicly  - 
 
Mesti ada juga hari untuk keluarga
Hope you will have a time for your family
appreciate them
 ·  Translate
Salam....Good Morning...Selamat Pagi.... Hari ini nak berkongsi gambar lama yang dah terperap di hardisk selain di upload di facebook. Gambar yang kita ambil hari ini akan jadi kenangan di masa depan. Keluarga amat penting ...
1
Add a comment...

aRz MoHa

Shared publicly  - 
 
Haria Penang Haria
Salam, Memandangkan pc masih belum ok...tak dapat nak edit gambar untuk dikongsikan jadi saya sharekan sikit lagu yang dicipta diatas bangunnya Skuad Harimau Kumbang, Skuad bola sepak Negeri Pulau Pinang yang dah lama mati dan terkubur...harapan saya ia ter...
 ·  Translate
Salam, Memandangkan pc masih belum ok...tak dapat nak edit gambar untuk dikongsikan jadi saya sharekan sikit lagu yang dicipta diatas bangunnya Skuad Harimau Kumbang, Skuad bola sepak Negeri Pulau Pinang yang dah lama mati da...
1
Add a comment...
Have him in circles
40 people
Mime MF's profile photo
Tajul Ibrahim's profile photo
Regina Ribeiro's profile photo
bella luna's profile photo
Diyana Hani's profile photo
Aswad AHikami's profile photo
Wayne Reynolds's profile photo
Nurul Afifah Salleh's profile photo
Encik Anif's profile photo

aRz MoHa

Shared publicly  - 
 
Kata -kata Indah | Semoga Hari Ini Lebih Baik Dari Semalam
| aRzMohdHaniffa Photography | Salam...Khas Buat semua pengunjung blog ini, rakan- rakan blogger dan semua kenalan. Semoga Hari ini Lebih Baik Dari Semalam. Terima Kasih kerana sudi singgah ke blog saya, i'm appreciate it.
 ·  Translate
1
Add a comment...

aRz MoHa

Shared publicly  - 
 
like this
Assalamualaikum w.b.t hai ! lepas seronok mengedit blog rasa macam nak buat tutorial pulak.. macam mana nak letak button facebook, twitter, dan instagram macam kat tepi tu ye? contoh : okayy.. mula-mula.. lepas tu copy co...
1
Add a comment...

aRz MoHa

Shared publicly  - 
 
Harap Maaf

We will back soon
 ·  Translate
1
Add a comment...

aRz MoHa

Shared publicly  - 
 
jom vote
follow saya di http://arzmoha.blogspot.com
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have him in circles
40 people
Mime MF's profile photo
Tajul Ibrahim's profile photo
Regina Ribeiro's profile photo
bella luna's profile photo
Diyana Hani's profile photo
Aswad AHikami's profile photo
Wayne Reynolds's profile photo
Nurul Afifah Salleh's profile photo
Encik Anif's profile photo
Work
Occupation
Photographer
Skills
Autocad, Adobe Photoshop
Employment
  • aRzMohdHaniffa Photography
    Photographer, 2010 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Previously
Penang
Links
YouTube
Story
Tagline
Blogger and wedding photographer
Introduction
Hello, I'm aRz owner of aRzMohdHaniffa Photography and also arzmoha.blogspot.com
Visit my page to see about me.
Education
  • UiTM
    present
Basic Information
Gender
Male