Profile cover photo
Profile photo
Bulgarian Association
1,828 followers
1,828 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Досега в историографията е прието да се казва, че приемането и утвърждаването на християнството като официална държавна религия започва през 864 г.

Не е необходимо да припомняме подробности в литературен жанр фентъзи за тайното покръстване на великия български владетел от първия Управляващ род Дуло, Царя на царете Борис I. Познат и като император Михаил ( неговото духовно име) на Източна римска империя.

В историографията се твърди, че българския „Кан“ Борис I е кръстен 864 г. (така е прието) тайно по съображения, за да няма противопоставяне с някои социални групи. От там насетне се извършва приемане и утвърждаване християнството като официална държавна религия. Твърди се също, че е приел името Михаил, това на императора Михаил III на Източната римска империя, както по- горе споменахме те са едно и също лице; избил 52 болярски рода (причината за тази лъжа е известна на всички), които не приели новата вяра и т.н., което не отговаря на историческата истина, тъй като нашият екип откри негов печат продаден в германски аукцион на смешната цена от 100 евро!
Add a comment...

Post has attachment
От незапомнени времена нашите предци са известни с познанията си в медицината, с тази разлика, че днес конвенционалната наука и фармацевтичните гиганти използват модифицирани продукти, получени чрез химични реакции, които по пътя на логиката са в разрез с естественото устройство на организма ни.

Основен орган на имунната система е Тимуса, много хора ще останат учудени, че той не е само централен орган на имунната система, но е и ембрионална жлеза. Какво ще рече това, че той командва развитието на ембриона на човека. Появата му съвременната медицина определя в 6 та гестационна седмица или около 42 ден от зачеването. Тук старите народни мъдрости го доказват косвено. Нашите баби и дядовци казват: „Душата на човека си отива след 40!“ може би за това след смъртта на човек се прави панахида, която прилича повече на празник, отколкото на помен. След като си свърши работата в ембрионалната фаза в него преминават стволови клетки от гръбначния стълб и се репрограмират в Т паметни клетки ( особен вид левкоцити) , но най-интересното в него са НК клетките или така наречените убийци ( К килъри), които буквално изяждат вирусите в нашия организъм. К клетки има и в стомаха, но с противоречива функция, изказана от научните светила. Тимуса се развива активно до около 40 годишна възраст, след което започва да атрофира и се превръща в мастна тъкан. В медицината има случаи, когато той изсъхва до размера на грахово зърно. Всички знаем, че атрофията е обратим процес, но това е предмет на друго наше изследване, което се надяваме да доведем до положителен край.
Add a comment...

Post has attachment
Звездата на Ариите- Българите е седемлъчна звезда, наречена розета. Намерена в древната Паласа или Понтийската Пела, днес позната като Плиска.

Предположенията за нейната същност са безброй, знайни и незнайни учени, изследователи и любители се опитват да разгадаят информацията заложена в нея, но забравят, ЧЕ НАШИТЕ ПРЕДЦИ СА ИМАЛИ СПОСОБНОСТТА ДА КОДИРАТ МНОГОПЛАСТОВА ИНФОРМАЦИЯ НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛКО ПРОСТРАНСТВО, една от магиите на древното Познание.

Звездата на Ариите съдържа в себе си кодирани послания от всички клонове на науката, за жалост, които конвенционалните методи не могат да видят, открият и пресътворят днес. Едни от най- ранните публикации са на професор Евгени Сачев и Бешевлиев.

Поводът за този материал не е информацията, която носи тя, а опита на едни от нашите съседи да си я присвоят. Много съжаляваме, но това са само смешни пародии да откраднеш историята на един велик народ, защото просто си нямаш своя!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Книгата О(У)ЧЕБНИК ЗА МЪЖЕ, чиято официална премиера бе на 27 юни (сряда) в СПА Хотел Драгалевци, е повече от революция. За първи път се дава отговор на въпроса – защо всички религии, без българското духовно учение, правят геноцид срещу жените? Кой има интерес от това? Защо в края на 20 век Джон Ленън изпя песента: „Жената е негъра на света“?
Защо чак сега се заговори за същинската роля в Християнството на двете жени, които нито за миг не се усъмняват и Христос, и не го предават – Дева Мария и Мария-Магдалена?
Защо след като Бог е дал на жената най-висшата степен на Божествена изява – сътворяването на живот, мъжкият свят, в който живеем от хилядолетия, продължава да принизява жената, в някои религии унижавайки я по значение след кравата, козата, овцата и други чифто- и нечифтокопитни?
Свързано ли е всичко това с генетичната разлика между двата пола, както и със способността на жената да е съпричастна, грижовна и лишена от прекомерното его на мъжа?
И защо общества, в които жената е унижавана и унищожавана, са в най-ниското ниво на човешка еволюция?
Милиони жени днес, на различни континенти, нямат човешки права и са подложени на същински геноцид, подобно на тъмните католически векове, когато са избити над 1 милион от най-просветените, интелигентни и одухотворени жени в Европа.
На много от тези въпроси отговарят още първите страници на книгата „О(У)ЧЕБНИК ЗА МЪЖЕ“ – в предговора на изследователката и преводачка от древни езици Мила Салахи, част от екипа РУНИТЕ ГОВОРЯТ.
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded