Profile cover photo
Profile photo
Haakon Jensen
151 followers -
Working with digital media at at Norwegian savings bank. Love football.
Working with digital media at at Norwegian savings bank. Love football.

151 followers
About
Haakon Jensen's posts

Post has shared content
Lol

Post has attachment
Haakon Jensen commented on a post on Blogger.
Hei. 

Først må vi beklage at vi har provosert deg. Tinder-eksperimentet var for kort testperiode som vi har avsluttet etter planen, der målet vårt var å komme i dialog med en målgruppe som er vanskelig å engasjere rundt privatøkonomi. Vi har ikke gitt oss ut for å være noe annet enn den vi er, og på Tinder kan man velge bort å komme i dialog med de man ikke ønsker å komme i dialog med. Du kan lese mer om eksperimentet her: https://blogg.smn.no/2014/02/hva-gjor-egentlig-labb-og-line-pa-tinder/  

Når det kommer til personopplysninger så viser Tinder langt færre personopplysninger enn Facebook. Det bankens profil hadde tilgang til å se var alder, fornavn (ikke etternavn) og eventuelle felles interesser. Personopplsyninger ble ikke på noe tidspunkt samlet inn eller lagret, og profilene har for øvrig blitt slettet etter testperioden. Vi er svært opptatt av sikkerhet og personvern i SpareBank 1, og bruker absolutt ikke sosiale medier til å samle inn sensitive personopplysninger. I sosiale medier ber vi  også kundene eksplisitt om at de ikke legger igjen sensitive personopplsyninger når de bruker våre sosiale kanaler til å kommunisere med oss.

Takk for at du engasjerer deg i personvern, og dine gode tilbakemeldinger. Disse vil bli tatt med i evalueringen av dette eksperimentet.

Mvh Haakon Jensen
SpareBank 1 SMN

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
About Komafest - the street art festival which took place this summer in my hometown Vardø.

Post has shared content

Figuring out this Google+
Wait while more posts are being loaded