Profile cover photo
Profile photo
3DNet
10 followers -
Vi selger filament av høy kvalitet til 3D-printere
Vi selger filament av høy kvalitet til 3D-printere

10 followers
About
3DNet's posts

Post has attachment
I løpet av sommeren har vi tatt inn veldig mye nytt og spennende! 

3 typer nylon-filament fra den amerikanske produsenten Taulman 3D, knallsterkt nylon-carbon fra Fiber Force, 3D-printere fra Wanhao, M3D og Zortrax er bare noen av nyhetene du finner på 3dnet.no

I tillegg har vi utvidet utvalget av tilbehør med blant annet XTC fra Smooth-On! 

Post has attachment
Vi er nå offesiell forhndler av E3D-online! 
Vi fortsetter å utvide sortimentet vårt, og nå kan vi også tilby dyser. 

Dette er en dyse designet fra fra grunnen opp av E3D, bassert på tilbakemeldinger fra 3D-printer-miljøet og grundig testing. E3D er et firma bassert i England som anerkjennes av de fleste i miljøet som de beste på hot-ends og dyser. 

Om det er noen andre produkter du gjerne vil se at vi tar inn er det bare å ta kontakt! 

Post has attachment
Vi har fått inn nye varer! 
Vi utvider stadig sortimentet og tilbyr nå også 0,5kg ruller med ABS, PLA og Wood. I tillegg har vi utvidet vårt utvalg av 2,85mm filament. 
Er det likevel noe du er på utkikk etter som du ikke finner hos oss er det bare å ta kontakt, så tar vi det med i neste bestilling :) 

Post has attachment
Vi har nå fått inn Sharebots Next Generation 3D printer! 
Dette er en "open source" printer rettet mot mer erfarne brukere som er ute etter en stabil og allsidig printer. Med oppvarmet skriveunderlag egner den seg med alle typer filament. 
Vi har også fått inn Sharebot KIWI. Dette er en kompakt printer rettet mot de som vi ha best mulig printkvalitet for pengene. Dette er et perfekt valg for deg som er ny innen 3D-printing eller som er ute etter kvalitet fremfor areal.

Post has attachment
Vi har nå fått inn 2,85 mm filament. Dette er selvfølgelig av samme høye kvalitet som resten av vårt filament. Foreløpig har vi dette filamentet i ABS og PLA i 6 forskjellige farger, men ikke nøl med å ta kontakt hvis du ønsker å se 2,85 mm i flere materialer eller farger. 

Post has attachment
Vi har nå fått inn Koptan Tape. Dette er et gunstigere alternativ til Kapton som gjerne koster 1000 kr pr. rull. Tross prisforskjellen er konstruksjonen og egenskapene de samme.

Koptan Tape (polyimid-teip, samme type som Kapton) er en varmebestandig og elektrisk isolerende teip som egner seg veldig godt som underlag for 3D-printing.

Teipen klistres direkte på skriveunderlaget, kan vaskes og varer veldig lenge.

Den sørger for mye bedre festeevne på de første lagene av printen som gjør at du har best mulig grunnlag for en vellykket print.
Kan brukes både på oppvarmede og ikke-oppvarmede underlag.

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded