Profile cover photo
Profile photo
Frygner Massage & Hälsa
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
UniverSkin kvälll
den 7 juni kl. 18:00 – 20:00

UniverSkin är ett franskt farmaceutiskt företag som grundades 2006 och som idag finns i över 30 länder världen över. Det är ett avancerat serum som tillverkas personligen av en läkare eller en auktoriserad hudterapeut. Alla serum utgår från en och samma serumbas som i sig själv består av Camelinaolja som innehåller Omega-3, Peptider och Hyaluronsyra. I denna serumbas blandar vi sedan olika rena, aktiva ämnen som din hud behöver. UniverSkin har hela 19 st aktiva ämnen som kan kombineras på otroligt många sätt.
Är du torr eller fett i huden, har du pigmenteringar, acne eller rynkor? Påsar under ögonen? Känslig eller har rosacea?
Universkin är din lösning!! ❤

Petra Rasmusson från Kraft Cosmetic är på platsen och berättar mer om den här fantastiska produkten samt hjälper oss att skapa ett serum just för dig!

Smått och gott bjuder vi på och 10% rabatt på hela UniverSkin serie!
Photo
Photo
2018-05-23
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
God Jul!!!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ulklapp från Nimue
består av följande produkter i originalstorlek:
super hydrating serum - booster-behandling för ökad fuktighet och antiåldrande understöd till alla hudtyper och hudtillstånd, särskilt de som påverkas av årstidernas förändringar.
anti-ageing eye cream - lättabsorberad högeffektiv ögonkräm med föryngrande, antiåldrande och skyddande egenskaper som rekommenderas från 35 år.
pre & post serum - lättabsorberad emulsion utvecklad för att öka effektiviteten och leveransen av aktiva ingredienser genom att reparera och återfukta hudbarriären. Rekommenderas till alla hudtyper och appliceras alltid efter conditioner.
Samt följande produkter i promotionstorlek 30 ml:
cleansing gel - första steget i den dagliga hudvårdsrutinen för att uppnå en välmående hud.
exfoliating enzyme - en viktig del av nimues hudvårdsprogram, eftersom den skonsamt avlägsnar döda hudceller och stimulerar celleregenereringen.
Produkterna ligger förpackade i en vit exklusiv necessär med dubbla fack, materialet är imiterat skinn och har silverdetaljer.
Erbjudandepris: 1.495:- (ordpris: 2.480:-)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Juni erbjudande från Nimue
Solerbjudande - förmånligt paketpris med komplett produktsortiment inför sommaren!
SPF 40 - en lättviktig, oljefri kräm med dubbelt fokus som ger ett certifierat brett spektrumskydd (UVA, UVB). SPF 40 har antiåldrande fördelar som hjälper till att reducera och motverka synliga tecken på fotoåldrande och som effektivt kompletterar nimues hudvårdsprogram. Utformad för att bidra till att skydda stamceller och reparera cellulär DNA.

Sun-C tinted SPF 40 medium - foundation och solskydd i ett som ger ett önskvärt matt utseende, samtidig som den ökar utstrålningen. En perfekt produkt till dig som inte vill ha för mycket produkter. Du får både ett solskydd och en lätt snygg hudton. Rekommenderas till alla hudtyper för dagligt UVA/UVB skydd i kombination med en naturligt jämn färg för en välmående hud.

Sun C body spray SPF30 – en lättviktig och oljefri kroppsspray som inte färgar av sig. Utformad för att erbjuda flera fördelaktiga egenskaper med både UVA- och UVB-skydd och hjälp för huden att motstå och absorbera pro-ageing solstrålning (UV och IR) samt pro-ageing värmechock (hetta och kyla).

Sun C after sun hydrator – är en uppfräschande och lugnande gelé som appliceras efter solexponering för att lindra och ge komfort åt huden. Hjälper huden att reparera solskador.

Paketpris: 1.395:- ordpris: 1.902:-)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Från 1 april flyttar Frygner Massage & Hälsa till M & M Beauty Salong, Gamla Flygplatsvägen 26.

Under april månad gäller 20% rabatt på valfri behandling.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Erbjudande januari-februari Avancerad hudvård
IPL behandlingar
- 30% på första hår- eller kärlborttagnings behandling.
- Boka 60/90 min AB och få collagenstimulering enbart för 500 kr.
- Boka Skin Rejuvenation och få AB med Bioline Age/De-ox kostnadsfri
Dermapen
- 20% på första valfri behandling med Dermapen Microneedling.
- 50% på första behandling med CryoPen
PhotoPhotoPhotoPhoto
2017-01-14
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Grattis på första vinterdag:)
Animated Photo
Add a comment...

Post has attachment
Julerbjudande från Nimue
Förmånliga och trevliga Anti-age julförpackningar för ansikte eller ögon!
Anti-ageing Essentials för ansiktet:
Anti-ageing Leave-on Mask - 60ml - en närande ansiktsmask som används på natten och som består av ett komplex med aktiva ingredienser som ger ny energi till huden, minskar rynkor, återfuktar och ger lyster. Innehåller bl a Cyclotetrapeptid 24, Lindera strychnifolia rot extrakt samt GGP.
Super Hydrating Serum - 30ml - en booster-behandling för ökad fuktighet och antiåldrande understöd för alla hudtyper och hudtillstånd som bl a innehåller: Fytoskydd, Hydrating Bio-complex samt vattenlöslig Xylans Alg-extrakt. Omedelbar fukttillförsel ger en filmogenisk fuktighetsgivande effekt. Minskar transepidermal vattenförlust (TEWL). Reparerar och bibehåller skyddsbarriären efter kraftfulla exfolieringsbehandlingar. Aktiva ingredienser ackumuleras i hudens djupare lager för en inre fukttillförsel och fungerar som en vattenreserv.
Eye Treatment - 15ml - en unik kräm som bl a innehåller: DMAE, Palmitoyl Pentapeptid-4, Vitamin A - C och E Ester. Förbättrar strukturen, tonen och färgen i huden i det känsliga ögonområdet. Antiåldrande egenskaper bidrar till att vitalisera huden. Reducerar fina linjer och rynkor.
Active Hand Repair - 15ml - förbättrar och kontrollerar problemet med ålderspigment på händer och armar samt minskar torrhet, eksem och irritationer. Innehåller bl a Triple Alpha Hydroxy Acid Complex, Kigelia Africana, Vitamin A och C Ester.
Pris: 995:- (ordpris: 1.890:-)
Anti-ageing Essentials för ögonen:
Anti-ageing Eye Cream - 15ml - en smidig, lätt, högeffektiv ökonkräm med föryngrande, antiåldrande och skyddande egen-skaper utvunnen ur ett komplex av kraftfulla ingredienser som t ex Cyclotetrapeptid 24, GGP samt Hydrolyserat naturligt jäst och soja protein komplex. Förbättrar cellkommunikationen. Skyddar telomerer och fördröjer cellernas åldrandeprocess. Stimulerande och energiförstärkande för trött och livlös hud.
Eye Makeup Remover - 100ml - skonsam och mild tvålfri emulsion som effektivt avlägsnar ögon– och läppmakeup, samtidigt erbjuds ”anti-age” egenskaper. Innhåller bl a Geranylgeranylisopropanol samt shea smör.
Collagen Eye Film Sachet - en löslig hydrogel collagenberikad ögonmask för intensiv behandling av området under ögonen som bl a innehåller Hydrolyserat Marint Collagen samt Marint algextrakt.
Pris: 795:- (ordpris: 1.194:-)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded