Profile cover photo
Profile photo
FORENSYS Kommunikációs Tanácsadó Kft.
17 followers -
"A felfedezés az, amikor azt látod, amit mindenki más is lát, és azt gondolod, amit senki más nem gondol." - Szent-Györgyi Albert
"A felfedezés az, amikor azt látod, amit mindenki más is lát, és azt gondolod, amit senki más nem gondol." - Szent-Györgyi Albert

17 followers
About
Posts

Post has attachment
Közös Adwords bemutató a Google-lel, Debrecenben.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nem árt az óvatosság: Olyan biztonsági rést találtak, ami miatt érdemes például Google-fiók, Facebook vagy internetbank, online fizetési szolgáltatások esetében megváltoztatni a jelszót - különösen akkor, ha ezeket az elmúlt napokban használtátok, hiszen ekkor nyílt lehetőség adataik ellopására. 
Add a comment...

Post has attachment
A legjobb zenészek is kottából gyakorolnak. Mi is ellátogattunk a Marketing Expora.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gondoltad volna, hogy egy pályázaton való részvétel azon is múlhat, hogy van-e a cégnek honlapja? Pontosabban idegen nyelvű weboldala. - Pedig így van a legújabb kereskedelemfejlesztési pályázat esetén, ami azért különleges mert akár SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEKRE is lehet támogatást kérni.

A FORENSYS csapata rutinos az ilyen helyzetek megoldásában. Akár már 24 óra alatt segíteni tudunk a benyújtási követelmények szakszerű teljesítésében.
További részletek a weboldalunkon: http://forensys.hu/k2-tags/kerfejl-honlap.html
Add a comment...

Post has attachment
BNI Debreceni csoport hivatalos megalakulása. 2013. szeptember 25. Aranybika.
PhotoPhotoPhotoPhoto
BNI Debrecen, Főnix Csoport
1 Photo - View album
Add a comment...

Post has attachment
Aki ad az nyer!
Ezt a filozófiát magunkénak érezzük már jóideje. Ennek jegyében támogatunk évente rendszeresen környezetvédelmi kezdeményezéseket, két betegeket segítő alapítványt, és ezért támogattuk Emma Moffatt olimpia bronzérmes és világbajnok, valamint Benőcs Zoltán magyar bajnok triatlon versenyzők munkáját.

Az elmúlt napokban létrejött Debreceni Főnix BNI Csoport (Business Network International) ugyanezt a filozófiát vallja az üzleti életben. A szervezet tagjaiként a FORENSYS is csatlakozott azon cégekhez, akik partnereikkel a nyertes-nyertes üzleti kapcsolatokra törekedve kívánnak hosszú távú sikereket elérni. 
Add a comment...

Post has attachment
Úgy tűnik végre elindul a fiatalok vállalkozóvá válását támogató pályázati program. 

Az egyéni vállalkozások 3mFt, a társas vállalkozások 6 mFt támogatást kérhetnek amit 10% önerővel kell kiegészíteniük.

A leendő vállalkozók október 7-től jelentkezhetnek interneten keresztül. Pl. http://www.vallalkozzitthon.hu/eszak-alfold oldalon).

A legfontosabb további részletekről és tudnivalókról készítettünk egy rövid áttekintést, amit kérésre szívesen elküldünk.

A FORENSYS a pályázás, majd a végrehajtás folyamatában a következő területeken tud segíteni:

1.) A pályázat minőség-ellenőrzése, hiszen amit leírunk azt kell később megcsinálni. (Az elmúlt 5-6 évben többen is kerestek minket azzal, hogy segítsünk nekik a rosszul megírt pályázatot megmenteni. Pedig ha az elején beszéltünk volna, akkor sok bosszúságtól megkímélhettük volna őket.)
2.) Pályázatok elszámolásának, beszámolóinak elkészítésében való közreműködés.
3.) Tájékoztatás és nyilvánosság biztosításának feladatai (KÖTELEZŐ ELEM)
4.) Marketing tanácsadás, marketing terv készítés, online megjelenéshez, e-kereskedelemhez kapcsolódó tanácsadás az induláshoz (MAG Zrt. által tanúsított tanácsadók vagyunk)
5.) Honlap készítés domain név regisztrációval és tárhely biztosításával.
6.) Marketing eszközök tervezése, készítése

Kérjük, ha bármilyen kérdésed lenne a pályázati lehetőséggel kapcsolatban bizalommal fordulj hozzánk.
Add a comment...

Post has attachment
Örömmel mutatjuk be új logónkat.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nyílt nap volt a Farkasverem Lovasközpontban, Miskolcon. 

A nagyszabású esemény promóciója különösen jól sikerült. Több csatornán folyt a beharangozó, amelyből a honlapot, a Google Adwords keresőmarketing és display kampányt, illetve a nyomtatott és elektronikus DM leveleket készítettük, menedzseltük. E mellett aktív Facebook kampány, megállítótáblák és rádió is népszerűsítette az eseményt.

Természetesen most is figyelemmel kísértük és mértük az egyes médiumok és kommunikációs csatornák hatékonyságát, valamint a szép számmal érkező látogatók körében is végeztünk felméréseket a Lovasközpont csapatával közösen.

A nagyon jó hangulatú és színvonalas rendezvény nemrég tűzijátékkal ért véget.
Mi pedig hamarosan kezdjük az utókövetést, ami nagyon fontos az új létesítmény bevezetésénél. :)
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded