Profile cover photo
Profile photo
atiqah azmi
98 followers
98 followers
About
Posts

Post has attachment
my only one part 2
"kau kena move on. ramai lagi lelaki yang worth untuk kau kat luar sana." "i move on but still cannot completely. kau kena ingat aku suka kat dia bukan setahun dua je tapi banyak tahun tau." "i need to find you someone asap. someone really worth for my best...
my only one part 2
my only one part 2
emptydecoration00.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
The Only ONE
It’s not a mistake falling in love But it was a mistake thinking that you falling for me too ~anonymous~ Kedengaran bunyi
alarm telefonnya berbunyi. Dia meraba-raba mencari telefon yang sudah dibaling
entah ke mana. Jam telefonnya menunjukkan pukul 6.40 pag...
The Only ONE
The Only ONE
emptydecoration00.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
download avast antivirus for free
Add a comment...

Post has attachment
knight in shining sweatshirts part 1
 Hari itu, dia berjalan tanpa arah di tengah
kesibukan kota London. Dia hanya mampu melakukan itu sepanjang hari ini. Cukup
sukar untuk mengusir rasa pedih yang menghuni hati ini. Rasa pedih yang cukup
sukar untuk ditafsirkan dan dimengerti oleh sesiapa pun...
knight in shining sweatshirts part 1
knight in shining sweatshirts part 1
emptydecoration00.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
my head girl part 7
Part 7 Serabut lagi menyerabutkan. Bila dah
stress macam ni mula lah aku terasa nak merapu buat esei ni. Gigih nak
menyiapkan esei yang bertimbun-timbun , nak fikir pasal minggu keusahawanan
lagi dan nak fikir pasal orang yang tak penting lagi. Mohon pencer...
my head girl part 7
my head girl part 7
emptydecoration00.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MY HEAD GIRL PART 6
“hi sweetheart” “don’t you dare sweetheart me.” Tajam
mata Syahirah memandangnya. Kalau mata tu boleh laser, dah berlubang lama dah
kepala dia ni. “we meet again head girl.” “aku tahu tujuan kau masuk rumah ni
bukan apa, saja nak cari pasal dengan aku kan?”...
MY HEAD GIRL PART 6
MY HEAD GIRL PART 6
emptydecoration00.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MY HEAD GIRL PART 6
“hi sweetheart” “don’t you dare sweetheart me.” Tajam
mata Syahirah memandangnya. Kalau mata tu boleh laser, dah berlubang lama dah
kepala dia ni. “we meet again head girl.” “aku tahu tujuan kau masuk rumah ni
bukan apa, saja nak cari pasal dengan aku kan?”...
MY HEAD GIRL PART 6
MY HEAD GIRL PART 6
emptydecoration00.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MY HEAD GIRL PART 6
“hi sweetheart” “don’t you dare sweetheart me.” Tajam
mata Syahirah memandangnya. Kalau mata tu boleh laser, dah berlubang lama dah
kepala dia ni. “we meet again head girl.” “aku tahu tujuan kau masuk rumah ni
bukan apa, saja nak cari pasal dengan aku kan?”...
MY HEAD GIRL PART 6
MY HEAD GIRL PART 6
emptydecoration00.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MY HEAD GIRL PART 6
“hi sweetheart” “don’t you dare sweetheart me.” Tajam
mata Syahirah memandangnya. Kalau mata tu boleh laser, dah berlubang lama dah
kepala dia ni. “we meet again head girl.” “aku tahu tujuan kau masuk rumah ni
bukan apa, saja nak cari pasal dengan aku kan?”...
MY HEAD GIRL PART 6
MY HEAD GIRL PART 6
emptydecoration00.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
group emptydecoration00 readers at facebook
assalamualaikum.. oleh sebab communication kt blog sangat limited.. I want to welcome all emptydecoration00 readers to join this group, so that kita boleh kenal-kenal lagi. ni link group fb https://www.facebook.com/groups/557271941028525/members/ FEEL FREE ...
group emptydecoration00 readers at facebook
group emptydecoration00 readers at facebook
emptydecoration00.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded