Profile cover photo
Profile photo
Adrian Michail
About
Adrian's posts

Post has attachment
Hanya Restart Tak Perlu ShutDown
Bila laptop buat hal, jangan cabut bateri, tak perlu tekan butang shutdown lelama. Nanti rosak, menjawablah kau.... Restart semula hidup aku,  Setelah lama ber hibernate, Nasib tak shutdown.. Alhamdulillah. Semangat Baru!!!  Dah lama aku berehat dekat rumah...

Post has attachment
Gay...averywhere
Gay atau bila dialih bahasa ke bahasa melayu bermaksud kegembiraan atau satu perasaan yang luar biasa dalam diri dan keterujaan . Itulah maksud gay, but im not feeling gay when me update this. Aku dalam dilema, dimana apa yang aku rancang kali ni tak menjad...

Post has attachment
Kek Lapis Sarawak dari Sarawak?
Semua o rang    tau kek lapis sa rawak da ri sa rawak, tapi memang betul ke da ri sa rawak,?? Aku tinggalkan pe rsoalan tu dengan ko rang, sebab aku malas nak panjangkan ce rita identiti makanan yang tak be rkesudahan walhal benda tu ko rang pon tau, makana...

Post has attachment
Bila Lelaki Masuk Dapur...
Apa pe rasaan ko rang bila abang,adik lelaki ko rang masuk dapu r? Ada yang piki r tahap dewa nye dapu r be r sepah. Tak kisahlah macam mana pon imaginasi ko rang, tapi seku rang2nya diao rang still leh su rvive kalau takda pe rempuan dalam hidup dio rang l...

Post has attachment
Posa ke Iftar..Salam Perantauan.
Betul tak Suat khabar dah penuh dengan ucapan samat hari raya dari bla..bla..bla...dengan gambar cover body pakai baju sejuk and berkelah tengah panas rembang matahari dan sedikit senyuman kepuasan dapat masuk suat khabar tempatan di Malaysia. Betol tak? *h...

Post has attachment
Belajar atau Belajaq?
Manusia makin lama belajaq bukan bodoh tapi makin pandailah kan...takkan sebaliknya, tapi bukan semua orang paham apa yang depa belajaq betol tak? Depa tau tala masuk kelas ari-ari, janji kedatangan penuh. Hehe.. Tu gambaq kapal ngan bot2 yang aku sempat ca...

Post has attachment
**


Post has attachment
Apa Tujuan Untuk Aku Hidup??
Kereta, rumah besar, isteri solehah, anak2 taat, keluarga baik2, kerja bagus tu suma orang harapkan dalam masa depan diorang dan aku berani kata setiap orang nak macam tu kan? Ada benda yang aku baru dapat tahu, dan aku mungkin tak akan dapat semua tu. Tapi...

Post has attachment
Kenapa Jepun Suka Matahari
Aku memang tali barut Jepun, kalau boleh aku nak hidupkan balik Asian Untuk Asian. Lantaklah kerajaan Malaysia nak tangkap aku and buat tahanan untuk tahu rahsia-rahsia kerajaan yang aku tau.. Biasalah aku, mesti merepek sebelum serius, acam somel jer-acam ...

Post has attachment
Ilusaniti
Wait while more posts are being loaded