Profile cover photo
Profile photo
UC Systems
About
Posts

Post has attachment
Om het #Werelderfgoed voor de volgende generaties te kunnen bewaren heeft directeur Mike Roelofs een #sponsorovereenkomst getekend voor een partnerschap met de Stichting Werelderfgoed Kinderdijk voor tenminste drie jaar.

https://ucsystems.nl/uc-systems-en-stichting-werelderfgoed-kinderdijk/
Add a comment...

Post has attachment
Lenovo™ ThinkPad® E570 "Made to do business"
Krachtig en duurzaam. De ThinkPad E570®-laptop is ontworpen om uw productiviteit te verbeteren. Een soepele werking, snelle processor, hi-res display en een ergonomisch toetsenbord zijn standaard. Bovendien kan de ThinkPad E570® worden geconfigureerd naar uw bedrijfsbehoeften op vlak van PC-opslag, geheugen, grafische noden en budget.

https://ucsystems.nl/lenovo-thinkpad-e570/
Add a comment...

Post has attachment
In 2019 kan er weer wat aan de geschiedenisboeken worden toegevoegd, de 'ouderwetse vaste lijn' verdwijnt. KPN stopt dan met zijn traditionele telefoniediensten. Vanaf 1 september 2019 zullen ISDN1/2 en PSTN niet meer beschikbaar zijn.

#ISDN #KPN #VOIP

Lees verder:
https://ucsystems.nl/isdn-via-kpn-stopt-binnenkort-is-uw-bedrijf-er-klaar-voor/
Add a comment...

Post has attachment

oor de cyberdreigingen van tegenwoordig biedt maar weinig software een goede bescherming tegen een cyberaanval, cyberspionage of cyberbedreiging.

Vaak onderschatten bedrijven het risico van aanvallen van buitenaf en moet er eerst iets gebeuren voordat er wordt ingegrepen.

"Dit kan ons niet overkomen"
Veel mensen dachten ook zo over terrorisme, het werd onderschat en aanslagen volgden. Nu aanslagen akelig dichtbij zijn gekomen (o.a. Parijs, Nice, Zaventem en Berlijn) zijn we alerter dan ooit. We vertrouwen erop dat beveiligingsdiensten er alles aan doen om een aanslag te voorkomen. Helaas zijn er altijd scenario's waardoor een aanslag niet voorkomen kan worden. Jezelf hier tegen beschermen kan niet, je kan openbare plaatsen vermijden, maar bijvoorbeeld als bomexpert in een bomwerend pak over straat lopen doet niemand.

"Wij betalen géén losgeld"
Cyberaanvallen zijn lang niet zo tastbaar als aanslagen. Veel van de aanvallen blijven buiten de media, maar we kennen allemaal het probleem wel dat een bank of belastingdienst weer eens een tijd niet te benaderen is door de zoveelste ddos aanval.

Een minder bekend geval van een cyberbedreiging is bijv. het Oostenrijks hotel dat slachtoffer was geworden van ransomware, waardoor gasten hun kamers uren lang niet in konden. Er werd ongeveer € 1500,00 “als losgeld” in bitcoins betaald om dit te verhelpen. Incidenten zoals deze zijn dagelijks aan de orde. In Rusland bestaat zelfs een bedrijf wat zich dagelijks hieraan schuldig maakt.

"Die mail open ik niet"
Misschien heb je zelf weleens een mail gehad dat je een loterij hebt gewonnen of ontving je een fake mailtje van je bank. Dit zijn de zogenaamde phishing mails en zolang je géén gegevens terug mailt is er niets aan de hand. Maar let op want door alléén al een mail van een kwaadwillende persoon te openen kan je een cyberaanval in werking stellen.

Heeft u weleens een mail geopend met het onderwerp "Mail delivery failed: returning message to sender". Dit email onderwerp hoort volgens een bericht van mcafee tot de: "Top 5 Most Dangerous Email Subject Lines"

#cyperdreigingen #Firewall #Ransomware #Malware #Spam # Virus #cyberaanval #cyberspionage

Lees verder
https://ucsystems.nl/cyberdreigingen/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded