Profile cover photo
Profile photo
mazlina muhamed
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Dutch Lady Milkathon 2014 Contest (Malaysia)
Assalamualaikum.. Nih aku terjumpa entry pasai contest Duch Lady Milkathon 2014 Contest.. dan memang-memang yang sebenaqnya aku suka join contest-contest cenggini :) follow kat sini  maklumatnya ya :) ok la.. Assalamualaikum :)
Add a comment...

Post has attachment
My first Trip To Koh Lipeh, Thailand
Assalamualaikum.. Welcome to Koh Lipeh :) Sawadikap.. Walaupun dah lama dah aku p melancong ke Koh Lipeh nih (actually ujung tahun 2011)..tp kenangan tetap kekal dalam ingatan aku..sebab ni la first time aku p melancong ke luar sempadan..hehehe..best-best.....
Add a comment...

Post has attachment
+ Amusing World..sangat best :)
Assalamualaikum.. Aku sangat suka follow page nih..macam-macam gambar yang menarik depa post, mengenai macam-macam cerita..suka suka suka sangat-sangat dis is one of the quot that i like :) thanks to   +Amazing World
Add a comment...

Post has attachment
Today 17/3/2014- we are sorry for the inconvenient..
Assalamualaikum Harini bersemangat pagi-pagi lepas punch kad p ke McDonald..bajet boleh la dapat breakfast  free  hari ni..tp keciwa ja..huhuhuhu..awat?? pasai national breakfast yang aku post entry sebelum nih, di tunda..huhuhuhu.. Jadi..sorry la kawan-kaw...
Add a comment...

Post has attachment
mazlina muhamed commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Mark your calendar on 17/3/2014 - McDonald National Breakfast
Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Dalam duk search2 kat google tu, tiba2 terperasan la satu advertisement nih..Jadi kawan-kawan seluruh Malaysia, jangan lepaskan peluang nih, ramai-ramai la kita serbu McDonald 17 Mac 2014 nih untuk free Egg McMuffin (untuk...
Add a comment...

Post has attachment
Keep Faith in MH370
Assalamualaikum.. Dah masuk berapa ari dah MH370 hilang..hilang begitu saja dan telah meninggalkan seribu satu pertanyaan kepada dunia.. Semuanya dengan izin dari-Nya.. Ya Allah, Ya Tuhan ku, Selamatkan penumpang-penumpang dan krew MH 370.. Sehinnga ke hari...
Add a comment...

Post has attachment
My New Tools; Pemanggang Ajaib HIG
Assalamualaikum.. Kemarin semangat ajak En.Suami p beli Pemanggang Ajaib kt Kompleks Haji Ismail Group sebab bersemangat nak buat ayam bakar..hehehe.. ni lah untungnya tinggal kt Langkawi, teringin ja, boleh ja terus p beli..huhuhu.. (untung la sangat...tap...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded