Profile cover photo
Profile photo
Flori de IE
18 followers
18 followers
About
Flori de IE's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Flori de IE lansează de astăzi un nou serviciu! Brodează-ți povestea pe ia favorită! 

Post has attachment
Astăzi este ultima zi în care te mai poți înscrie în concursul nostru, „Redescoperă tradițiile românești!”. Profită de ea și scrie-ne pe blog care sunt tradițiile pascale pe care le îndrăgești cel mai mult! :)

Post has attachment
Foarte des întâlnite pe iile românești sunt motivele inspirate de natură. Copacul sau ramurile sale, stilizate, simbolizează trăinicia, înțelepciunea, reînvierea sau viața, în timp ce frunzele verzi sau florile colorate sunt simbol al prosperității si al prospețimii.

Descoperă și alte semnificații ale simbolurilor brodate pe iile tradiționale românești: http://florideie.ro/blog/ce-semnificatie-au-simbolurile-brodate-pe-ii/
Photo

Post has attachment
Această ie este un produs nou, modern, al cărei model este inspirat din motivele tradiționale românești specifice Olteniei. Modelul vechi este adaptat și transpus pe pânză albă, un material fin și delicat. Broderia este amplă, bogată și veselă, cusută cu fir de bumbac colorat și accesorizată cu mărgele și paiete, care îi conferă un plus de distincție și eleganță.

Produsul este realizat în întregime manual și poate fi achiziționat din magazinul nostru situat în Baneasa Shopping City sau online: http://florideie.ro/…/ii-colec…/ie-romb-negru-cu-rosu-inchis
Photo

Post has attachment
CONCURS: Mai ai doar 4 zile la dispoziție pentru a te înscrie în concursul nostru, „Redescoperă tradițiile românești și câștigă premii cu Flori de IE”!

Scrie-ne, pe blog, care sunt tradițiile pascale pe care încă le urmezi și poți câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 1000 lei pentru achiziționarea de produse Flori de IE și Romana, o ie Flori de IE sau o eșarfă Romana.

Urmărește pagina noastră de Facebook vineri, 1 mai, pentru a afla dacă te numeri printre câștigători. Succes! smile emoticon Mai multe detalii:

Post has attachment
Draga noastră, Octavia Geamanu, pe coperta Carticica Practica, purtând o ie Flori de IE! :)
Photo

Post has attachment
Sărbătorile religioase au un loc aparte în viața satului, fiind motiv de bucurie și prilej de a pune în valoare tradiții vechi, transmise din generație în generație. Scrie-ne, pe blog, care sunt tradițiile pascale pe care le-ai urmat anul acesta și urmărește pagina Flori de IE până pe 1 mai, când vom anunța cei 3 câștigători!

Detalii despre mecanismul concursului și premii, în articolul de mai jos:

Post has attachment
Vraja mare s-a legat și pe pânză am brodat flori și frunze colorate, magice și mândre toate.

Descoperă colecțiile Flori de IE în magazinul nostru din Baneasa Shopping City și pe site-ul: www.florideie.ro 
Photo
Wait while more posts are being loaded