Profile cover photo
Profile photo
PETS&U
23 followers
23 followers
About
Posts

Post has attachment
1064 кг манджа за гладниците на Animal Rescue Sofia, закупени със събраните средства от +PETS&U за месец ноември!
http://arsofia.com/bg/46793/mandzha-mandzha/

Post has shared content
Звезден Осиновителски уикенд в PETS&U
D2 станаха кръстници на четири бездомни кученца - Близо 30 животни намериха дом благодарение на проекта Осиновителски уикенд http://ow.ly/2GBSg8

Post has attachment
На 30.03.2014г. в магазин PETS&U се проведе едно много забавно, интересно и полезно мероприятие. Заедно с нашите приятели от "Национален киноложки клуб приятели на йоркширския териер" успяхме да организираме един празник за собствениците на тази страхотна порода кучета. 
По време на тази среща нашите гости имаха възможността да си поговорят със специалисти по породата, да разберат какво е специфичното на тези кучета и как трябва да се грижат за тях. Също така при нас беше и д-р Асен Атанасов от Ветеринарна клиника Нова , към който стопаните можеха да задават своите въпроси, свързани със здравето на тези мъници.
Успяхме да проведем и един много шарен и забавен стайлинг конкурс. В него взеха участие 25 йоркита, а журито беше затруднено максимално. Дори се наложи да дадем и допълнителна втора награда ;)
През цялото време нашите гости можеха да наблюдават как се прави груминг на Йоркширски териер и да разберат какви са новите тенденции при фризурите на тези мъници.
Искаме да изкажем благодарността си към Екатерина Динева и на всички членове на клуба, които ни подкрепиха и ни помогнаха в организирането на това мероприятие.
Благодарим и на всички наши гости, че ни уважиха.
Надяваме се да Ви е харесало и да Ви е било полезно!

снимки: Симеон Ченгелски
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
БГ ЙОРКИ 2014: Голямата среща на малките
74 Photos - View album

Post has attachment
Нашият "Осиновителски уикенд", през погледа на Николай Василковски от NOVA TV

Post has attachment
Кампанията за осиновяване на кученца в магазин PETS&U продължава с всичка сила. През месец януари от магазина бяха осиновени още 5 кученца от приюта на Animal Rescue Sofia.

Post has shared content

Post has attachment
Познайте кой днес си тръгна с нови стопани :)
Мдааа, това са Ечемишка и Мартинчо, които заедно ще се радват на новият си дом. За тях ще се грижат невероятно симпатичното семейство Стамболийски! На двамата сладури пожелаваме много лакомства, игри и незабравими моменти, а на техните стопани много щастие и любов, които да споделят с новите си приятели!
Photo

Post has shared content
Днес сме щастливи, защото можем да ви представим поредният излекуван пациент на клиниката ни за бездомни животни в Банкя. Но също така сме и нещастни - макар и здрава, Игнатка все още няма дом и ако до Коледа не намерим, ще се наложи или да я пуснем обратно на улицата, или да я изпратим в приют (а там условията никак не са за препоръчване, особено през зимата). Ето и нейната история: Игнатка е намерена на ул. Граф Игнатиев в София с впит във врата сезал. Раната беше толкова дълбока, че беше засегнала сериозно трахеята. След направена в Добро хрумване операция и последвало лечение, днес Игнатка е напълно възстановена. Млада е, физически напълно здрава, кастрирана, от нас са всички ваксини и микрочип. Ако можете да ни съдействате с намиране на дом за Игнатка, пишете ни на adopt@vier-pfoten.bg.Ще получите най-доброто куче на света!
Photo

Post has attachment
През изминалия уикенд успяхме да сбъднем мечтата на две от трите кученца, които ни бяха на гости. Кали и Лиса вече си имат семейства и ще могат да радват своите стопани и да получат любовта, която заслужават. За съжаление, черно-бялото диваче не беше осиновено, но пък получи достатъчно популярност и се надяваме съвсем скоро някой добър човек да я вземе у дома си!

Самият уикенд премина през много игри, закачки и разходки. Трите госпожици бяха гушкани и мачкани от нашите посетители, и успяха да открият една малка частица от това да получават и да даряват любов! Кали и Лиса бяха изкъпани, подсушени и готови да отидат в новите си домове.

Още следващия уикенд (21 и 22) при нас ще дойдат други кучовци от Animal Rescue Sofia . Елате да ги видите!

Ето и някои от най-готините моменти през тези два страхотни дни!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Имаме си мечта (14 и 15 декември)
15 Photos - View album

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded