Profile cover photo
Profile photo
insyirah solehah
24 followers -
Insyirah Solehah
Insyirah Solehah

24 followers
About
insyirah's posts

Post has attachment
Serba tak kena
Assalamualaikum... aduhhh... terasa lama sangat tak menjengah ke blog sendiri. nak kata sibuk tu taklah sangat. cuma aku sendiri yang entah... hilang diri sendiri, berperang dengan emosi sendiri. tenggelam dan hanyut.... layankan sahaja emosi yang menggila!...

Post has attachment
Sepi
Blog menyepi sejak kebelakangan ini, walaupun banyak benda yang terjadi dalam hidup. seakan tak mampu nak menulisnya. apapun, biarlah ia rahsia. seram sejuk badan pun macam tak sihat. pening dan sakit kepala membuatkan mood hari hari ku kian tenggelam. muju...

Post has attachment
Giveaway Sugarscarf by zeeralily
Seperti yang dijanjikan juga, here there goes... Second giveaway by zeera lily SYARAT PENYERTAAN 1) Mestilah follow blog ini telebih dulu 2) Follow Instagram  @zeeralily  cari gambar ini dan tag rakan anda 3) Like Facebook : 4) Buat 1 entry bertajuk 'Giveaw...

Post has attachment
Seronoknya Mengidam!
Masa mengandungkan nur insyirah dulu, banyak juga makanan yang aku mengidam. boleh katakan semuanya aku dapat. kebanyakannya aku mengidam buah-buahan. Buah pertama yang membuatkan aku teringin sangat nak makan adalah buah setar . Buah setar. nama lain bagi ...

Post has attachment
Bila nur insyirah tak sihat
Bismillah.. Assalamualaikum... Sudah 2 hari nur insyirah tak sihat. Kelmarin aku terima berita kak biras aku nak bersalin dah, jadi ummi aku ajaklah kami ke hospital untuk hantar beg pakaian yang terisi baju-baju comel bakal khalifah yang akan lahir hari it...

Post has attachment
Blog Award 2016
Jom sama-sama join... Tag :  Budak vanilla  &  Impiana Cik Yanie :)

Post has attachment
Birthday Giveaway by Finurz Creations 2016
Bismillah... Klik banner untuk join Jom! sama-sama meriahkan GA  by Finurz Creations... :)

Post has attachment
Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink
Bismillah... klik untuk join Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink | Bersempena Tahun Baru 2016 dan Hari Lahir Cik EN pada 16 Januari nanti, cik en berbesar hati untuk mengadakan Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink yang akan berlangsun...

Post has attachment
NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH
Bismillah... Assalamualaikum... Klik Sini Untuk Join GIVEAWAY BERLANGSUNG DARI 6 / 1 / 2016 - 6 / 2 / 2016 NOTA TAMBAHAN :- -HADIAH ADALAH RAHSIA (5 HADIAH YANG BERLAINAN) YANG AKAN DIBERIKAN KEPADA  5 PESERTA  YANG BERTUAH. -PEMILIHAN PEMENANG MENGGUNAKAN ...

Post has attachment
GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle
Bismillah... Klik Banner GiveAway Alhamdulillah, blog  'Mezquita Lifestyle'  cantik dan kemas. Untuk penambahbaikan blog, mungkin sis  boleh tukar font tajuk post supaya lebih kemas dan mudah untuk dibaca. sis boleh juga tambah "About Me" di sidebar supaya ...
Wait while more posts are being loaded