Profile cover photo
Profile photo
nor atiqah mohamad nor
25 followers -
Percaya dan Yakin Pada Allah s.w.t
Percaya dan Yakin Pada Allah s.w.t

25 followers
About
nor atiqah's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Majlis Kenduri Rakyat 1Wilayah Persekutuan Putrajaya
  Assalamualaikum w.b.t           Blogger-blogger semua sihat ker? Makcik yang menulis blog ini baru diserang penyakit batuk dan selsema yang teruk. Tapi hati ini gigihkan jugak nak tulis blog. Sebab memang nak sharing dengan kowang wat happened and activit...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Walk In KL
Assalamualaikum w.b.t Aduh..kalo tak pergi berjalan-jalan seharian rasa macam punggung nie panas jer duduk rumah. Bila cuti weekend mesti nak ajak husband pergi jalan-jalan. Sebab kecian kat anak-anak asal cuti jer ikut ibu diaorang pergi bershopping. So ka...
Wait while more posts are being loaded