Profile cover photo
Profile photo
FysioDomstad
21 followers
21 followers
About
Posts

Post has attachment
Boeiend? Wij zijn benieuwd naar de zorg in 2020. Gaan er structurele zaken veranderen na 2019?
#zorg #verzekering #fysiotherapie #vergoeding #utrecht
Add a comment...

Post has attachment
Goed dat hier aandacht aan wordt besteed.
Lage rugklachten zijn een groot probleem. Iedereen krijgt in zijn leven een keer te maken met lage rugklachten. Het is voor de fysiotherapeut, manueel therapeut of sportfysiotherapeut zaak om tijdens het vraaggesprek ook wel anamnese genoemd en tijdens lichamelijk onderzoek te bepalen waar de pijn vandaan komt en indien dit niet mogelijk is te bekijken in wat voor categorie de patiënt past. Vanuit daar moet er een goed plan worden gemaakt.
Wij bij FysioDomstad beschikken over de kennis om een goede route te bepalen in een soms lastig bos.
Zie ook https://www.fysiodomstad.nl/ voor meer info
Add a comment...

Post has attachment
17 polissen geven volgens onze vakvereniging KNGF Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie een goede dekking voor fysiotherapie.
Doe hier jouw voordeel mee. Het komt geregeld voor dat zeer fanatieke sporters bij onze praktijk FysioDomstad aankloppen met serieuze blessures die je niet met 6 behandelingen kan verhelpen.
Heb dan niet de kapitaalkracht om het zelf te betalen dan is dat zeer spijtig. Dus maak een weloverwogen keuze. Wellicht helpt de link hieronder met het maken van deze keuze. Succes!

#voetbal #basketbal #korfbal #handbal #tennis #rugby #onderwaterhockey #sportklimmen #fysiotherapie #utrecht #utrechtoost #utrechtcentrum
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Een muziekinstrument bespelen als amateur of professional kan zeer belastend zijn fysiek. Goede begeleiding door gespecialiseerde zorgverleners is een must. Lees dit interessante artikel hierover!!

#fysiotherapeut #utrecht #muziek #conservatorium #musicus #viool #cello #fluit #gitaar #drummen #piano #basgitaar #pijn #klachten #schouder #nek #nekpijn #rugpijn #manueletherapie #utrechtcentrum #houding
Add a comment...

Post has attachment
Waar ligt dat nou aan zo’n record?
Wist jij dat FysioDomstad als één van de specialisaties hardlopen heeft?

Check https://www.fysiodomstad.nl/

#hardlopen #fysiotherapeut #utrecht #pijn #blessure #knie #rugklachten
Add a comment...

Post has attachment
Goed nieuws!! Vanaf donderdag 22 november hebben we ook een gratis fysiotherapie (sport)inloopspreekuur van 19.30 tot 20.30 uur op de herenstraat 33 onze centrumlocatie. Je bent welkom!! Ook blijft er op de dinsdagavond op deze locatie van 19.00 tot 20.00 uur een gratis (sport)inloopspreekuur.
Aanstaande dinsdag 13 november gaat het spreekuur éénmalig niet door!
#fysiotherapie #utrecht #sportblessures #gratis #inloopspreekuur
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mooi stuk over onder andere fysiotherapie. De mening van een specialist. De “hoogste” in de zorgboom. Als zij dit al gaan vertellen...
#fysiotherapie #utrecht #utrechtcentrum #utrechtoost #fysiotherapeut
Add a comment...

Post has attachment
Bij +FysioDomstad gebruiken wij de meest recente (wetenschappelijke) inzichten om te integreren in onze behandelplannen op maat. Denk aan pijn.
Afgelopen weekend kregen wij van wetenschapper Edwin de Raaij onderwijs in de meest recente inzichten in pijn en leerde hij ons goede manieren om nog beter pijneducatie te geven en exposure te gebruiken als behandeltool!
#pijn #fysiotherapie #Utrecht #fysiotherapeut #sportfysiotherapie #knieklachten #rugklachten #schouderklachten
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pijn? Dit weekend stond voor onze praktijk FysioDomstad in het teken van pijn! Zaterdag een zeer boeiende cursus gehad over pijneducatie van pijnwetenschapper en docent drs. Edwin de Raaij bijgestaan door wetenschapper en docent Francois Maissan Beiden van de Hogeschool Utrecht
Aantal woorden om de cursus samen te vatten:
- duidelijke heldere uitleg over de meest recente inzichten over pijn
- interactief
- heilige huisjes omver werpen
- leerzaam

Elke fysiotherapiepraktijk moet dit onderwerp mijns inziens op de kaart zetten als dit nog niet is gebeurd!

#wetenschap #science #fysiotherapie #physiotherapy #uptodate #cursus #course #pain #pijn #explainpain #pijneducatie #utrecht
PhotoPhotoPhoto
09-10-18
3 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded