Profile cover photo
Profile photo
Sha Malek
221 followers
221 followers
About
Posts

Post has attachment
Shawl Free!!! Jom join Nia Saffiya Shawl
Siapa nak shawl free? Cuma ikut sahaja langkah mudah dibawah. Tak perlu buat entry atau blog, like dan comment sahaja :) _____________________________________________________________________ Siapa nak shawl FREE???  Nia Saffiya Shawl nak bagi shawl kepada...
Add a comment...

Post has attachment
Shawl Free!!! Jom join Nia Saffiya Shawl
Siapa nak shawl free? Cuma ikut sahaja langkah mudah dibawah. Tak perlu buat entry atau blog, like dan comment sahaja :) _____________________________________________________________________ Hai, Nia Saffiya Shawl nak bagi shawl kepada 3 pemenang bertuah....
Add a comment...

Post has attachment
Sinopsis - Mat Tudung
Assalamualaikum :)  Tadi aku bertempek depan tv tengok primadona. Pergh, terasa diri matured habis tengok primadona..hehe. Dah habis primadona pergilah tukar-tukar channel, terkeluar pulak iklan citer ni. MAT TUDUNG. Tengok macam kelakar, macam ye.. Tapi ik...
Sinopsis - Mat Tudung
Sinopsis - Mat Tudung
myshaheila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum :)  Tadi aku bertempek depan tv tengok primadona. Pergh, terasa diri matured habis tengok primadona..hehe. Dah habis primadona pergilah tukar-tukar channel, terkeluar pulak iklan citer ni. MAT TUDUNG. Tengok macam kelakar, macam ye.. Tapi ik...
Sha Malek
Sha Malek
myshaheila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lirik Lagu Tolong - Mafarikha (Ost Cerita Cinta Kita)
*bukan lirik penuh Ku mengucap seribu kata Tapi tiada makna bagimu Kau cerita seribu nama Tiada satu tentang diriku Tahukah engkau bila nantiku  Tiada dengan mu Gelisahkah engkau bila nantiku  Tiada denganmu Tolonglah aku Terima diriku seadanya aku Sebagaim...
Add a comment...

Post has attachment
Sinopsis Cerita Cinta Kita
Assalamualaikum Bermulalah episod baru dalam hidup aku. Aiceh, nampak gayalah melekat lagi depan tv nak tengok citer ni. Dibarisi pelakon suami isteri (wawa & aeril). Confirm sweet habis :) So, jom terjah info mengenai citer ni. Waktu Tayangan Rabu - Khamis...
Sinopsis Cerita Cinta Kita
Sinopsis Cerita Cinta Kita
myshaheila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Farhan Lafaz Cerai Kepada Abby Abadi Dua Kali
Assalamualaikum. Point aku : Penceraian melalui SMS Sumber :  http://www.ohbulan.com/sumber-dakwa-abby-abadi-dedah-dapat-cerai-melalui-sms/   Abby Abadi memaklumkan kepada Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur bahawa Muhammad Noor Farhan pernah melakukan dua...
Add a comment...

Post has attachment
Jom Buat Origami - Ketam
Sumber : google
Jom Buat Origami - Ketam
Jom Buat Origami - Ketam
myshaheila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lirik Lagu Ayuh Tinggalkan Dia – Encik Mimpi
Sumber : En Mimpi :) Dah berkali-kali ku terfikir dan tertanya Entah bagaimana kau sangkut kepadanya Aku lihat dia taklah sekacak mana Ai geram hati ku rasa Di sini ku sedia menggantikan tempatnya Kan ku buktikan ku lebih hebat darinya Ayuh sayang jangan ta...
Add a comment...

Post has attachment
Sinopsis - Abang Long Fadil (29 Mei 2014)
Tarikh tayangan: 29 Mei 2014 Sinopsis: Mengisahkan tentang kehidupan Fadil setelah sahabat baiknya Malik dijatuhkan hukuman penjara selama 5 tahun. Fadil tidak mahu lagi masuk campur dalam dunia gangster dan mahu bebas dari geng Shark, tetapi dia perlu mela...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded