Profile cover photo
Profile photo
sis gee
76 followers -
happy housewife, happy life!
happy housewife, happy life!

76 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Lazada Birthday Festival Blogger Contest
Rugi tak grab peluang jarang-jarang ada dari LAZADA ni. Manalah tahu ada peluang Sis Gee menang lagi seperti contest yang lepas. Hehe. Bersempena dengan anniversary Lazada ke 6 ni, Lazada telah melancarkan " The Birthday Festival Sale "(  https://www.lazada...
Add a comment...

Post has attachment
Public
9 Keperluan Bayi Yang Perlu Di Bawa Ke Hospital
Eh eh tetiba teringatkan pengalaman bersalinkan Geng 4A tu. Ada la tu yang fikir kot Sis Gee nak tambah A ke 5 pulak kan... Rezeki jangan di tolak, musuh jangan dicari. Tapi rezeki A ke 5 belum ada lagi so kita refresh buat throwback je la ye pengalaman ber...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Hot 'N' Crispy Chicken Burger McDonald
Korang dah cuba burger terbaru dari McDonalds? Mesti korang tahu kan McDonalds ada keluarkan menu baru iaitu Smoky Grilled Beef dan Hot 'N' Crispy Chicken. Gee ni kebiasaannya sangat kurang mengorder burger ayam, tapi kalini teringin pulak nak rasa burger a...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa
Hellu Hellu Hellu semua!!! Yang mana biasa follow Gee sedia maklum Gee memang suka join mana-mana giveaway dari blogger kan. Sekiranya ada ruang dan waktu serta syarat yang simple. Kali ni Gee dapat jemputan dari rakan blogger Siqahiqa untuk join giveaway k...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Nikmati Pelbagai Pilihan Lauk Pauk di RESTORAN SITI FATIMAH, LANGKAWI
Kita kan, kalau mencari kedai makan, mestilah yang banyak pilihan menu dan satu kemestian keadaan kebersihan restoran adalah tip top. Kalau travel di tempat asing lagi lah nak cari kedai makan yang bersih untuk mengelakkan daripada terkena keracunan makanan...
Add a comment...

Post has attachment
Public
8 Artis Ikon Fesyen Bertudung Malaysia
Assalamualaikum hijabista semua! Gee terasa rajin pula nak menulis entry berkaitan Artis dan Gaya Tudung ni. Al maklumlah Gee pun suka juga mengikut cara pemakaian retis-retis memakai tudung selagi ianya mematuhi syariah agama. Korang suka tudung macam mana...
Add a comment...

Post has attachment
Public
PART FOUR UTARA TRIP : Welcome To Langkawi
BACA SINI : << Part One >> << Part Two >> << Part Three >> WELCOME TO LANGKAWI!!   Alhamdulillah rombongan cik kiah selamat sampai di Langkawi pada Isnin, 19 Mac 2018. Tiada satu pun ahli rombongan yang mabuk, pening dan muntah sepanjang di dalam feri dan j...
Add a comment...

Post has attachment
Public
5 Menu Ringkas dan Sihat Untuk Anak Kecil
Apabila bergelar seorang ibu sama ada ibu yang bekerjaya atau surirumah, semestinya kami semua menginginkan kesihatan anak-anak sentiasa baik dengan memberi makanan yang sihat dan seimbang. Ibu yang bekerjaya walaupun sibuk dengan jadual bekerja yang padat ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
KERIANGAN TANPA HENTI DENGAN CARRIE JUNIOR FUNTIME WIPES
Antara kelengkapan anak-anak yang mesti Gee bawa walau ke mana sahaja adalah tisu basah. Sengsara sungguh kalau tiba-tiba terlupa bawa atau kehabisan stok dalam handbag. Al maklumlah, anak kecilnya ada 4 orang, tisu basah ni keperluan sangat bila makan kero...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Syoknya Makan Malam di Tepi Muara Sungai
Pantai Chenang merupakan destinasi pelancongan di Langkawi yang sangat happening pada waktu malam. Walaupun pada waktu siang kebanyakan kedai makan tutup namun Pantai Chenang yang cantik dan bersih menjadikan Pantai Chenang dah jadi HOT SPOT untuk pelancong...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded