Profile cover photo
Profile photo
Aimie Mokhtars [ BLOG ]
1,604 followers
1,604 followers
About
Posts

Post has attachment
alhamdulillah
assalamualaikum hi semua, alhamdulillah, semalam aku dah bayar balance lg separuh pinjaman pelajaran yayasan pahang hanya dlm tempoh setahun..seronok gile..sikit je lagi nak habis... insyallah by next months aku dpt setelkan semua pinjaman pelajaran by yaya...
Add a comment...

Post has attachment
nur atiqah bt arjunik
DAPAT STAFF YANG SALAH? APA PERLU BUAT?
DAPAT STAFF YANG SALAH? APA PERLU BUAT?
aimiemokhtars.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
DAPAT STAFF YANG SALAH? APA PERLU BUAT?
DAPAT STAFF YANG SALAH? APA PERLU BUAT?
DAPAT STAFF YANG SALAH? APA PERLU BUAT?
aimiemokhtars.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
DAPAT STAFF YANG SALAH? APA PERLU BUAT?
Assalamualaikum Alhamdulillah now im back just ignore la my previous entry because sama je haha ok2x..now we started. mesti ramai kawan2x aku yg suka stalk blog aku rindu dkt aku kan? after so long, aku menghilangkan diri dari dunia blogger. hihi alhamdulil...
DAPAT STAFF YANG SALAH? APA PERLU BUAT?
DAPAT STAFF YANG SALAH? APA PERLU BUAT?
aimiemokhtars.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
dapat iphone free..tapi
balik kampung adik bagi iphone 2nd latest... teka la version iphone apa but i said "NO" "sales tak cecah 10x ganda harga handphone ni lagi..tak leh amik" "wish me luck ya :)" insyallah amin
Add a comment...

Post has attachment
duit habis
baru kejap tadi bukak lazada, cari laptop bawah RM1000 sebenarnya dalam hati nak laptop bwh RM500 takde..mini laptop ade la... duit dh habis register kelas fbads (YURAN RM4997)... ^_^ its ok... kita pulun yuk!
Add a comment...

Post has attachment
kena gelak
nak g kels fbads bgtau dkt kaunter... "saya bawak pc g kelas fbads boleh kan?" dorg gelak... "takde lagi org bwk pc, semua bawak laptop atau tablet" its ok :)
Add a comment...

Post has attachment
dah lama tak blogging
dah lama tak blogging, ye aku tau rules blogging kena berapa patah perkataan baru pokcik google suka nak promote kita tapi,sekarang aku lagi suka buat blog ni sebagai diary online perjalanan bisnes aku je kot 1 hari nanti aku boleh bukukan diary ni? oh btw,...
dah lama tak blogging
dah lama tak blogging
aimiemokhtars.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Stok tak cukup, Baguskan? tapi....
Assalamualaikum aku manusia biasa jugak kadang tak terlari dari terasa tapi kadang tu, aku rasa sedih jugak bila stok x cukup kadang sebab packaging kadang sebab bahan mentah dia push2x aku sesuatu di luar bidang kuasa aku dah tu di soalnya aku ni mcm penje...
Add a comment...

Post has attachment
2017 tahun yang sangat mencabar
assalamualaikum, ya ampun, lamanya tak update blog. belek sekali imbas tulisan lama... aduhai..malunyaa...kenapalah aku tulis semua tu haha oh ya...start today, nak cite perjalan bisnes aimie kalau rajin. ce google "segobugo" malas nak cite lagi buat masa n...
2017 tahun yang sangat mencabar
2017 tahun yang sangat mencabar
aimiemokhtars.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded