Profile cover photo
Profile photo
YB Shehan
281 followers -
Mom of 2. Otai minat Hello Kitty. HEALTH . PARENTING. FOOD . TRAVEL. LIFESTYLE . BEAUTY . INFLUENCER
Mom of 2. Otai minat Hello Kitty. HEALTH . PARENTING. FOOD . TRAVEL. LIFESTYLE . BEAUTY . INFLUENCER

281 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Untuk mereka yang nak elakkan diri daripada pening kepala untuk survey daripada satu tempat ke satu tempat, serta nak jimatkan minyak dan parking, Mommy cadangkan korang beli je kelengkapan sekolah anak-anak secara online. Memang jimat masa dan kos.…

Post has attachment
Kalau sebut Shy Girl, korang dah tahu kan itu adalah ciri-ciri Mommy kan? Pemalu.. Ahakz.. Jangan la muntah. Amboi dia tu.. Puji diri sikit pun, nak muntoh! Shy Girl, keluaran Imanni Skinz pilihan Mommy kali ini untuk langkah mekap paling pantas tapi…

Post has attachment
GEMPAK GILER BANGI WONDERLAND | KEMBARA KBBA9 - SAMBIL MANDI, SAMBIL BERHIBUR DENGAN ARTIS!

Daripada tajuk dah boleh agak tak apa yang Mommy nak cerita? Haaa.. termasuk hari ni, buat kali ke 4 Mommy datang ke Bangi Wonderland. Haaaa.. Ada yang tanya, best sangat ke? Jawapan Mommy.. Mestilah best!! Dan hari ini terlebih best bila Mommy dengan…

Post has attachment
Tahun lepas, masa siapkan pakaian sekolah Hannah Damia untuk persiapan masuk darjah 1, Mommy agak tidak berhati-hati dan asal beli sahaja. Manalah Mommy tahu sangat bab material semua tu kan? Kesannya, belum sampai tengah tahun, Mommy dah tertekan tengok…

Post has attachment
Yes. Adik memang bijak! Cepat sangat belajar. Cepat sangat improve. Mommy tahu, ini berkat doa semua orang yang sayang adik. Mommy bangga sangat dengan adik. Perkembangan pertama yang Mommy nampak ialah, adik mampu bermain dengan kakak. Itu sangat-sangat menggembirakan hati Mommy. HAPPY 5TH BIRTHDAY ARIQ EMIR : NEW JOURNEY

Alhamdulillah. 28 November 2017, Ariq Emir dah pun genap 5 tahun. Kali ni, Mommy ada untuk sambut birthday Ariq Emir. Masa birthday Hannah Damia, Mommy ada di NZ, sambut dari jauh je. Sori sayang. But still, Daddy belikan kek jugak kan? Bezanya Mommy…

Post has attachment
Sepanjang setahun di Tahun 1, Mommy hargai setiap usaha Kakak. Walau kadang-kadang kakak main sambil belajar, Mommy cuba letakkan diri di tempat kakak. Belajar memang bosan. Mommy faham. Haha. Baca buku, lagi lah. Jadi, Mommy ambil peluang untuk belajar…

Post has attachment
Tergerak hati nak semak SAPS untuk paper final exam kali ni. Mommy pelik. Bila pula dapat result BM 64%. Sebenarnya Mommy semak tu, masa tengah tunggu Hannah habis kelas KAFA. Tak sabar rasanya nak balik semak paper yang dapat baru ni. Wonder juga. Sebab…

Post has attachment
Teringat balik bila semua kawan-kawan kena attack dengan pacat, Mommy rasa lega sangat bila tak kena. Alaaa.. Bukan tak pernah kena langsung. Mommy ni anak petani kot. Sah-sah la pacat lintah semua tu dah lali. Kecik-kecik suka betul ikut abah ke sawah.…

Post has attachment
Belum boleh move on! Ungkapan paling sesuai Mommy boleh katakan jika diingat kembali #kembaraKBBA9 kali ini. Kebanyakan momen ialah momen KELAKAR! Sakit perut bila ingat kembali masa ‘game’ malam berdepan unggun api tu. Hahahaha Adoi. Eh korang nak tahu…

Post has attachment
Belum boleh move on! Ungkapan paling sesuai Mommy boleh katakan jika diingat kembali #kembaraKBBA9 kali ini. Kebanyakan momen ialah momen KELAKAR! Sakit perut bila ingat kembali masa ‘game’ malam berdepan unggun api tu. Hahahaha Adoi. Eh korang nak tahu…
Wait while more posts are being loaded