Profile cover photo
Profile photo
Alyani Matshah
627 followers -
unbreak myheart
unbreak myheart

627 followers
About
Alyani Matshah's posts

Post has attachment
Rindu Ramadan
Assalamualaikum.. tak tahu kenapa tapi ramadan kali ne adalah ramadan yang aku tunggu2.. ak sangat merindui suasana ramadan yang penuh dengan ketenangan.. rindu untuk berpusu2 ke surau untuk menunaikan solat tarawih, juga rindu untuk merasai suasana dimana ...

Post has attachment
aku dan smule
Assalamualaikum.. ada ke orang tak tau tentang smule skrg ne?? melainkan mereka2 yang kurang aktif dekat FB atau memang tak ada FB... tapi dekat Youtube pun dah berlambak video tentang Smule ne..  Aplikasi Smule yang semakin popular pada masa kini sering di...

Post has attachment
selamat hari guru kepada semua cikgu2 dan bakal cikgu...
saya bukan cikgu.. okbai.. hhaha
Photo

Post has attachment
Petua kekal sihat
Assalamualaikum.. kekal sihat adalah idaman setiap orang... oleh sebab ak dah lama tak buat new entry.. biarlah kali ne ak kongsikan petua kekal sihat untuk korang... mudah je,,, cuma kalau baru nak latih diri tu,, memang payah.. tapi kalau bukan sekarang b...

Post has attachment
PUISI : Manusia Kejam
kadang hak diri tak terhormatkan.. kadang kemahuan hati tidak terlaksanakan.. kadang kesakitan jiwa tidak terubatkan.. Kejam ! mahu senang tanpa terusahakan mahu bahagia tanpa kepayahan mahu berjaya tanpa mengorbankan Manusia ! Mudah kau pamer susah kau uki...

Post has attachment
**
Kadang hak diri tak terhormatkan.. Kadang kemahuan diri tidak terlaksanakan.. Kadang kesakitan diri tidak terubatkan... Kejam ! Mahu senang tanpa terusahakan.. Mahu bahagia tanpa kesakitan.. Mahu maju tanpa mengorbankn... Manusia ! Mudah kau pamer susah kau...

Post has attachment
Diet atkins- Day 1
Assalamualaikum... hai... lama tak bersua... bz bebeno hakak kali ne.... dengan assignment,quiz, test, program, activity faculty, kena handle dinner... matilah katak... sebulan wei ak sunyi.... maaf kalau ada y bt korang tertunggu2... memang hakak bz sampai...

Post has attachment
Giveaway Nurfuzie Dot Com #1
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua Give Away yang ditunggu tunggu oleh cik en dan sponsar sponsar cik en akan bermula pada 1/10/2015 sehingga 30/10/2015 Hadiah bernilai lebih dari RM 1000 boleh dimenangi dengan penyertaan 18 sponsar untuk 28 orang pe...

Post has attachment
Senarai penaja untuk TOPUP GIVEAWAY
Assalamualaikum... terima kasih banyak2 kepada para penaja yang sudi nak taja GA y akan berlangsung nnt...  Eintan Nurfuzie Budu.Siam666  Sayidah Napisah Ombak Bergigi next ???

Post has attachment
Pencarian Sponser : Topup Giveaway
Assalamualaikum... Bismillahirohmanirohim                                                                                         apa kata.. kita buat topup giveaway... mesti ramai nak join kn... sapa tak nak topup free... haha tapi kena ada y sponser dulu ...
Wait while more posts are being loaded