Profile cover photo
Profile photo
Syazana Rozman
11 followers
11 followers
About
Syazana's posts

Post has attachment
tips KULIT PUTIH GEBU
Memang well-known kalau nak kulit cantik, licin, halus, putih, gebu, lembut, sememangnya kena banyak makan sayur dan buah-buahan yang mengandungi Vitamin B, C dan E. Tak caya tanya Namee Roslan yang flawless skin tu ;) Memang well-known TIDAK SEMUA ORANG: ...

Post has attachment
Naikkan berat badan secara sihat
My doctor told me -    “ being underweight could cause you to have troubles becoming pregnant.”   Uh. Scary. I mean, of course.. rezeki masing-masing :) My BMI was 19 (takde lah underweight).. Tapi dinasihatkan untuk gain weight sedikit to reach at least 20...

Post has attachment
Shaklee Collagen Powder - the best!
Hello! Meet Shaklee Collagen Powder: Shaklee Collagen Powder is the ultimate collagen supplement consists of 4,000 mg proprietary RSS (Red Snapper Scale) Collagen, a pure and high quality collagen extracted from the scales of Red Snapper. Shaklee’s extremel...

Post has attachment
I wanna throwback cuz its Thursday! :p
Our first day in London. Of all places, we chose to pose here!  Disneyland, Paris. Parfait! Rindunya.

Post has attachment
Skin disorder? Let's fight with Shaklee Skin Care Products!
My
common skin disorder: ACNE – skin condition that causes whiteheads, blackheads and inflamed red lesions HIVES – itchy, red welts on the surface of the skin. usually an allergic reaction to
food or medicine Combination OILY-DRY skin – dry. Keringg.. gatal...

Post has attachment
Must grab this month: Vivix - Health Goddess!
Shaklee is welcoming November with another superb promo - Vivix buy 6 free 1! Why health goddess? Sebab Vivix bertindak untuk menjaga kesihatan kita secara menyeluruh . Kandungan vivix mempunyai anti oksida yang tinggi Bagus untuk sakit-sakit sendi Membantu...

Post has attachment
Shaklee tawar peluang pendapatan lumayan!
Dear readers, Before I proceed, take your time to read  this article  from Utusan. Yupe, Shaklee diiktiraf memberi peluang perniagaan dengan pendapatan lumayan dengan:- Modal yang sangat rendah Cara yang mudah MLM yang adil, tiada skim piramid. dan yang pal...

Post has attachment
Cara minum ESP Shaklee
1) Paling favourite: Satu sudu ESP + Nestle Bliss :) 2) Tapi selalunya saya minum cara mudah ni - 1 sudu ESP + air suam (air panas BIG NO NO. Takut nutrien dalam ESP 'termusnah' ) Cara-cara lain: 3) 1 sudu ESP + milo 4) 1 sudu ESP + susu 5) 1 sudu ESP + jus...

Post has attachment
Diet bersama Shaklee
Salam all, Alhamdulillah walaupun baru lagi sebagai pengguna Shaklee, ada juga yang bertanya kepada saya tentang produk Shaklee, terutamanya untuk menurunkan berat badan & kulit yang sihat. Saya berpendapat ini kerana mereka tahu ramai yang dah cuba dan mem...

Post has attachment
Why should we take supplements?
Why should we take supplements? 1) We are constantly facing environmental pollution 2) Our body needs a higher dosage of certain nutrients 3) Fruits and vegetables we eat may be defected or polluted 4) Leading unhealthy lifestyle (that is me!) 5) Most Malay...
Wait while more posts are being loaded