Profile cover photo
Profile photo
Eika Schapika
About
Eika's posts

Post has attachment
**
Lasse Lindh – Hush Lyrics Goblin OST Part 3 Genre : OST Release Date : 2016-12-11 Language : English Through the endless daydream I saw you on the way back There I walked with you in my arms Through the blurry darkness Who’s veiling on the twilight We’ve be...

Post has attachment
In Memory Our Classmate part2
Assalamualaikum. Walaupun dah hampir sebulan, namun masih segar dalam ingatan aku.. Sambungan cerita dari part 1 In Memory Our Classmate , Aku tak dapat tidur. Lepas aku siapkan entry part1, aku dapat tidur setengah jam, 6 setengah aku terjaga sebab alarm b...

Post has attachment
Alfatihah
assalamualaikum. 
 Sebenarnya. Aku tak boleh nak tidur. 
 Petang semalam. Kami warga DSK dikejutkan dengan berita yang menyayat hati. Seorang dari rakan kelas kami, meninggal dunia akibat kemalangan. Mengapa kenapa bagaimana itu semua aku taknak tahu. Aku s...

Post has attachment

Post has attachment
Bosan
Assalamualaikum. haha malam ni boring gila sebab esok pun kelas pukul 10, then kelas tu just aku nak print task je. sebab aku malas nak print masa hari rabu tu :- - malas nak berebut2 macam orang tak makan seminggu - malas nak tunggu printer tu kosong. - pu...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Lecturer paling fav hahahaha
Assalamualaikum. Tengah malam malam buta ni dan aku pun tak boleh nak tidur (sekarang ni 2.30pagi), aku nak story sikit pasal sorang lect yang sangat sangat fav aku dari sem 1 dulu hahahaha okey. actually google melambak je gambar dia tapi aku malas nak cop...

Post has attachment
Cara Nak Tukar Password YES 4G tutorial
Assalamualaikum. hai semua. harini(pagi buta ni) saja ja nak buat tutorial untuk tukar password modem yes ni hahaha. aku pun google dia punya link ni sebab aku malas sangat nak punggah balik cari kotak huddle tu huhu. okey. step pertama tekan link ni kat ba...

Post has attachment
Tutorial Setting Emergency Contact Untuk Pengguna Android ^_^
Assalamualaikum semua ! Btw dah lama nak buat tutorial ni tapi baru harini teringat. btw taktahu la kot orang lain pun dah tahu ke kan hahahaha mesti pernah nampak mana2 blog post pasal contact kecemasan utk Iphone user je kan, mesti pernah baca kan.. Anda ...
Wait while more posts are being loaded