Profile

Cover photo
Nazry Lamborghin
Works at MX3 Asia
Attended University Technology of Malaysia
Lives in Batu Pahat
131 followers|29,497 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Nazry Lamborghin

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Senyum je Hang Tuah... 
 ·  Translate
1
Newship Yamato's profile photo
 
Laksamana Cheng Ho (Zheng He) pun senyum juga...
 ·  Translate
Add a comment...

Nazry Lamborghin

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Yeah...like Capt. Jack Sparrow fall in love with Syrena (a mermaid one)...Arrr~~ 
5
Natya Shastra's profile photoNewship Yamato's profile photoThe Josesit0's profile photoSavannah J. (No Drought Missez)'s profile photo
4 comments
 
Lim nbh
Add a comment...

Nazry Lamborghin

Shared publicly  - 
 
Hello semua...,
 
Pernah tak anda mendengar tentang revolusi media sosial yang sangat hebat ketika ini - YOBSN?
 
Ia mempunyai banyak fungsi yang sangat hebat diperlukan pada zaman ini selain fungsinya sebagai  laman bersembang dan bersosial termasuklah fungsi tambah rakan dan dapat ganjaran.
Selain daripada itu terdapat banyak bahan ilmiah rujukan dari 3 universiti terkemuka dunia yang amat-amat diperlukan oleh pelajar Malaysia pada waktu ini.

Anda juga akan menerima banyak aplikasi-aplikasi hebat yang lain dalam laman sosial tersebut yang menawarkan mata ganjaran dan hadiah percuma seperti komputer, iPad, wang dan banyak lagi!
Ia juga mempunyai banyak permainan maya (online games) yang sangat interaktif yang mana anda juga berpeluang menang besar dapat mata ganjaran atau mungkin juga hadiah!
  
Semua ini adalah percuma untuk anda!! 
Ayuh bersama-sama sertainya dan menikmati kegembiraan ini.
 
Apabila anda turut serta, saya dan anda akan diberi mata ganjaran Social Point (SP) percuma sebab anda dijemput oleh saya. Mata ganjaran ini boleh digunakan untuk menebus sebarang hadiah yang kita inginkan. Anda juga diberi mata ganjaran ‘berganda’ sekiranya menjemput rakan-rakan lain turut serta sama seperti anda. Laman media sosial ini sungguh berbeza jika dibandingkan dengan laman-laman sosial yang lain. Sungguh tak terkata dibuatnya!!!

Terdapat banyak cara lain untuk menjana wang dan mata ganjaran di laman sosial YOBSN ini yang mana anda boleh dapatkannya dengan cara yang mudah. 

Setakat ini sudah lebih USD 10,000 nilai hadiah dan wang tunai diberikan kepada pemilik akaun YOBSN seluruh dunia yang mana anda berhak untuk memenanginya. WOW..!!! Tunggu sebentar, ada seperkara lagi yang perlu diberitahu !!!

Jika anda sertai sekarang bersama keluarga ‘Smart Media Technology’ (pereka YOBSN), anda dapat menjana keuntungan besar sepertimana pengguna-pengguna YOBSN lain melalui pakej yang kami tawarkan. Kami sentiasa memperbaharui kualiti laman sosial kami dengan pelbagai fungsi baru dan hadiah-hadiah hebat menanti anda setiap hari, setiap minggu dan setiap bulan!

Kami sentiasa memandang jauh kehadapan untuk kecemerlangan anda… 
 Sila klik sini untuk bermula: http://worldstarz.yobsn.com

(Selamat Datang ke Dunia Smart Media Social yang baru YOBSN)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazry Lamborghin

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
mohon share
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazry Lamborghin

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Teringat jasad kanak-kanak yang dikendong ibunya menjadi mangsa kekejaman Rejim Zionist Israel...(sedih)
 ·  Translate
2
Add a comment...

Nazry Lamborghin

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
So sad to the company.. Who want runs the 'Battlestations BEYOND' ??? such have a completely stuff like Mech Robots, Giga Tanks, Stealth Ship, Battlestar and also Generation Unsubdued Nuclear Drive Assault Module all known as GUNDAM.. 
4
Add a comment...
Have him in circles
131 people
soheyl naderi's profile photo
Arian Ng's profile photo
Thomas Patrick Maguire's profile photo
Kamal Shah's profile photo
Lorraine Joubert's profile photo
Генадий Кляшторный's profile photo
Denish Maran Siamogun Nor's profile photo
Benedita Nascimento's profile photo
Shanna Hooper's profile photo

Nazry Lamborghin

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Tiada apa yang nak dihairankan, setiap hari makin ramai anak muda yang jatuh muflis dan makin ramai juga yang jadi bujang terlajak. Semuanya akan jadi mangsa keadaan sekiranya kita tiada EQ dan IQ kewangan. Kesudahannya, semua orang akan tahu jawapannya apa akan jadi pada negara di masa hadapan...   
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazry Lamborghin

Shared publicly  - 
 
Diorang ingat angkasa lepas ni depa punya ka..? Nauzubillah...
 ·  Translate
 
Israel and the United States were the only two countries to vote against a UN resolution calling for the prevention of an arms race in outer space.

The US and Israel were also the only two countries to vote against a separate UN resolution calling for a prohibition on the development and manufacture of new types of weapons of mass destruction.

That resolution passed with 174 countries voting in favor and a single abstention, Ukraine.

The resolution was among several dealing with international disarmament passed by the General Assembly on 2 December, including one calling on Israel to join the Nuclear Non-Proliferation Treaty and bring its rogue nuclear program under international supervision.

China and India, which both have space programs, along with the member states of the European Space Agency, voted for the initiative aimed at keeping space free of weapons.
UN calls on Israel to join nuclear weapons treaty and allow inspection of its facilities “without delay.”
View original post
1
Add a comment...

Nazry Lamborghin

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
share gak...
1
Add a comment...

Nazry Lamborghin

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Teringat jasad kanak-kanak yang dikendong ibunya menjadi mangsa kekejaman Rejim Zionist Israel...(sedih)
 ·  Translate
2
Add a comment...

Nazry Lamborghin

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Teringat jasad kanak-kanak yang menjadi mangsa kekejaman Rejim Zionist Israel
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazry Lamborghin

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
7
Add a comment...
People
Have him in circles
131 people
soheyl naderi's profile photo
Arian Ng's profile photo
Thomas Patrick Maguire's profile photo
Kamal Shah's profile photo
Lorraine Joubert's profile photo
Генадий Кляшторный's profile photo
Denish Maran Siamogun Nor's profile photo
Benedita Nascimento's profile photo
Shanna Hooper's profile photo
Education
  • University Technology of Malaysia
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Friends, Dating, A relationship, Networking
Relationship
Engaged
Other names
Muhd Nazri Bakir
Story
Tagline
Impossilble Is Nothing...Just Do It Right !
Introduction

Hi Everyone...Such People Had Their Own Dream. Guest What.. Man or Woman With Their Dream Will Not Been Denied. I Discover Thousand Of Fan Around The Globe And Their Interest About Owning Their Lamborghini Cars. Let Me Share With You Another Secret To Becoming Powerful Wealth To Buy A First Model. It's About Most Powerful Tools You Must To Have It...YOBSN Smart Social Media! But, First... All I Wanna Show You The Main Stream Strategy. It Creates Many Phenomenon To Lift Up Your Potential Start From Zero To Hero...”It’s Not A Secret Again…It’s a YOBSN community project” Please PM me for other information at 017-7007521 or Directly Move To My Creative Website www.WorldStarz.GoYobsn.com or www.WorldStarz.yobsn.com or http://WorldStarz.SmartMediaTechnologies.com

Bragging rights
Everyone needs to beloved & give love...Lets Make World A Better Place..
Work
Occupation
General Commission Agency & Wealth Developer
Skills
Management & Development
Employment
  • MX3 Asia
    Netizen Trader, 2015 - present
    We are proud of our diverse and well-balanced team of professionals. With extensive experience and high level of investment knowledge and expertise, their insight into the world of investment is solid and rapier sharp. Our system is instant and fully automated, so you can withdraw your money whenever, any time, or you can reinvest it into our program. As part of the wider MX3, we are committed to acting with Intergrity, Accountability and Respect in everything we do and strive for. Our values of MX3 is [Passion] [Innovation] [Transparency] [Trust]. Passion We are passionate about the markets, and we are actively focusing on being a client-centric organization. This is why, in all our interactions with our clients, passion is a key ingredient. Innovation At MX3, we are driven to be innovators, and it shows in the way we approach our clients, our products and the market. We strive to be at the forefront in developing new product and services, and encourage all our employees to tap into their entrepreneurial talents. Transparency We are transparent in all our actios, dealings and interactions - whether with clients, business associates or other stake holders. We adhere at all times to the rules of government regulation, as well as to other applicable legislation and codes of conduct. Trust Trust is our lifeblood at MX3, we prize relationships above all, with our clients, our colleagues and our partners. We know trust is earned over time, and work hard to ensure our every deed reinforces this precious foundation. At MX3, we know how important it is to select an experienced manager's and associate partners's who understands the value of your trust. Our goal is to earn that trust each and every day to deliver our 100% services and commitment.
  • YOBSN
    Professional Plus Owners/Agent, 1 - present
    http://worldstarz.smartmediatechnologies.com/
  • Toiron Technology Resources
    C.E.O, 1 - present
  • Lamborghini Fan Club Freedom (LFCF)
    Wealth Conductors, present
  • Bamboo Motors Club
    Dragger & Drifter, 2012
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Batu Pahat
Previously
Kota Kinabalu