Profile cover photo
Profile photo
Roz Mohammad
19 followers
19 followers
About
Roz's posts

Post has attachment
Taska Adam...
Assalamualaikum.. Perkara yang amat aku xsuka terjadi..yes..hari pertama Adam Rizqi ke taska Hxxx...mmg fail..out.. Perjalanan hari pertama...Adam mmg suka kalu kita kata nk gi 'school' he very..very excited...and..waktu pagi hntr tu..pengasuh ambik dia lan...

Post has attachment
Inna Lillahi wa Inna Ilaihirajiun...
Assalamualaikum Semalam doktor telah mengesahkan bahawa bby adik telah meninggal dunia..Allahuakbar..mungkin ada rezeki lebih baik selepas ini..Allah telah merancang segala-galanya yang terbaik untuk hambanya... Sedih??of course...sgt sedih..aku sebagai kak...

Post has attachment
Dugaan Buatmu Adik...
Assalamualaikum... This is how i feel right now... Sgt sedih menerima kabar berita drp adik tghari semalam..bby yg dikandung 9 bulan meninggal dunia di dalam perut..Allahuakbar..Maha Suci Allah..jantung aku hampir berhenti mendengar perkabaran itu..Redha de...

Post has attachment
Bomb Shell
Assalamualaikum... Bomb Shell kesayangan aku ni.. Aku beli masa duk Putrajaya...masa tu gi Mydin Subang Jaya..tgk2 ada sale..so aku grab 2 set terus...hahaha...mmg sgt tamak..1 set untuk aku dan 1 set lagi ofcoz for my mum...harga masa tu adalah 1 set=RM129...

Post has attachment
Majlis Amanat Tahun Baru KP JAKOA 2016
Assalamualaikum... Tarikh : 19 Januari 2016 (Selasa) Masa : 10.30 Pagi Tempat : Grand Riverview Hotel, Kota Bharu Layan gambar jela yang ada beberapa keping ni....Malas nak taip banyak2.. Semangat nyanyi lagu "Tugas Mulia' Bacaan Doa dan antara pegawai dan ...

Post has attachment
Luahan Perasaan...
Assalamualaikum... Kejadian pada 19 Januari 2016 (Selasa) - xsempat nak post Mood pagi ni agak swing...bukan pagi ni je tapi sejak semalam...rasa mcm nk smack down manusia jer...alahai..apasal la ada manusia-manusia camni dalam kehidupan harian aku ni?? Har...

Post has attachment
Memori Lalu..
Assalamualaikum... Masuk minggu ke-3, 17 Januari 2016- genap setahun perpindahan ke Kota Bharu..opsss..tangguh seminggu..dan sebetulnya 21 Januari 2015 memulakan tugas as PA Pengarah dan kerja-kerja pentadbiran yang lain di KB..yesss....satu job yang baru.....

Post has attachment
Imbasan 2015
Assalamualaikum.. Lama menyepi..yesss...terasa rindu nk update blog yang mmg bersawang ni..Setahun berpindah ke KB..dan hidup bersama dgn suami dan anakanda.. Imbasan 2015: Bulan Jan- Mac 2015 - kerja bersama Puan Pengarah yang baik dan banyak memberi tunju...

Post has attachment
Usaha saya...
Assalamualaikum... Hari ni saya nk membebel banyak skit...ini berkenaan kenyataan yang tersebar di laman sosial yang menyatakan GLA Complex penyebab fibroid tu...saya bukannya nk memihak kepada sesiapa..namun hakikatnya..jgn menabur fitnah dengan menyebarka...

Post has attachment
EMPAT TANDA HIDUP TAK BERKAT
Tanda-tanda hidup kita
tak berkat ialah : 1. Duit banyak,
tapi cepat jer habis....Tak tau duit pergi mana. Pendapatan
bertambah, tapi asyik tak cukup jer. Duit banyak dihabiskan pada benda yang
sia-sia. Patutnya bila duit dapat banyak, sedekah pun kena la b...
Wait while more posts are being loaded