Profile cover photo
Profile photo
hani zaha
29 followers -
sihat secara semulajadi... ^__^
sihat secara semulajadi... ^__^

29 followers
About
Posts

Post has attachment
Sebagai ibubapa, kita mesti sentiasa alert dengan perubahan yang berlaku ke atas setiap anak.kita supaya kita tidak menyesal dikemudian hari...inilah cerita kami...

Post has attachment
Please Be Alert Jika Anak Anda Tiada Respon Bila Dipanggil...sambungan
Assalamualaikum... Kita sambung ye cerita tentang masalah bngah tu. Jumaat minggu lepas kami g la jumpa doktor pakar ENT kat KMC. Lepas doktor cek, masukkan kamera melalui both telinga dan juga hidung, resultnya memang ada sesuatu yang tak kena dengan both ...

Post has attachment
Pil Kalsium Tanpa Rasa Susu
Assalamualaikum.... Arini saya try test buat posting dari handphone. Jenuh jugak nak adjust sebab skrin handphone ni takla sebesar laptop, yang senang nak diklik klik kan.. Jadi, kalo ada beberapa kesilapan ejaan ke, alignment ke, ampun maaf dipinta la ye.....

Post has attachment

Post has attachment
Homestay IbuBapaku Di Seksyen 4 Tambahan Bandar Baru Bangi
Assalamualaikum... Banyak hari dah mak saya suruh iklankan homestay diorang yang kat seksyen 4 tambahan tu. Biasalah orang tua kan, zaman diorang dulu bukan ada internet ni semua, so nak buat iklan online memang harap ke anak la... Masalahnya, anak dia  pun...

Post has attachment
Tercari-cari klinik gigi yang best kat kerteh ni?

Jom pegi Klinik Pergigian Alamanda. Lokasi sederet dengan RHB bank Kerteh tu.

Highly recomanded especially untuk kanak-kanak yang takut dentist hihihi

Post has attachment
Klinik Gigi Best di Kerteh
Assalamualaikum..... Cabut gigi, pada anak yang jarang-jarang jumpa dentist adalah satu pengalaman baru. Dan bagi anak yang jenis takut sakit, macam blong, pengalaman ini adalah sangat menakutkan huhuhu.... Sebab tu, masa first time blong nak kena cabut gig...

Post has attachment
Projek Beg Sekolah....

Marilah kita sama-sama membantu dan menyumbang kepada anak-anak yang kurang berkemampuan ini bagi mereka meneruskan persekolahan mereka pada sesi 2017 dengan gembira dan penuh bersemangat.

Post has attachment
Projek Beg Sekolah 2
Assalamualaikum...... Hari ni nak war-war tentang Projek Beg Sekolah yang masuk musim ke-2.  Projek Beg Sekolah ini telah diilhamkan oleh Puan Salwa Saleh pada tahun lepas buat pertama kalinya. Tujuannya tidak lain untuk membantu pelajar dari golongan kelua...

Post has attachment
pilihan kedua adakalanya lebih baik dari yang pertama....so move on....
Wait while more posts are being loaded