Profile cover photo
Profile photo
Allianz Global Assistance NL
How can we help? Sluit je Reisverzekering, pechhulp of fietsverzekering af bij ons. De specialist in reisverzekeringen en hulpverlening.
How can we help? Sluit je Reisverzekering, pechhulp of fietsverzekering af bij ons. De specialist in reisverzekeringen en hulpverlening.
About
Posts

Post has attachment
De elektrische fiets verjongt. Steeds meer studenten, werkenden en jongeren vinden hun weg naar een e-bike. En dat is logisch, want een elektrische fiets heeft veel voordelen. Je legt gemakkelijk lange afstanden af, fietst sneller met minder inspanning en je hebt het gemak en de wendbaarheid van een fiets. De aanschafprijs van een elektrische fiets ligt vaak een stuk hoger dan bij een gewone fiets en dan wordt het al snel aantrekkelijk om deze te verzekeren. Maar wat verzeker je precies? En word je geholpen als je bijvoorbeeld met een lege accu komt te staan?
Add a comment...

Post has attachment
De auto is voor mij niet alleen een vervoersmiddel, maar ook de plek waar ik muziek luister, telefoontjes pleeg en soms is het zelfs een opslagplaats van kinderspullen. Daarom slingeren er in mijn auto van tijd tot tijd allerlei spullen rond. Herkenbaar? Lees dan deze tips die ervoor zorgen dat je auto schoon blijft en geen vuilnishoop wordt.
Add a comment...

Post has attachment
Er is een toename in de hoeveelheid ski’s en snowboards die worden gestolen tijdens de wintersport, aldus de Nederlandse Ski Vereniging (NSV). Het gaat vooral om nieuwe en duurdere spullen in luxe wintersportoorden. Populaire plekken om eigendommen van anderen te stelen zijn après-ski gelegenheden en restaurants. Je gaat even zitten om een hapje te eten, komt terug en weg zijn je spullen. Aangifte doen bij de politie is een must, maar wat kun je doen om diefstal te voorkomen?
Add a comment...

Post has attachment
De klok telt af, de champagneglazen staan klaar en de oliebollen zijn gefrituurd. Klaar voor Oud & Nieuw! Vanwege de verschillende tijdszones vindt de overgang naar het nieuwe jaar in verschillende landen op verschillende tijdstippen plaats. Het maximale verschil kan oplopen tot wel 26 uur. Dit betekent dat het in het ene land nog oudejaarsmiddag is en in een ander land al 1 januari 2018. Hier een overzicht van de landen waar het nieuwe jaar veel vroeger of veel later in gaat.
Add a comment...

Post has attachment
Elke dag in de auto en nooit meer benzine hoeven tanken. Ooit een gedachte, maar met de opkomst van de elektrische auto wordt het meer en meer realiteit. Ik zie steeds vaker elektrische auto’s op de weg en de keuze in auto’s groeit. Is een elektrische auto ook iets voor jou? In dit blog lees je de voor- en nadelen van een elektrische auto.
Add a comment...

Post has attachment
Met de kerstvakantie in zicht dromen veel mensen weer van de wintersport die dichterbij komt. In gedachten sta je misschien al bovenaan de piste, klaar om op je ski’s naar beneden te zoeven. Voor het zover is moet je nog op je wintersportbestemming zien te raken. Rijden in sneeuw en ijs kan best gevaarlijk zijn, zeker in de bergen. Daarom lees je hier tips om je goed voor te bereiden op winterweer. Dan kun je zonder problemen op je bestemming aankomen.
Add a comment...

Post has attachment
Nederland is een fietsland. Naar het werk, een rondje op de racefiets door de polder of de kinderen ophalen van de crèche: het liefst nemen we de fiets. In veel landen is het dragen van een fietshelm verplicht. In Nederland wordt deze regel niet gehanteerd, maar met regelmaat laait hier een discussie over op. Is het veiliger om een helm te dragen op de fiets? Zou iedereen dit moeten doen? In deze blog lees je de voor- en nadelen over het dragen van een fietshelm.
Add a comment...

Post has attachment
Momenteel ben ik op reis in Nieuw-Zeeland. De besneeuwde bergtoppen, indrukwekkende fjorden en helderblauwe meren doen me iedere dag versteld staan. Ondanks de grote verscheidenheid aan natuur is Nieuw-Zeeland erg gemakkelijk te bereizen. Met de auto, trein of boot zijn de twee eilanden gemakkelijk te verkennen. De mogelijkheden om te kamperen zijn enorm en in deze blog geef ik een aantal tips om zoveel mogelijk te kunnen genieten van het prachtige Nieuw-Zeeland. Zonder afhankelijk te zijn van hotels.
Add a comment...

Post has attachment
Eén week wintersport per jaar is te weinig voor de doorgewinterde skiër of boarder. Laat erin, vroeg eruit, de hele dag op de piste doorbrengen….heerlijk. Maar hoe bereidt een echte wintersportgek zich voor op de ultieme vakantie? Voor, tijdens en na de wintersport zijn er een aantal apps die je het leven een heel stuk gemakkelijker maken. Zet de volgende apps op je smartphone en je wintersportvakantie kan niet meer stuk.
Add a comment...

Post has attachment
Of je nu een winterdip te pakken hebt of dat je graag goed voorbereid bent, een vakantie boeken in de wintermaanden geeft je een flinke dosis energie. Naast dat vroegboeken je iets leuks geeft om naar uit te kijken, behaal je er ook voordeel mee. In dit blog lees je meer over de voordelen en geef ik je tips om de beste deals te vinden en te boeken.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded