Profile cover photo
Profile photo
Miyah Mnasir
67 followers -
Just an ordinary lady who try to live her extraordinary life
Just an ordinary lady who try to live her extraordinary life

67 followers
About
Posts

Post has attachment
Kulat lagi Usang
Gilak. Kali terakhir bukak ialah tahun lepas. Kadang aku musykil kewujudan blog sampaikan terfikir nak delete ke idok. Tapi mestilah tak kan. Nanti hilang pulak satu cabang aku fefeeling nak berpuitis. Baiklah, disingkatkan cerita dah habis pon LLB. Pendek ...
Add a comment...

Post has attachment
Musuh ketat
Gaduh ke weh? Agak-agak apa yang sibuk nak cakap pasal musuh ketat? Kikiki. Kau tahu, hati manusia berbolak-balik. Tak tetap. Kadang marah, sekelip mata sayang. Kejap bahagia, bukak mulut rasa sedih pulak. Haiyoyoyo pa dia hati mahu pon tak tahu. Tapi segal...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Jangan terngadah weh!
The last time I login into this blog is about nine months ago. Hari ni hati terbukak hati nak intai si blog usang. Lepas tu belek post lama dan gelak sorang-sorang malu. But tahu tak, kali terakhir masuk blog hari tu, segala benda tengah rabak. Mata rabak, ...
Add a comment...

Post has attachment
HYE PEOPLE!
Hai jom check out instagram "theeockershop" untuk skincare, supplement gempak dan a lot! We have a great deal untuk korang-korang yang nak cantik, putih gebu, muka flawless, badan kurus tapi tak larat nak berpantang itu ini. other than that, chuols juga bol...
Add a comment...

Post has attachment
Rabak mata rabak hati oi.
Ini bukan post putus cinta. Tapi post putus wayar. Hmmmmm. Okaylah. Final paper kedua hari ni. Dan ianya tak berjalan lancar. Aku hilang banyak markah, dan bila aku maksudkan banyak, aku betul maksudkan yang memang, memang banyak. Okaylah. Bila cakap pasal ...
Add a comment...

Post has attachment
Because nothing can beat the love of our God, Allah SWT
Hai readers, lamanya tak bukak blog. Lama tak menulis rasanya. And by the time I wrote this, ya ampunn dah final semester and final year OMG rasa cepat masa berlalu tiba-tiba hihihi. Padahal dulu I was like bila nak habis belaja ni & Umiiii nak kawennn *tak...
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Jutadara
Hai =) Jom cuba Jutadara hari ini. Tak salah untuk kita mulakan penjagaan badan dari awal untuk kekal awet muda dan sihat. Bila lagi nak kelihatan cantik dan kekal anggun untuk yang tersayang? InshaaAllah dengan pengambilan yang teratur, usaha dan niat yang...
Add a comment...

Post has attachment
Jutadara, Memang Berbaloi!
Hai! Assalamua'laikum lovely =) Aset kecil dan jatuh? Miss V longgar atau berbau? Masalah keputihan? Kami kongsi dengan anda satu produk yang boleh membantu mengatasi masalah tersebut. Jutadara by Aurora ni memang produk yang diformulasi untuk membantu wani...
Add a comment...

Post has attachment
Jutadara by Aurora
Hai ! Assalamua'laikum dan Salam 1 Malaysia =) Hari ni sempena wajah baru dan penggubalan stok, kami ingin memperkenalkan satu lagi produk hot di pasaran sekarang.! Kemunculan nya menjadi viral dan hangat diperkatakan iaitu Aurora Dara. Kini produk ini dibe...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded