Profile cover photo
Profile photo
Nur Shah
28 followers
28 followers
About
Nur Shah's posts

Post has attachment
sabun AVOCADO jadi rebutan
IBU MARAH ANAK... GARA-GARA AVOCADO SOAP  😱 ini bukan cerita rekaan atau dogengan.... Ini benar - benar terjadi... Semalam selesai saya mp... Sampai ke rumah tengah iron pakaian sambil jari sibuk membalas whatsapp .... Tetiba akak dpt WhatsApp dr salah s...

Post has attachment
Aloe vera gel forever living produk
Tahukan anda ALOE VERA GEL juga merupakan SCANNER kpd tubuh badan kita? ~ 80% penyakit adalah berpunca dr usus yg tidak sihat. ~Usus yg berkerak dan kotor tidak mampu menyerap nutrisi yg diperlukan oleh tubuh badan. Sayangi diri dan ahli keluarga anda..jauh...

Post has attachment
WhatsApp 0178237410

Post has attachment
ALOE VERA GEL FLP
Akak Nak bgtau Ni... Flp memang best... ❌ Perlu pairing ❌ Perlu bg/bg/point ❌ perlukan Org tengah ❌perlu maintain Yang Nak business  Tanpa modal yang besar Nak gandakan income setiap bulan PRODUK antarabangsa Produk TERDESAK PRODUK harian tau Dapatkan set T...

Post has attachment
JANA INCOME 4 ANGKA BULAN PERTAMA HANYA DENGAN MODAL RM90 SHJ
   JANA INCOME 4 ANGKA HANYA DENGAN JOIN MEMBER RM90 SHJ?????? TAK PERCAYA? saya pun tak sangka...... Lepas melahirkan anak yang ke5 .... tetiba Allah berikan peluang kepada saya ...salah seorang kawan sama2 busines dia hubungi saya...ajak join member.... E...

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Mini Kebun dan Taman di Rumah - Sambungan
Aktiviti saya bulan Februari / Mac 2015 Dok plan dah lama... Dulu buat batas semaian sendiri saja.. tapi tak dapat nak buat byk2... tak larat ... nak menyangkul :)  dapat tanam kacang bendi dan cili2 sikit lah... Idea tersimpan rapi tapi belum tercapai2 nak...

Post has attachment

Post has attachment
AURA BEAUTY PEFECT 26 #ABP26INTERNATIONAL- TERKINI2015
ALHAMDULILLAH   tak terasa saya bersama-sama #abp26 sejak awal penubuhan ..sejak baru nak bermulanya sistem... hingga kini...Alhamdulillah income secara online bersama abp26 juga sangat2 memuaskan...  kepada  pelajar kolej,surirumah atau sesiapa sahaja yang...
Wait while more posts are being loaded