Profile cover photo
Profile photo
Tasnim Hafidz
1 follower -
Food lover, Crazy
Food lover, Crazy

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Jemput baca :)
Wattpad Pilihan Hati
Wattpad Pilihan Hati
tasnimhafidz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kerana Aku Perempuan Yang Tidak Cantik Itu
Assalamualikum Hi Aku baru lepas baca blog AkuPenghibur.com pasal bertapa beruntungnya perempuan yang tak cantik, haha. Korang boleh tekan sini untuk baca entri tersebut. Aku lah tu antara golongan yang kurang cantik dan aku tak kesah langsung pun. Cantik i...
Add a comment...

Post has attachment
Hati Tisu
Assalamualaikum Hi Wahhhh bestnya weekend kali ni tak banyak kerja sangat. Dapat lah berehat sikit. Definisi berehat bagi aku apa lagi kalau bukan baring, tidur, makan, tengok tv, main phone and ulang balik perkara yang sama selama dua hari. Ya, dua hari. S...
Add a comment...

Post has attachment
Kehidupan Rumah Sewa
Hai Semester kali ni I dengan member stay kat rumah sewa. Kitorang menyewa dekat-dekat dengan Restoran Nasi Lemak Cinta Sayang kat seksyen 7. First time ada pengalaman hidup luar kolej. Dulu masa diploma memang setiap sem duduk kolej. Cuma time degree ni, g...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded